Elimină virusul KMSPico (Ghid de înlăturare) - actualizare 2018

Ghid de înlăturare a viruşilor KMSPico

Ce este Virusul KMSPico?

KMSPico este o unealtă nesigură, proiectată pentru a activa produse neînregistrate de la Microsoft

Unealta de hacking KMSPico

KMSPico este un software ilegal, oferit pentru a activa gratuit Windows 10 şi alte sisteme de operare de la Windows. Din nefericire acest Key Management System este nesigur şi nu are vreo relaţie cu Corporaţia Microsoft. Experţii spun că utilizatorii îşi pot pune în pericol computerele prin utilizarea acestei unelte, deoarece aplicaţia necesită dezactivarea software-ului antivirus. Ca şi rezultat, sistemul devine vulnerabil în faţa PUP-urilor şi chiar a malware-urilor. Din nefericire, oamenii încă mai caută site-uri de descărcare a lui KMSPico pentru a trece peste restricţiile de la Microsoft şi pentru a obţine abilitatea de a folosi gratuit Windows-ul sau produsele de la Microsoft. Cu toate acestea, nu se oferă informaţii de încredere despre cum funcţionează această unealtă. De asemenea, oamenii pică în plasa unor articole foarte puţin de încredere şi îşi expun calculatoarele mai multor ameninţări cibernetice fără a-şi da seama.

Nume KMSPico
Tip Unealtă de sistem, ilegală
Nivel de pericol Înalt
Fişier principal Secoh-qad.exe
Distribuţie Poate fi descărcat de pe website-uri nesigure sau poate intra în sistem prin intermediul pachetelor software
Potenţiale pericole Computerele pot fi infectate cu alte programe cu potenţial pericol
Eliminare Dezinstalaţi KMSPico şi verificaţi sistemul cu un software profesional de eliminare malware, pentru a vă asigura că nu mai are viruşi. Alegerea noastră principală este FortectIntego.

În timp ce discutăm despre această unealtă pentru a vedea dacă KMSPico este sau nu sigură, ar trebui, mai întâi, să înţelegeţi termenul KMS sau Key Management Service . În realitate, este o tehnologie utilizată de către Microsoft pentru a-şi activa serviciile prin intermediul unei reţele locale fără nevoia de conecta fiecare computer în parte la dezvoltator.

În mod normal, administratorii de reţea contactează serverele KMS prin Remote Procedure Call, după care activează serviciile dorite. Cu toate acestea, începând cu 2017 şi mai devreme, creatorii uneltei, o echipă de hacking etic după cum se prezintă, au oferit un mod de a înlocui cheia existentă cu un nou volum de chei de licenţe şi să activeze serviciile fără a se conecta la acest server KMS. O astfel de activitate este considerată ilegală!

Prima problemă care apare la utilizarea lui KMSPico pentru Windows 10, 7 şi alte versiuni de OS este faptul că expiră şi că trebuie reînnoită la 180 de zile. Ceea ce înseamnă că programul trebuie să ruleze fără pauză. Cu toate acestea, se pare că niciun specialist din IT nu a reuşit să detecteze toate funcţiile acestui software, şi că acesta reapare cu şi mai multe probleme.

La fel, recomandăm utilizatorilor noştri să stea departe de această unealtă sau să dezinstaleze imediat KMSPico împreună cu Secoh-qad.exe, Secoh-qad.dll şi alte componente similare. Programele ilegale pot fi folosite pentru a deschide backdoor-urile sistemului şi să atragă mai multe programe maliţioase. Prin urmare, vă recomandăm să vă păstraţi calculatorul în siguranţă şi curat.

În cazul în care credeţi că PC-ul dumneavoastră ar putea fi infectat cu programe maliţioase infiltrate de acest software, trebuie să rulaţi o scanare rapidă cu FortectIntego. Acest antivirus poate detecta rapid toate PUP-urile şi, dacă va fi necesar, îl poate elimina pe KMSPico. De asemenea, vă va proteja sistemul şi pe viitor.

KMSPico Windows 10

Principalele pericole asociate utilizării lui KMSPico

Cu toate că oamenii caută unealta oficială KMSPico, acest software nu a fost autorizat de către cei de la Microsoft, deci nu poate fi considerat legitim în vreun fel. De fapt, pe parcursul instalării, necesită dezactivarea tuturor aplicaţiilor de securitate din computer care pot conduce la neprotejarea sistemului PC-ului, şi la şanse mai mari de a fi infectat cu malware.

Experţii deja au punctat faptul că acest program este detectat de către programele antivirus ca şi unealtă de atac, sub aceste nume:

 • W32/Generik.GKMQDON!tr
 • Trojan.Win32.Chapak.ffkokb

Mai mult, utilizatorii au raportat că au întâlnit probleme cu setările de proxy după instalarea acestei unelte. Acest lucru se întâmplă deoarece software-ul piratat, de obicei, modifică parametrii iniţiali ai sistemului de operare şi interferează cu programele legitime. Deci, există numeroase discuţii despre aşa numitul virus KMSPico, care deteriorează experienţa de navigare în calculator.

Nu instalaţi asta. Vă avertizez, mi-am închis antivirusul şi am instalat acest program. M-am trezit cu o mulţime de malware-uri, 5 aplicaţii ciudate, noi, şi datele de navigare modificate.

Cu toate acestea, Reddit, Quora şi alte forumuri tehnice sunt pline de întrebări despre link-uri către descărcarea acestui fişier sau întrebări despre dacă este sigur. Atenţie la faptul că mulţi „experţi” asociaţi acestei unelte declară activ cât este de utilă şi sigură. Atenţie cu astfel de declaraţii şi verificaţi tot timpul de două ori informaţiile online . Dacă aţi fost trimis către site-ul MyDigitalLife pentru a descărca KMSPică, staţi departe de el.

Virusul KMSPicoKMSPico este o unealtă nesigură, care a fost oferită în mod activ pentru Windows 10, 7 sau pentru activarea lui Microsoft Office.

Reţineţi că programul violează politicile celor de la Microsoft. De asemenea, oamenii care lucrează în spatele acestei unelte nu vă pot garanta că software-ul lor este sigur de utilizat. Acum câţiva ani, instalerul maliţios a fost utilizat pentru a răspândi ransomware-ul Domino. De asemenea, au fost descoperite şi programe de tip adware după descărcarea acestui activitator, motiv pentru care unii cercetători din securitate au început să numească acest program periculos ca şi adware .

Criminalii cibernetici profită de faptul că oamenii caută să obţină gratuit programe utile pentru calculatoarele lor, deci aceştia infectează cele mai cerute programe cu componente dăunătoare, precum troiani sau viermi, sau cu ameninţări mai slabe, precum adware. În acest caz, malware-ul poate aduce inconvenienţe precum afişare de reclame intrusive sau redirecţionarea utilizatorilor către website-uri maliţioase. Deci, nu avem vreo îndoială asupra faptului că trebuie să eliminaţi KMSPico pentru a vă ţine sistemul securizat.

Am dori să vă încurajăm să NU descărcaţi sau să folosiţi astfel de unelte ilegale. Virusul KMS cu siguranţă NU este o unealtă sigură, deci asiguraţi-vă că staţi departe de website-urile care sunt afişate mai sus. În mod normal, acestea apar iniţial pe primele poziţii din Google şi par destul de convingătoare.

Sistemele de operare suportate de către program

Atunci când unealta a fost lansată oficial, a fost promovată ca şi activator pentru Windows şi produsele Microsoft Office. Conform dezvoltatorilor, poate trece peste restricţii şi poate ajuta utilizatorii să folosească acest software atât timp cât vor. Cu toate acestea, nu există vreo îndoială asupra faptului că având antivirusul dezactivat pentru utilizarea acestui program nu este o opţiune.

KMSPico Windows 10

Este ultima versiune a acestei unelte, ce ar trebui să ajute utilizatorii să treacă peste restricţii şi să obţină oportunitatea de a folosi Windows 10 fără taxe sau restricţii. Cu toate acestea, experţii din securitate NU recomandă descărcarea acestui program, deoarece este ilegal. Indiferent de faptul că promoterii acestuia au menţionat că nu poate fi detectat de către cei de la Microsoft, acest lucru nu este adevărat. Puteţi fi amendat cu uşurinţă sau chiar trimis la închisoare pentru utilizarea unui program ilegal. În acest moment, KMSPico Windows 10 este deja blocat de Windows Defender, deci utilizatorilor li se recomandă dezactivarea protecţiei în timp real oferită de acesta. Este mai mult decât ridiculos.

KMSPico Windows 7

Această versiune promite activarea OS-ului fără intervenţia utilizatorului. Cu toate acestea, încă nu a fost pretinsă o activare pe viaţă de la hackeri. Adiţional, atenţie la faptul că s-a descoperit că unele surse ale lui KMSPico Windows 7 sunt nesigure. Imediat după ce descărcaţi unealta, poate fi setată pentru a-şi rula activităţi maliţioase după ce trece o anumită perioadă de timp. Activităţile menţionate mai sus includ colectarea de informaţii personale, instalare de malware, etc.

KMSPico Office 2016

KMSPico Office 2016 este versiunea oferită pentru a trece de restricţiile de la Microsoft. Unealta promite să ofere o licenţă originală şi funcţii premium, fără vreun ban. Chiar şi aşa, procesele nu încetează să ruleze în fundal, deci există şansa de probleme şi îngheţări de sistem. Nu puteţi folosi o licenţă ilegală oferită de către această unealtă dacă o dezinstalaţi. Cu toate acestea, există un mod prin care vă puteţi întoarce la utilizarea în siguranţă şi fără probleme a calculatorului.

Nu puteţi şti ce funcţii noi are programul pe care doriţi să îl instalaţi. Dacă doriţi să folosiţi o versiune completă, sigură şi legală a lui Windows sau Microsoft Office, ar trebui să cumpăraţi cheia de licenţă oficială. În plus, păstraţi tot timpul anvirusul şi software-ul antimalware actualizat pentru a preveni vulnerabilităţile din securitate şi pentru a fi în siguranţă online.

Dacă aţi instalat acest program ilegal, vă recomandăm să vă verificaţi calculatorul cu un program antimalware. O scanare detaliată a sistemului vă poate ajuta să vedeţi dacă aţi instalat sau nu programe maliţioase împreună cu acesta.

Malware-ul KMSPico

Software-ul ilegal poate apărea în calculatorul dumneavoastră fără ştirea dumneavoastră

Există două moduri prin care această unealtă de hacking poate intra în sistemul dumneavoastră – o puteţi descărca direct de pe diverse website-uri dubioase pe care este promovată, sau dezvoltatorii o pot distribui la un loc cu aplicaţii terţe şi o pot ajuta să se infiltreze în sistem fără permisiunea dumneavoastră.

Problema este că dezvoltatorii de programe maliţioase sau cu potenţial nedorit au tendinţa de a utiliza tehnica „la pachet”, care îi ajută să îşi răspândească produsele dubioase împreună cu alte programe gratuite. În acest caz, setările de instalare ale unui program ce pare inocent poate introduce alte programe pe care le descărcaţi şi instalaţi în acelaşi timp cu programul principal.

În plus, reţineţi că programul poate opera în fundal, deci ar trebui să acordaţi atenţie pe parcursul instalării aplicaţiilor gratuite. În mod contrar, nu aţi putea observa cum acest software nedemn de încredere poate intra în sistem şi să îşi înceapă activitatea cu potenţial periculos.

Conform echipei de la NoVirus.uk , îl puteţi evita pe KMSPico, precum şi alte aplicaţii asociate, urmând aceşti paşi:

 1. Nu vă dezactivaţi anvirusul;
 2. Descărcaţi aplicaţiile doar de pe website-urile oficiale sau de la distribuitorii autorizaţi;
 3. Folosiţi setările Avansate/Personalizate ale kitului de instalare şi căutaţi componentele adiţionale;
 4. Păstraţi sistemul de operare şi software-ul de securitate actualizate tot timpul.

Eliminaţi-l pe KMSPică şi scăpaţi de toate problemele OS-ului

Termenul virusul KMSPico este folosit pentru a descrie consecinţele nedorite ale acestui software ilegal. Din nefericire, un OS cracked de către această unealtă poate cauza probleme în sistem şi poate preveni o navigare fără probleme. Prin urmare, nu trebuie să păstraţi acest software în sistem, sau să îl descărcaţi în primul rând.

Cel mai sigur mod prin care puteţi să îl eliminaţi pe KMSPico din PC, şi să scăpaţi de problemele asociate OS-ului, este prin rularea unei scanări complete a sistemului cu un software profesional de eliminare malware. După scanare, puteţi fi siguri că aplicaţia va fi eliminată din sistem împreună cu alte componente cu potenţial periculos.

După eliminarea lui KMSPico, vă sugerăm să vă verificaţi sistemul pentru următoarele fişiere executabile şi asiguraţi-vă că sunt complet eliminate:

 • Secoh-qad.exe
 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

În cazul în care nu îl puteţi dezinstala pe KMSPico, urmaţi instrucţiunile de mai jos, şi învăţaţi cum să vă pregătiţi calculatorul pentru eliminarea malware-ului. De asemenea, vă rugăm să fiţi atenţi şi să nu eliminaţi din greşeală fişierele esenţiale sistemului. În mod contrar, puteţi cauza mai multe probleme PC-ului sau chiar îl puteţi corupe permanent.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare a virusului KMSPico

Înlăturaţi KMSPico din sistemele Windows

Pentru a scăpa de KMSPico din Windows, trebuie să eliminaţi următoarele componente care ar putea fi asociate acestei unelte de hacking:

 • KMSpico_setup.exe
 • [email protected]
 • www.ratondownloads.com.br AT2016.rar
 • Activator.rar
 • KMSpico_10.2.0.san.rar
 • Re-Loader RATON.exe

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
 3. Dezinstalează KMSPico şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după KMSPico sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.

În final, ar trebui să luaţi în considerare tot timpul protecţia împotriva cripto-ransomware-urilor. Pentru a vă proteja calculatorul de KMSPico precum şi de alte ransomware-uri, utilizaţi un anti-spyware bun, precum FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi