Analizare Combo Cleaner

12

Combo Cleaner – o unealtă profesională de mentenanţă de la Mac cu un motor antivirus foarte eficient

Combo Cleaner este un optimizator de sistem eficient şi un software antivirus pentru sistemele de operare Mac ce sunt compatibile cu Yosemite, El Capitan şi Sierra. Motorul antivirus puternic este capabil să detecteze şi să elimine ameninţări cibernetice precum malware, adware şi alte programe cu potenţial nedorit. În plus faţă de protecţie contra programelor maliţioase, Combo Cleaner este echipat cu Disk Cleaner, Big Files finder, Duplicates Finder, Privacy Scanner şi Software Uninstaller.

Din cauza interpretării greşite a faptului că Mac OS nu este susceptibil în faţa infecţiilor cibernetice, utilizatorii, deseori sar peste paşi importanţi din securitate, de a utiliza un software antimalware. Cu toate acestea, malware-urile Mac sunt reale şi devin din ce în ce mai dese. În timp ce programele cu potenţial nedorit precum adware-urile pot fi destul de enervante (mai ales dacă nu sunt luate măsuri pentru a le elimina), mai mulţi viruşi periculoşi precum MacDownloader, KeRanger, X-agent sunt capabili de mult mai mult – furt de informaţii sensibile, blocarea fişierelor personale, şi multe altele.

Combo Cleaner este una dintre cele mai bune soluţii pentru probleme de malware, deoarece nu foloseşte un motor open-source pentru a detecta ameninţările, ci se bazează pe o echipă de cercetare din securitatea cibernetică ce actualizează baza de date la fiecare câteva ore. În plus, baza de date nu include doar viruşi pentru Mac OS ci foloseşte şi o bază de date pentru malware-uri pentru PC. În timp ce Mac-urile nu pot fi infectate cu viruşi de Windows, această funcţie opreşte utilizatorii din a trimite fişiere infectate maşinilor ce folosesc Windows.

Ca şi concluzie, Combo Cleaner este un asistent perfect pentru orice maşină MacOS, ce poate ţine departe ameninţările cibernetice, precum şi că poate asigura o operare adecvată a sistemului folosind funcţii de optimizare a acestuia.

Instalare şi funcţionalitate

Utilizatorii pot descărca şi instala aplicaţia de pe website-ul oficial Mac App Store şi să o testeze gratuit.

Procesul de instalare este rapid şi simplu – utilizatorii trebuie doar să descarce kitul de instalare şi să tragă iconiţa în dosarul Application. Imediat după ce Combo Cleaner este instalat, utilizatorii pot vedea informaţiile tehnice ale Mac-ului lor, precum spaţiul disponibil de pe disk, RAM-ul folosit/disponibil şi CPU-ul. 

Dashboard

Interfaţa programului este foarte intuitivă şi uşor de utilizat. Funcţiile separate pot fi accesate în partea stângă a panoului de comenzi. Utilizatorii pot iniţia scanări complete ale sistemului ce vor verifica erori ale disk-ului, fişiere duplicate, probleme de intimitate, şi ameninţări cibernetice. Scanarea completă durează aproximativ 20 de minute (poate varia în funcţie de mărimea disk-ului), însă utilizatorii îşi pot folosi maşinile şi pentru alte funcţii, în tot acest timp.

Imediat după ce scanarea este finalizată, utilizatorii pot vedea imediat rezultatele. Cu toate acestea, fără versiunea Premium, utilizatorii vor putea doar să îşi cureţe disk-urile, să detecteze fişierele mari şi să vadă duplicatele. Pentru a fixa complet calculatorul cu Combo Cleaner, utilizatorii trebuie să achiziţioneze o licenţă completă.

Principalele funcţii ale lui Combo Cleaner

Funcţiile lui Combo Cleaner pot îmbunătăţi operarea Mac-ului utilizând următoarele unelte:

  •  Antivirus. Una dintre cele mai valoroase funcţii ale lui Combo Cleaner este motorul antivirus care este extrem de eficient la detectarea şi eliminarea malware-urilor de MacOS. În plus, aplicaţia expune şi viruşii pentru Windows. Adiţional, adware-urile şi alte PUP-uri nu doar că pot deranja navigările zilnice de pe web dar pot duce şi la scurgeri de date sau chiar furt de identitate (adware-ul este cunoscut pentru faptul că redirecţionează utilizatorii către site-uri de phishing şi de suport tehnic fals);
  • Disk Cleaner. Această funcţie permite utilizatorilor să elimine rapid fişierele inutile şi temporare şi să cureţe sistemul pentru o operare mai rapidă şi mai bună a computerului;
  • Big Files. Fişierele vechi şi uitate pot, deseori, ocupa mult spaţiu în dispozitiv. Această funcţie permite găsirea fişierelor nefolosite detaliindu-le locaţia, mărimea, etc.;
  • Duplicates. Fişierele duplicate sunt complet inutile, însă pot fi dificil de detectat din cauză că sunt salvate în locaţii diferite. Prin urmare, această funcţie poate ajuta utilizatorii să localizeze toate fişierele duplicate şi oferă eliminarea lor. Reţineţi că această funcţie este potrivită şi pentru duplicate cu nume diferite;
  • Privacy Scanner. Utilizatorii care sunt îngrijoraţi în legătură cu intimitatea lor pot fi în siguranţă folosind Privacy Scanner de la Combo Cleaner. Această funcţie scanează maşina în căutare de cookies, istoric de navigare şi alte date similare. Utilizatorii o pot utiliza şi pentru funcţia de resetare completă a browserului, ce poate fi folosită pentru Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, etc.
  • Uninstaller. Aceasta este soluţia perfectă pentru utilizatorii care au probleme la eliminarea urmelor lăsate de aplicaţiile cu potenţial nedorit.

Preţul. Merită să investiţi în această unealtă?

Exact ca orice alt software legitim, Combo Cleaner nu este gratuit, cel puţin nu pentru funcţionalitatea lui completă. După cum a fost menţionat mai sus, aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe Apple Store sau de pe website-ul oficial. Utilizatorii pot efectua o scanare completă a sistemului şi îşi pot curăţa disk-ul şi să vadă şi să elimine duplicatele. Pentru alte funcţii, precum cea de scanări/curăţare de la antivirus, dezinstalare de programe şi scannerul de intimitate, utilizatorii trebuie să achiziţioneze versiunea Premium a programului.

Utilizatorii au două opţiuni: licenţa Single User şi licenţa Family/Office. Cei care folosesc o singură maşină acasă pot cumpăra licenţa pentru un singur calculator pentru 44.95 de dolari, în timp ce licenţa Family/Office este valabilă pentru cinci calculatoare şi costă 88.95 de dolari. Plata se face o dată la 6 luni, deci cei care nu vor să mai continue să utilizeze Combo Cleaner pot să îşi anuleze abonamentul oricând doresc.

Combo Cleaner Price

Cei care nu vor fi fericiţi cu ce au achiziţionat îşi pot primi banii înapoi în termen de 30 de zile. Adiţional, plăţile sunt trimise printr-un website eCommerce sigur, certificat de TRUSTe şi DigiCert.

Concluzie

Crimele cibernetice sunt în creştere: ransomware-ul ce blochează fişierele utilizatorilor şi minerii de cripto ce abuzează resursele sistemelor pentru a mina monede virtuale. În timp ce persoanele maliţioase profită grozav de asta, utilizatorii inocenţi de calculatoare suferă din cauza pierderii datelor personale şi riscul unui furt de identitate. Cercetătorii din securitate lucrează continuu la combaterea ameninţărilor cibernetice şi vin cu soluţii noi pentru infecţiile mai sofisticate. Prin urmare, utilizatorii trebuie să utilizeze tehnologia disponibilă pentru a-şi proteja intimitatea.

Cei care încă mai cred că Mac nu are nevoie de protecţie se înşeală – malware-ul pentru Mac nu este un mit. Din cauza acestui crez greşit, utilizatorii tind să sară peste paşi importanţi din securitate şi să aibă de a face cu furt a datelor personale. Combo Cleaner foloseşte o tehnologie avansată pentru a apăra utilizatorii de atacurile cibernetice şi să prevină pagubele ce ar putea fi cauzate de malware. În plus, funcţiile extra ale acestui program antivirus pot face MacOS-ul mai rapid şi mai curat, făcându-l să ruleze mai bine.

Ca şi concluzie finală, Combo Cleaner este o unealtă grozavă nu doar pentru a vă proteja de viruşii cibernetici ci şi pentru a vă ţine dispozitivul departe de probleme.

Removing malware

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Combo Cleaner Fericirea
Garantată
Descărcare
Combo Cleaner Fericirea
Garantată
Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Combo Cleaner, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Combo Cleaner are un scaner gratuit, limitat. Combo Cleaner oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Despre autor
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Expert în lupta contra malware-ului, viruşilor şi a spyware-ului...

Contactați Linas Kiguolis
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi