Analizare Bullguard Internet Security, descărcare gratuită

Bullguard Internet Security este o aplicaţie decentă de tip anti virus care a fost lansată de către compania Bullgard din UK, ce este este bazată pe securitatea calculatoarelor şi software. Ultima sa versiune oferă detectări comportamentale şi bazate pe semnături, ce promit să protejeze calculatorul împotriva unei varietăţi de malware precum spyware, ransomware şi alţi hijackeri. Versiunea gratuită Bullguard, de asemenea, vine cu un mod de control parental, backup avansat, firewall, filtru de spam, scaner de vulnerabilitate, şi PC Tune Up. Scanerul Bullguard este proiectat pentru a găsi software-uri ce nu sunt actualizate şi pentru a evita atacurile periculoase, în timp ce PC Tune Up oferă optimizarea spaţiului de pe disc, regiştrii şi startup-ul calculatorului. Bonusul Bullguard este că versiunea Internet Security este acum compatibilă cu Windows 8.

Recenzia Bullguard de către centrul de cercetare 2spyware:

Echipa 2spyware a testat cu atenţie Bullguard Internet Security pe calculatoare mai multe şi direct infectate. Trebuie să admitem că acesta prezintă unele probleme la instalarea în sistem, deci au durat mai multe ore până la finalizarea acestui proces. Însă, odată instalat în sistem, programul a părut ca o unealtă uşor de folosit: scanarea Bullguard are o interfaţă intuitivă de utilizare iar fereastra sa principală pare foarte simplă. Conţine doar trei butoane mari ce oferă verificarea statusului de securitate, să lanseze scanări, şi backup-uri. Totuşi, utilizatorul poate descoperi cu uşurinţă un panou pentru alte funcţii precum control parental şi filtru de spam dacă acesta consideră că acele funcţii sunt necesare.

Conform cu rezultatele testelor efectuate de către noi, cel mai puternic component al Bullguard Internet Security este blocarea malware-urilor- programul a detectat aproximativ 90% din probe. De asemenea, a funcţionat destul de bine la detectarea viruşilor, prinzând aproximativ 70% din viruşi. Se pare că vă puteţi repara calculatorul fără nicio problemă cu Bullguard. Totuşi, acest software întâmpină probleme atunci când vine vorba de prinderea viruşilor ce utilizează tehnologia rootkit, exact ca şi firewall-ul său care a eşuat în majoritatea testelor. În plus, scanerul Bullguard poate încetini sistemul.

Deci, de ce ar trebui să descarc Bullguard?

Ca şi concluzie, Bullguard este un anti-malware decent, care chiar a fost îmbunătăţit de-a lungul anilor. Cea mai puternică abilitate a sa este cea de a bloca malware-urile şi viruşii. Cu toate acestea, încă mai are nevoie de muncă pentru a trece de funcţiile de bază şi pentru a deveni mai puternic la prinderea rootkit-urilor şi a altor ameninţări cibernetice mai sofisticate.

Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Ugnius Kiguolis este un analist de malware profesionist, care este şi fondatorul şi proprietarul lui Faravirus.ro. În acest moment, acest deţine funcţia de editor-şef.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi