Cum să dezinstalezi SpyHunter

de Linas Kiguolis - -
123

Serviciu Clienţi SpyHunter

Dacă aţi deschis acest post numit „Cum să dezinstalezi SpyHunter”, putem presupune că nu sunteţi satisfăcut cu acest program şi că doriţi să îl dezinstalaţi din calculatorul dumneavoastră. Totuşi, înainte să faceţi acest lucru, ar trebui să verificaţi fiecare funcţie construită în SpyHunter.

Dacă motivul principal, atunci când aţi decis să scăpaţi de acest anti-spyware, a fost faptul că nu a reuşit să găsească virusul care se ascundea în PC-ul dumneavoastră, ar trebui să ştiţi că în acest caz puteţi folosi gratuit serviciul de suport tehnic. De fapt, SpyHunter este deja faimos pentru această funcţie care garantează eliminarea chiar şi a celor mai periculoşi viruşi. Totuşi, primul lucru pe care ar trebui să îl efectuaţi este să actualizaţi acest software. Acest anti-spyware va scana calculatorul şi va compara fişierele detectate cu definiţiile viruşilor, deci dacă virusul dumneavoastră nu se află printre ele, acesta poate fi ratat. Dacă acest lucru nu funcţionează la dumneavoastră, ar trebui să luaţi în considerare utilizarea suportului tehnic de la SpyHunter, care mai este cunoscut şi ca Spyware HelpDesk. Este o combinaţie între funcţiile Fixare Personalizată şi Suport Tehnic în timp real. Mai multe informaţii despre fixarea personalizată şi alte servicii grozave ce pot fi oferite de către această unealtă de securitate pot fi găsite în această recenzie.

Rambursarea SpyHunter

Dacă tot consideraţi că doriţi să dezinstalaţi SpyHunter, puteţi utiliza ghidul de mai jos. Dacă aţi achiziţionat acest software (versiunea gratuită poate fi utilizată doar pentru scanare. Trebuie să îi activaţi abilitatea de a elimina paraziţii din calculatorul dumneavoastră), de asemenea puteţi obţine rambursarea de la SpyHunter în cuantumul pe care l-aţi plătit pentru software. Reţineţi că cererea pentru rambursare ar trebui iniţiată în decursul a 30 de zile de la data de achiziţionare.

Alternative pentru SpyHunter

Înainte de a dezinstala SpyHunter, ar trebui să vă reamintiţi încă un lucru- nu ar trebui să vă lăsaţi NICIODATĂ calculatorul fără protecţie. Înainte de a începe procesul de anulare ar trebui să instalaţi una dintre alternativele acestuia în calculatorul dumneavoastră. Puteţi înlocui această suită de securitate malware cu StopZilla sau Malwarebytes anti-malware care de asemenea, au arătat rezultate remarcabile atunci când a fost vorba de înlăturarea şi detectarea software-urilor maliţioase şi a viruşilor.

Înlăturarea lui SpyHunter

Pentru a dezinstala SpyHunter din sistem, puteţi utiliza una dintre aceste metode:

Metoda 1: Utilizând Add/Remove Programs

Dezinstalaţi SpyHunter din sistemele Windows 7 / Vista / XP

  • Apăsaţi pe Start → Control Panel → Programs (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs).

  • În fereastra Programs click dreapta pe SpyHunter după care apăsaţi pe butonul Uninstall/Change.

Spyhunter Uninstall

  • Acum ar trebui să vedeţi fereastra Enigma Software Installer. Apăsaţi pe Proceed cu Uninstall după care Yes atunci când vă întreabă dacă sunteţi siguri că doriţi să eliminaţi SpyHunter.

Uninstall SpyHunter

Dezinstalaţi SpyHunter din sistemele Windows 10 / Windows 8

  • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Imediat după ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.

Win10 Control Panel

  • Aici, click dreapta pe SpyHunter şi apăsaţi pe butonul Uninstall.
  • Atunci când apare fereastra Enigma Software Installer, apăsaţi pe Proceed cu Uninstall. Acum ar trebui să apăsaţi pe butonul Yes atunci când vă întreabă dacă sunteţi sigur că doriţi să înlăturaţi SpyHunter (a treia imagine).

Metoda 2: Utilizând funcţia ‘Uninstall SpyHunter’

  • Apăsaţi Start → All Programs şi selectaţi SpyHunter. După care selectaţi Uninstall.

Start Menu

  • După ce vedeţi fereastra Enigma Software Installer, apăsaţi pe Proceed cu Uninstall. Acum ar trebui să apăsaţi pe butonul Yes atunci când vă întreabă dacă sunteţi sigur că doriţi să înlăturaţi SpyHunter (a treia imagine).

Asta este tot! SpyHunter a fost dezinstalat din calculatorul dumneavoastră.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
SpyHunter Fericirea
Garantată
Descărcare
SpyHunter Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind SpyHunter 5, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
SpyHunter 5 are un scaner gratuit, limitat. SpyHunter 5 oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
mai mult de 40.000.000 descărcări!
mai mult de 40.000.000 descărcări!

Recenzii în alte limbi

Fişiere
Software
Comparaţi