Analizare AdwareMedic, descărcare gratuită

AdwareMedic este o unealtă unică proiectată pentru a ajuta oamenii să dezinstaleze toate adware-urile cunoscute precum şi alte software-uri încăpăţânate. Acest program este dedicat pentru Mac-uri ce rulează Mac OS X 10.7 (Lion) sau mai actuale. Dacă credeţi că acest sistem de operare este imun adware-urilor, browser hijackerilor, viruşilor sau altor tipuri de software-uri maliţioase, ar trebui să încetaţi să gândiţi în acest fel deoarece în ziua de azi aproape orice program gratuit este încărcat cu programe cu potenţial nedorit ce sunt capabile de a se infiltra în ambele sisteme de operare Windows şi Mac, fără nicio problemă. Odată ce un adware intră în sistemul PC-ului ţintit, poate cauza modificări de sistem nedorite ce pot conduce proprietarul către activităţi enervante precum redirecţionări către website-uri necunoscute, apariţia reclamelor enervante şi înşelătoare, încetiniri ale sistemului, înregistrări ale activităţii de navigare ale victimei, etc. Din fericire, există AdwareMedic, ce poate fi folosit pentru evitarea acestor probleme.

Dacă puteţi vedea clar că un astfel de program de tip adware s-a infiltrat deja în calculatorul dumneavoastră şi acum aveţi probleme cu înlăturarea lui, ar trebui să luaţi în considerare acest program. Atenţie la faptul că vă puteţi baza pe opţiunea de înlăturare manuală doar dacă sunteţi un utilizator experimentat deoarece adware-urile pot cu uşurinţă să folosească diverse trucuri pentru prevenirea înlăturării lor din sistem! Cât costă AdwareMedic? Deoarece website-ul oficial pretinde că acesta este un „donationware” ce înseamnă că este răspândit gratuit, însă puteţi alege să plătiţi cât doriţi dacă credeţi că doriţi să ajutaţi pentru dezvoltarea acestuia. După cum putem vedea, acest program are foarte multe recenzii pozitive de la oamenii care l-au testat pe calculatoarele lor, deci se pare că instalarea acestei unelte ar trebui luată în considerare de oricine utilizează un Mac OS X.

Recenzia pentru AdwareMedic de către centrul de cercetare 2spyware:

După cum au demonstrat rezultatele testelor efectuate de către 2spyware, AdwareMedic este o unealtă gratuită şi prietenoasă cu utilizatorul. Aici, ar trebui să menţionăm că acest program nu instalează nicio aplicaţie în sistemul dumneavoastră, deci dacă nu vă place să instalaţi programe nefamiliare în Mac-ul dumneavoastră, această unealtă este perfectă. Cum funcţionează? Atunci când este deschisă, se conectează automat la adwaremedic(dot)com şi verifică ultimile „semnături” ale adware-urilor. După ce le verifică, scanerul AdwareMedic arată un raport clar al scanării şi se oferă să cureţe sistemul de operare Mac afectat prin înlăturarea programelor suspecte. După cum am observat, acest program este capabil să înlăture adware-urile din sistem în doar câteva minute. Pentru asta trebuie să faceţi un singur lucru- selectaţi intrările raportate. Dacă unul dintre adware-uri nu poate fi detectat sau eliminat, scanerul AdwareMedic se oferă să facă un raport detaliat. Va lista toate extensiile browserului ce sunt instalate în sistem şi le va trimite dezvoltatorului acestui program. Conform acestuia, această opţiune ar trebui să dezvăluie o sursă a problemei şi de asemenea ar trebui să îl ajute la îmbunătăţirea produsului. Chiar şi aşa, luaţi în considerare că nu va înlătura malware din Mac OS X deoarece această aplicaţie este dedicată pentru protecţia oamenilor contra ADWARE.

Deci, de ce ar trebui să descarc AdwareMedic?

Indiferent de orice, AdwareMedic este o unealtă foarte promiţătoare. Este un program la îndemână şi uşor de utilizat, ce este capabil de a elima adware-ul mai încăpăţânat. Dacă suferiţi din cauza reclamelor nedorite ce se arată în timpul căutărilor efectuate de dumneavoastră precum şi din cauza altor probleme, ar trebui să luaţi în considerare descărcarea acestei unelte în Mac-ul dumneavoastră.

Despre autor
Alice Woods
Alice Woods

Îi place să înveţe utilizatorii despre prevenirea viruşilor...

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi