Descarcă SpyHunter 5

Ia în serios intimitatea şi securitatea ta

SpyHunter Mai multe informații despre SpyHunter 5, Dezinstalare, Termeni și Confidențialitate.

Pasul 1

 Deschideţi fişierul de instalare

Deschideţi fişierul de instalare

Localizaţi fişierul de instalare şi apăsaţi de două ori pe el pentru a-l deschide

Pasul 2

 Apăsaţi 'Yes' sau 'Run'

Apăsaţi 'Yes' sau 'Run'

Autorizaţi fişierul de instalare utilizând dialogul de securitate.

Pasul 3

 Urmaţi instrucţiunile de instalare

Urmaţi instrucţiunile de instalare

Citiţi instrucţiunile pentru a vă seta software-ul.

Checkmark certified AV-TEST Opswat Truste

Felicitări, aţi făcut alegerea corectă. SpyHunter este una dintre cele mai eficiente unelte anti-malware disponibile pe piaţă în acest moment. Acest produs se bazează pe o tehnologie unică de detectare a troianilor ce ajută la lupta împotriva tuturor tipurilor de viruşi, inclusiv troiani periculoşi, adware, browser hijackeri, spyware, ransomware şi alte ameninţări. SpyHunter garantează protecţia maximă a calculatorului dumneavoastră. Puteţi citi mai multe despre acest program în  Recenzie SpyHunter .

IMPORTANT!

Dacă nu puteţi instala programul, citiţi  Tutoriale SpyHunter. Dacă descărcarea dumneavoastră a fost blocată, încercaţi să vă reporniţi calculatorul în Safe Mode cu Networking. După, descărcaţi SpyHunter în calculatorul dumneavoastră, renumiţi-i fişierul executabil şi lansaţi anti-malware-ul. De asemenea, puteţi folosi instrucţiunile de înlăturare manuală pentru a opri procesele maliţioase din calculatorul dumneavoastră. Dacă mai aveţi întrebări, vă rugăm să ne contactaţi la pagina de „Întreabă-ne”.

CE AR TREBUI SĂ ŞTIŢI

Versiunea gratuită SpyHunter poate fi folosită doar pentru a vă verifica PC-ul după care să decideţi dacă acesta este sau nu infectat. Dacă aveţi nevoie de acesta pentru a înlătura fişiere infectate, va trebui să cumpăraţi SpyHunter. Această versiune vă va oferi protecţie în timp real, care este necesară pentru a preveni infiltrarea de malware.

Dacă doriţi, puteţi oricând să dezinstalaţi SpyHunter, deci dacă aţi hotărât să alegeţi o altă unealtă anti-malware ar trebui să înlăturaţi fişierele acestuia din calculatorul dumneavoastră. 

Programele alternative care pot fi utilizate pentru a vă scana calculatorul şi pentru a înlătura malware sunt STOPzilla şi Malwarebytes.

VĂ MULŢUMIM!