Tutorial pentru SpyHunter

de Ugnius Kiguolis - www -
123

Versiunea Gratuită SpyHunter vs Versiunea SpyHunter cu Înregistrare

SpyHunter este una dintre cele mai eficiente şi avansate eliminatoare de spyware-uri ce sunt disponibile în ziua de azi pe piaţă. Au fost efectuate numeroase teste pe calculatoare diferite ce au dezvăluit că acest program are o abilitate excepţională de a detecta şi înlătura spyware de pe sistemele PC-urilor afectate. Mulţumită uneltei construite numită Spyware HelpDesk, utilizatorii îşi pot repara chiar şi cele mai afectate sisteme de PC, deci nu este surprinzător faptul că acest program este utilizat pe scală largă atât de experţi în IT cât şi de utilizatorii de calculatoare de acasă. Mai multe informaţii despre SpyHunter HelpDesk precum şi alte funcţii utile pot fi găsite în această recenzie.

Mai mult, dacă veţi decide să instalaţi SpyHunter 4 (care este ultima versiune a acestui software) ar trebui să observaţi că versiunea sa gratuită poate fi folosită doar pentru a scana calculatorul şi pentru a verifica dacă este sau nu infectat cu malware. Este ceva bun atunci când ai nevoie să încerci software-ul şi să verifici ce părţi negative şi pozitive are. Cu toate acestea, dacă doriţi să înlăturaţi un virus anume din calculator, ar trebui să achiziţionaţi versiunea cu înregistrare. O puteţi cumpăra pentru 34.99 de euro. Odată ce veţi primi codul de înregistrare SpyHunter 4, vi se va oferi abilitatea de a utiliza funcţii precum suport tehnic gratuit, reparări de malware personalizate şi, desigur, actualizări zilnice ce sunt necesare pentru prevenirea infiltrării celor mai noi viruşi.

Descărcare SpyHunter

După cum am spus, SpyHunter este un produs comercial, însă îl puteţi testa gratuit apăsând pe acest link. Acest program este relativ mic, deci procesul de descărcare nu ar trebui să dureze mai mult decât câteva minute. Instalarea lui SpyHunter este simplă. Trebuie doar să daţi click de două ori pe fişierul executabil al programului şi veţi începe să rulaţi downloader-ul acestuia:

Alegeţi limba, acceptaţi acordul de licenţă şi apăsaţi pe butonul Next (Continuare). Programul va fi instalat automat. Pentru a finaliza instalarea, apăsaţi pe butonul Finish (Finalizare).

Scanarea calculatorului cu SpyHunter

Pentru a iniţia o scanare completă a sistemului, va trebui să actualizaţi SpyHunter la versiunea sa finală. Acest pas este foarte important deoarece SpyHunter poate fi incapabil să detecteze şi să înlăture ultimele ameninţări fără ultimile actualizări. Pentru acest lucru, apăsaţi pe pictograma de pe ecran sau găsiţi SpyHunter în meniul de Start şi apăsaţi pe el. Ar trebui să vedeţi ecranul principal al programului. Dacă de abia aţi instalat SpyHunter în calculatorul dumneavoastră, va începe automat scanarea. Acum, ar trebui să apăsaţi pe butonul de Update şi veţi descărca toate actualizările necesare în calculatorul dumneavoastră. Actualizaţi SpyHunter înainte de fiecare scanare a sistemului sau cel puţin odată pe săptămână pentru a vă menţine calculatorul protejat!

Pentru a iniţia o scanare a sistemului, ar trebui să apăsaţi pe butonul Start New Scan, care este arătat în căsuţa roşie. Acesta va iniţia scanarea completă a sistemului care verifică în detaliat întreg sistemul calculatorului. SpyHunter va verifica memoria, regiştrii din Windows, fişierele localizate pe toate drive-urile fixe, procesele ce rulează şi cookie-urile.

O scanare completă a sistemului durează ceva timp, aşa că trebuie să aveţi răbdare. Imediat după ce scanarea este finalizată, veţi vedea toate fişierele maliţioase care se ascundeau în calculatorul dumneavoastră.

Activează SpyHunter şi înlătură malware

Imediat după ce scanarea s-a terminat, veţi vedea toţi viruşii detectaţi în căsuţa Threats. Nu vi se vor oferi doar numele viruşilor. De asemenea, veţi vedea descrierele şi alte informaţii similare. Pentru a înlătura aceşti paraziţi şi alte obiecte asociate, va trebui să activaţi SpyHunter. Dacă deja aţi plătit pentru acest software, apăsaţi pe fila de Options care se află în partea stângă a meniului SpyHunter şi introduceţi-vă numele de utilizator, care de obicei este adresa de email a utilizatorului, şi parola dumneavoastră. Acum, apăsaţi pe butonul de Activate Now. În final, apăsaţi pe butonul de Fix Threats şi înlăturaţi malware-ul sau software-ul cu potenţial nedorit din calculatorul dumneavoastră.

Dacă nu doriţi să eliminaţi toate obiectele detectate, debifaţi căsuţele acelor programe pe care nu doriţi să le eliminaţi. Imediat după ce apăsaţi pe butonul Fix Threats, ar trebui să vedeţi cum SpyHunter vă repară calculatorul:

Imediat după ce programul termină cu înlăturarea, va cere să daţi un restart calculatorului şi să finalizaţi înlăturarea. Asta este tot! Aţi înlăturat malware din calculatorul dumneavoastră cu SpyHunter!

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
SpyHunter Fericirea
Garantată
Descărcare
SpyHunter Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind SpyHunter 5, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
SpyHunter 5 are un scaner gratuit, limitat. SpyHunter 5 oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
mai mult de 40.000.000 descărcări!
mai mult de 40.000.000 descărcări!

Recenzii în alte limbi

Fişiere
Software
Comparaţi