Analizare Plumbytes, descărcare gratuită

12

Plumbytes Anti-Malware este un software pentru securitatea cibernetică, dezvoltat de către Plumbytes Software, LP. Această companie cu baza în UK a creat o soluţie anti-malware pentru utilizatorii de calculatoare care caută să găsească un program ce poate elimina atât malware cât şi spyware. Şi asta este exact ceea ce face acest program – poate şterge viruşi, troiani, ransomware-uri, keyloggeri, anti-spyware-uri false, viermi, adware, browser hijackeri, şi alte programe periculoase care reprezintă o ameninţare la adresa sistemului calculatorului şi a intimităţii utilizatorului. Mai mult, acest program poate oferi şi alte funcţii mult mai benefice.

Se pare că software-ul Plumbytes Anti-Malware are o tehnologie de protecţie integrată „anti-hijack”, care este, pe puţin, o funcţie foarte utilă în ziua de azi. Browser hijackerii sunt programe cu potenţial nedorit, care sunt distribuiţi prin intermediul tehnicii „la pachet”, ceea ce înseamnă că pot fi instalaţi împreună cu alte programe gratuite. Pentru a preveni hijackerii din a se furişa silenţios în sistemul calculatorului, utilizatorii trebuie să parcurgă nişte paşi în plus pe durata instalării fiecărui program, ceea ce reprezintă un proces care cere timp. Funcţia „anti-hijack” ajută să oprească aceste programe din a se infiltra în browserele dumneavoastră web.

O altă funcţie benefică este „detectarea ameninţării securităţii”, care ajută la securizare în timp ce navigaţi pe internet. Nu există vreo îndoială asupra faptului că internetul este încărcat de website-uri de phishing, care caută să obţină informaţii personale de la utilizatori, sau pagini web maliţioase care oferă informaţii false şi încearcă să convingă utilizatorii neexperimentaţi să instaleze programe critice în calculatoarele lor. Este dificil de identificat astfel de website-uri pe cont propriu, şi aici vine la îndemână această funcţie de detectare a ameninţării la securitate.

De asemenea, merită menţionat faptul că acest software depăşeşte alte programe de securitate datorită funcţiei de scanare rapidă. În comparaţie cu alte unelte anti-malware, Plumbytes Anti-Malware termină scanarea sistemului de 5 ori mai rapid. În plus acestui lucru, trebuie să menţionăm faptul că software-ul de securitate Plumbytes oferă o interfaţă prietenoasă cu utilizatorul, proiectată pentru a ajuta utilizatorul de calculator să cureţe rapid calculatorul de ameninţări, fără vreo problemă. Utilizatorul are şi opţiunea de a seta acest program să ruleze şi să efectueze scanări ale sistemului la fiecare iniţiere a sistemului. Puteţi găsi instrucţiuni complete despre cum să îl utilizaţi în tutorialul Plumbytes.

Tutorial Plumbytes

Descărcare Plumbytes

Puteţi descărca aici versiunea gratuită a lui Plumbytes Anti-Malware, şi să vă scanaţi sistemul de ameninţări. Acest program este compatibil cu Windows 10/8/7 (atât 32 sau 64 bit), Vista (cu SP2, doar pe 32 bit) şi XP (SP3, doar pe 32 bit). Acesta va identifica, localiza şi oferi informaţii automat despre infecţiile spyware şi malware din sistemul calculatorului dumneavoastră. Totuşi, setul complet cu funcţii utile vine doar cu versiunea completă a acestui software. Versiunea completă, licenţiată poate fi achiziţionată pentru 34,99 de euro, fără TVA. Este valabilă 6 luni, şi poate fi reînnoită automat. Este necesar să menţionăm că prin utilizarea acestui produs, tot timpul veţi putea primi ajutor individual de la experţi din IT. În cazul în care produsul nu poate detecta automat o ameninţare, sau dacă întâmpinaţi probleme la utilizarea lui, puteţi contacta echipa de suport tehnic 24/7 pentru a primi gratuit un fix personalizat al calculatorului.

Trebuie să vă avertizăm să nu căutaţi online o cheie de licenţă gratuită pentru Plumbytes Anti-Malware sau o cheie de activare Plumbytes Anti-Malware – nu veţi găsi una. Atenţie la faptul că există escroci care promit versiuni gratuite şi piratate ale acestui software – acestea pot veni la pachet cu viruşi maliţioşi, software de urmărire, troiani şi alte programe dăunătoare. Dacă aveţi de gând să descărcaţi un crack pentru Plumbytes Anti-Malware, gândiţi-vă de două ori. Instalarea versiunilor piratate a software-urilor legitime este o crimă, şi puteţi fi pedepsit. Totuşi, cel mai rău lucru este că escrocii pot profita de dorinţa dumneavoastră de a instala gratuit programe plătite, şi pot planta malware în calculatorul dumneavoastră. Vă rugăm fiţi atent – doar versiunile legitime ale acestui software sunt demne de încredere!

Plumbytes este legitim?

Deja am primit această întrebare de multe ori, şi răspunsul este da – Plumbytes este un software complet legitim. Este un produs destul de nou, şi este normal ca unii cercetători din securitatea cibernetică să aibă tendinţa de a nu avea încredere în astfel de programe. Totuşi, echipa de la 2-spyware a testat acest produs, şi putem spune că este un program sigur ce poate fi utilizat, care poate elimina ameninţări spyware şi malware destul de rapid şi eficient. Prin urmare, dacă aveţi ezitări în ceea ce priveşte legitimitatea lui Plumbytes – uitaţi-le. Dacă descoperiţi pe internet vreun articol în care se menţionează că această unealtă de eliminare spyware este un program cu potenţial nedorit sau program critic, cel mai probabil vizitaţi site-ul unei companii concurente, care promovează un produs diferit. Plumbytes este un software sigur, de protecţie a calculatorului, şi este 100% nemaliţios.

Comparaţii Plumbytes

Plumbytes vs SpyHunter

Plumbytes Anti-Malware şi SpyHunter sunt eliminatori de spyware / malware similari. Ambele oferă versiuni ce permit scanarea sistemului calculatorului şi detectează gratuit infecţii cibernetice. Totuşi, pentru a aplica soluţii, utilizatorul trebuie să achiziţioneze versiunea completă a acestor programe. Ambele programe oferă cheia de licenţă la acelaşi preţ – 34,99 de euro, excluzând taxa pe valoare adăugată. Aceste programe pot şterge atât programe maliţioase cât şi cu potenţial nedorit. În opinia noastră, Plumbytes oferă o interfaţă mai prietenoasă cu utilizatorul deoarece spre deosebire de SpyHunter, sugerează funcţia de Smart Scan, care verifică automat zonele cerute ale sistemului. SpyHunter permite utilizatorului să ajusteze diferite setări ale scanării, şi această funcţie poate pune în dificultate utilizatorii de PC neexperimentaţi. De asemenea, am observat că Plumbytes termină mai rapid scanările spre deosebire de SpyHunter.  Puteţi găsi aici o comparaţie completă între Plumbytes şi SpyHunter.

Plumbytes vs Malwarebytes AntiMalware

Cu toate că nu a fost vreodată un program anti-malware, Plumbytes Anti-Malware este la fel de bun ca şi programul Malwarebytes Anti-Malware. Am observat că Malwarebytes se promovează ca şi produs gratuit, cu toate că versiunea gratuită este capabilă doar să elimine malware, fără să ofere protecţie. Plumbytes nu se promovează ca şi produs gratuit, însă oferă o funcţie de scanare gratuită. Prin urmare, utilizatorii pot scana sistemului calculatorului şi să detecteze ameninţări fără a plăti vreun leu. Versiunile cu plată ale acestor programe oferă un set de funcţii utile. Trebuie notat faptul că Plumbytes poate scana sistemul mai repede decât Malwarebytes; în plus, oferă garanţia de plată a banilor înapoi în 60 de zile de la data achiziţionării produsului, în timp ce Malwarebytes permite trimiterea cererii de rambursare doar în termen de 30 de zile.  Citiţi aici o comparaţie completă între Plumbytes şi Malwarebytes.

Întrebări puse frecvent de către utilizatori despre Plumbytes Anti-Malware:

Întrebare: Salut. Caut un program pentru protecţia calculatorului, care îmi poate securiza calculatorul contra viruşilor şi a altor programe care afişează sute de reclame. Am observat că, frecvent, copiii mei au tendinţa de a descărca astfel de aplicaţii în calculator. Am descoperit programul Plumbytes Anti-Malware; nu este scump în comparaţie cu alte programe anti-malware, însă aş vrea să ştiu dacă este un program de încredere.

Răspuns: Plumbytes Anti-Malware este un program anti-malware sigur şi legitim, care poate identifica infecţii spyware şi malware, şi le poate elimina rapid. Acest program este destul de nou pe piaţa de programe anti-malware, însă cercetătorii noştri au descoperit că este la fel de util ca orice alt program anti-malware; în plus, oferă un set bogat de funcţii benefice, pe care alte programe nu le oferă.

Întrebare: Am instalat Plumbytes Anti-Malware, însă se pare că nu poate descoperi programul de tip adware care îmi încetineşte calculatorul şi afişează reclame de tip pop-up intrusive. Ce ar trebui să fac?

Răspuns: Dragă utilizator, în cazul în care Plumbytes Anti-malware nu poate identifica infecţia ce cauzează aceste inconvenienţe, asiguraţi-vă că aveţi ultima versiune a acestuia. Vă sugerăm să vă actualizaţi programul la cea mai recentă versiune şi să vă scanaţi sistemul calculatorului din nou. Dacă problema persistă, mai aveţi o opţiune – contactaţi 24/7 specialiştii IT de la Plumbytes pentru a primi ajutor individual. 

Întrebare: Cred că PC-ul meu este infectat cu un tip de malware, însă nu sunt sigur de acest lucru. Vreau doar să aflu dacă este sau nu infectat, însă nu vreau să achiziţioneze versiunea completă a lui Plumbytes doar pentru a afla acest lucru. Ce îmi recomandaţi?

Răspuns: În cazul în care suspectaţi că PC-ul dumneavoastră este infectat cu malware, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul calculatorului cu versiunea de testare de la Plumbytes Anti-malware, ce poate fi descărcată gratuit. Versiunea de testare a acestui software detectează ameninţări şi vi le arată, însă pentru a le elimina trebuie să obţineţi versiunea licenţiată a lui Plumbytes.

Întrebare: Am văzut unele recenzii negative despre Plumbytes Anti-Malware, atunci când căutam online informaţii despre acest program. Cum pot să îmi dau seama dacă acest program este sigur şi nu o escrocherie? Plumbytes este legitim?

Răspuns: Vorbind de programe de calculatoare, mai ales de cele pentru protecţia calculatorului, puteţi găsi oricând recenzii pozitive şi negative despre ele. Nu vă putem spune că acest program este o escrocherie deoarece a eliminat ameninţările care au fost instalate în calculatorul pe care am testat Plumbytes Anti-Malware. În plus, dacă site-ul care oferă o recenzie negativă despre Plumbytes, sugerează utilizarea unui alt software, cel mai probabil promovează un program concurent, deci astfel de critici nu ar trebuie luate în serios.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Plumbytes Fericirea
Garantată
Descărcare
Plumbytes Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Plumbytes Anti-Malware, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Plumbytes Anti-Malware are un scaner gratuit, limitat. Plumbytes Anti-Malware oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Despre autor
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Analist malware...

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi