Analizare Adware Removal Tool, descărcare gratuită

Adware Removal Tool este o aplicaţie utilă, ce poate fi folosită pentru prevenirea problemelor care sunt în general cauzate de programele de tip adware. Desigur, face acest lucru prin înlăturarea acestora din sistem. Aplicaţia a fost dezvoltată de către echipa Techsupportall, ce este în mod special interesată de astfel de programe precum şi de eliminarea lor. În momentul acesta, suma programelor de tip adware, browser hijackers şi alte programe cu potenţial nedorit a atins nivele nevăzute care, credem noi, a fost principalul motiv pentru care această companie a decis să creeze o astfel de unealtă. Dacă sunteţi unul dintre persoanele care tocmai a detectat un adware sau un PUP în calculator, ar trebui să vă gândiţi la aplicaţii precum Adware Removal Tool. Nu vă va ajuta doar să reparaţi fiecare dintre browserele web. De asemenea, vă va ajuta să înlăturaţi urmele regiştrilor şi a adwarelor ce sunt de obicei lăsate în calculator după eliminarea manuală a acestora. Cu toate acestea, ar trebui să reţineţi că Adware Removal Tool nu poate fi utilizată pentru prevenirea troian-urilor, malware-urilor, ransomware-urilor şi a altor viruşi similari. În plus, nu este capabilă de a îi înlătura din sistem, deci nu ar trebui să fie utilizată în locul unui anti-virus sau a unui anti-spyware. Chiar şi aşa, acest program este gratuit, deci îl puteţi instala şi, după ce aţi înlăturat adware-ul cu Adware Removal Tool, îl puteţi dezinstala din calculator. În mod contrar, este bine de ştiut că este posibil să vă cauzeze probleme deoarece va rula în paralel cu alte aplicaţii pentru securitate. În timp ce noi nu am observat nimic neobişnuit în timp testării scanării cu Adware Removal Tool în calculatorul nostru, nu putem garanta că nu va cauza probleme în calculatoarele dumneavoastră.

Recenzie Adware Removal Tool de către centrul de cercetare 2spyware:

Înainte de a instala Adware Removal Tool în calculatoarele noastre, am decis să le infectăm cu Conduit, Adchoices şi Delta-homes.com. Aceste programe au fost clasificate ca şi programe cu potenţial nedorit, deci sunt capabile de a infecta fiecare dintre browserele web şi să cauzeze activităţi nedorite precum enervantele reclame de tip pop-up, redirecţionări, încetiniri şi alte probleme. Indiferent de faptul că astfel de programe nu sunt considerate maliţioase, credeţi-ne, pot provoca un adevărat haos în calculatoarele dumneavoastră. Deci, după ce am permis acestor PUP-uri să infecteze toate browserele web, am decis să descărcăm Adware Removal Tool şi să îi testăm capabilităţile. Se pare că nu este necesar să actualizaţi acest program înainte de a-l rula, Trebuie doar să îl lansaţi apăsând pe butonul de „Scan & Repair”. Aici, trebuie să vă atenţionăm că acest program nu este la fel de rapid ca alţi înlăturători de adware, deci ar trebui să fiţi răbdător atunci când doriţi să vă reparaţi PC-ul cu Adware Removal Tool. Cu toate acestea, după ce am verificat sistemul, am observat că acest program afişează rezultate informative ale scanării pe desktop şi oferă opţiunea de eliminare a fiecărui obiect detectat prin apăsarea butonului”Repair all”. Ce putem numi bonusul Adware Removal Tool? Credem că este o funcţie ce permite să lăsaţi obiecte pe care dumneavoastră le consideraţi utile. Deci, dacă vedeţi un obiect care pare important, îl puteţi lăsa în sistem prin debifarea căsuţei bifate.

Deci, de ce ar trebui să descarc Adware Removal Tool?

Pentru a concluziona, Adware Removal Tool este o opţiune grozavă atunci când încercăm să înlăturăm un adware din PC fără ca acesta să îşi lase urmele în calculatorul dumneavoastră. Această unealtă se bazează pe donaţii, deci costul ei depinde de dumneavoastră. O puteţi descărca gratuit şi şterge programele de tip adware încăpăţânate din sistem. Dacă are succes, ar trebui să luaţi în calcul şi o donaţie.

Despre autor
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Expert în lupta contra malware-ului, viruşilor şi a spyware-ului...

Contactați Linas Kiguolis
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi