Informaţii

Actualizat

FTC a aprobat recent noua adeziune şi instrucţiunile de recomandare. Aceste instrucţiuni pretind că părţile ar trebui să dezvăluie materialele de conecţii din spatele adeziunilor. Informaţia despre FaraVirus.ro este oferită mai jos.

FaraVirus.ro este un website informaţional, care este administrat de către JSC „Elektroniniai sprendimai”. Compania este situată în Lituania. A fost fondată în anul 2004 de către un expert pasionat de securitatea calculatoarelor, Ugnius Kiguolis. În tot acest timp, acesta a lucrat ca autor şi dezvoltator al lui FaraVirus.ro. Desigur, astăzi nu mai este singurul din spatele acestui proiect. În timp ce încercam să ducem acest proiect la următorul nivel, Ugnius pe parcurs şi-a mărit echipa.

FaraVirus.ro este afiliat cu numeroase programe anti-malware şi anti-spyware. Compania lucrează în colaborare cu următoarele companii: Enigma Software, Malwarebytes, iS3, SUPERAntiSpyware, SurfRight B.V., Webroot, BullGuard, ParetoLogic. Aceste companii plătesc comisioane speciale după ce utilizatorii achiziţionează produsele lor prin acest site. Principalul program, care este recomandat în acest proiect, este SpyHunter de la Enigma Software.

Nu există postări sponsorizate sau plătite pe acest site. Toate sunt scrise de către experţi în securitate experimentaţi de la FaraVirus.ro care testează fiecare program în parte înainte de a scrie un articol sau o recenzie.

Puteţi citi mai multe despre proiectul FaraVirus.ro în Despre Noi. Politica de Confidenţialitate, Termeni de Utilizare şi Indicaţii ce pot fi găsite aici. Dacă aveţi întrebări, ne puteţi contacta prin Contactaţi-ne.