Despre Noi

Actualizat

FaraVirus.ro este un proiect dedicat scopului de a ajuta oamenii să afle mai multe despre spyware, malware, adware şi alte programe periculoase care sunt răspândite pe Internet. Este una dintre cele mai largi surse de informaţii ce are legătură cu securitatea care este esenţială atunci când se încearcă prevenirea sau eliminarea viruşilor- descrieri despre paraziţi scrise în mod clar şi profesional, instrucţiuni de eliminare detaliate, recenzii despre anti-spyware şi anti-viruşi, articole ce conţin ştiri şi multe altele.

FaraVirus.ro oferă informaţii de cea mai înaltă calitate despre malware şi securitate generalizată. Conţinutul, publicat aici, este divizat în mai multe secţiuni majore:

ŞTIRI- ultimele informaţii despre securitatea PC-ului

Internetul nu se va schimba niciodată. Fiecare zi aduce cu ea noi viruşi, vulnerabilităţi critice, noi versiuni de software-uri de securitate, şi alte cercetări spyware. Din acest motiv a fost creată secţiunea noastră de Ştiri. Aici, veţi găsi informaţii despre cele mai importante probleme asociate cu spyware, paraziţi notorii, lansări de software-uri de securitate şi alte evenimente importante. De asemenea, nu uitaţi să acordaţi atenţie publicităţii înşelătoare, spam-ului şi phishing-ului.

Navigaţi la Ştiri

MALWARE – vedeţi viruşii la modă şi metodele pentru eliminarea acestora

Secţiunea de Malware este cea mai largă secţiune de pe FaraVirus.ro care include toate tipurile de paraziţi. Este actualizată zilnic de către experţii FaraVirus.ro, deci nu este de mirare că există mai bine de 8000 de ameninţări, şi acest număr este în creştere. Fiecare descriere oferă informaţii detaliate despre comportamentul virusului, tehnicile de distribuţie şi metodele de eliminare. Utilizatorii pot găsi ghidul de eliminare pas cu pas şi unelte recomandate pentru eliminarea automată a viruşilor. Toate descrierele conţin detalii adiţionale, ce în mod normal sunt dezvăluite după un anumit timp de funcţionalitate al virusului.

Navigaţi către Malware

SOFTWARE – comparaţii între cele mai avansate unelte de eliminare malware

Existp multe programe diferite anti-spyware pe piaţă în ziua de azi. Totuşi, nu toate aparţin aceluiaşi nivel – unele programe anti-spyware sunt bune doar pentru eliminare de viruşi, altele garantează cea mai înaltă protecţie. Din acest motiv am decis să creăm o secţiune specială Software şi să ajutăm oamenii să aleagă cea mai bună unealtă de eliminare viruşi. Aici, veţi găsi recenzii ale unor diferite programe, rezultate ale testelor, şi o rată generală.

Navigaţi către Software

FIŞIERE- ce fişiere trebuiesc evitate

Secţiunea Fişiere are foarte multe în comun cu secţiunea Malware deoarece viruşii nu pot fi concepuţi fără fişiere. Toate fişierele sunt grupate conform tipului, de exemplu, extensiilor. Majoritatea fişierelor au descrieri scurtem însă tot timpul veţi şti care aparţine unui software inofensiv şi care aparţine unuia maliţios. Librăria cu fişiere este constant actualizată.

Navigaţi către Fişiere

ÎNTREBAŢI-NE – serviciu clienţi FaraVirus.ro

Principala misiune a acestui proiect este să ajutăm oamenii să lupte împotriva diferitelor tipuri de paraziţi de calculator, inclusiv spyware, malware, adware, troiani, etc. Încercăm să încurajăm oamenii să folosească instrucţiunile de eliminare manuală a paraziţilor, însă uneori acestea sunt imposibil de aplicat deoarece Internetul este plin de viruşi sofisticaţi care pot fi eliminaţi doar cu ajutorul instrucţiunilor de eliminare complexe. Aceasta nu este o sarcină uşoară. Pentru a ajuta oamenii să salveze timp şi pentru a-i ajuta să evite posibilele probleme care pot fi cauzate de utilizarea incorectă a anumitor instrucţiuni, am decis să creăm secţiunea ÎNTREBAŢI-NE. Nu ezitaţi să întrebaţi; răspundeţi la întrebările altor oameni şi participaţi în discuţie. Vom fi fericiţi să vă ajutăm.

Navigaţi către Întrebaţi-ne (serviciu clienţi FaraVirus.ro)

Dacă aveţi întrebări despre proiectul FaraVirus.ro, puteţi să ne contactaţi utilizând informaţiile date pe pagina Contactaţi-ne. Citiţi Politica de Confidenţialitate, Termeni de Utilizare, Indicaţii şi Informaţii aici.