Analizare SpyHunter, descărcare gratuită

123

SpyHunter este un eliminator de malware foarte eficient cu o interfaţă simplă şi uşor de utilizat

Acest program este o unealtă excelentă, atât pentru utilizatorii de PC de acasă cât şi de experţii din securitate. Poate fi utilizată pentru înlăturarea spyware-urilor comune şi a ransomware-urilor de tip parazit, adware, browser hijackeri şi alte programe nedorite similare. 

Există două versiuni diferite disponibile pe piaţă- SpyHunter Gratuit şi Versiunea SpyHunter cu Înregistrare. Versiunea de testare a acestui program poate fi utilizată doar pentru a vă scana calculatorul de malware şi să verificaţi dacă este sau nu infectat. Pentru înlăturarea paraziţilor detectaţi, trebui să activaţi SpyHunter cumpărând versiunea licenţiată.

Această versiune oferă suport tehnic gratuit numit Spyware HelpDesk, reparări personalizate viruşi şi definiţii zilnice pentru actualizări SpyHunter. Puteţi trimite un Support Ticket sau să contactaţi prin telefon SpyHunter dacă un anti-spyware nu a reuşit să detecteze un virus în calculatorul dumneavoastră. Cu toate acestea, cu greu poate fi observat acest lucru având în vedere că în baza de date cu ameninţări  a acestuia sunt trecute 12900 de ameninţări.

Dacă încă mai sunteţi deranjat de întrebarea „Pot avea încredere în SpyHunter?”, ar trebui să aruncaţi o privire în menţiunile presei care sunt afişate în fiecare descriere a virusului, Acestea sunt doar o altă aprobare a faptului că este o unealtă demnă de încredere care îndeplineşte aşteptările tuturor. 

Descărcare SpyHunter 

Ultima versiune a acestui program este SpyHunter 5. Este compatibil cu Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Vista şi XP. Utilizatorii de Mac OS ar trebui să mai aştepte ceva timp- îi putem asigura că SpyHunter pentru Mac este în curs de dezvoltare. Totuşi, ar trebui să reţineţi că SpyHunter pentru Mac NU este asociat cu această unealtă anti-spyware şi dezvoltatorul său Enigma Software. Este un joc plătit în proprietatea lui Aspyr Media şi este răspândit prin diverse website-uri de descărcare. 

Dacă doriţi să descărcaţi SpyHunter în calculatorul dumneavoastră, ar trebui să reţineţi că singurul partener oficial al acestuia este Enigma Software, care este dezvoltatorul acestui software, şi care vă poate oferi un cod de înregistrare SpyHunter legitim, de asemenea cunoscut ca şi cheia SpyHunter. Faravirus.ro este unul dintre cei mai vechi parteneri ai acestei companii, căreia i s-a acordat rolul de a căuta codul de activare SpyHunter. 

Dacă ai căutat un crack de SpyHunter pe Internet, primul lucru pe care ar trebui să îl ştii este că acest lucru este ilegal. Oamenii care utilizează astfel de fişiere pot fi pedepsiţi de către poliţie sau alte autorităţi guvernamentale pentru utilizarea ilegală de software. În final, poate fi infectat cu spyware şi alte tipuri de ameninţări care vă pot conduce către alte probleme. Acelaşi lucru poate fi spus şi de fişierele cu SpyHunter de pe torrent, deci staţi departe de ele. 

Comparaţii SpyHunter 

SpyHunter vs Malwarebytes AntiMalware

SpyHunter şi Malwarebytes AntiMalware sunt eliminatoare de malware destul de asemănătoare. Ambele oferă două tipuri de versiuni- versiunile gratuite (de test) şi versiunile plătite (premium). Indiferent de faptul că Malwarebytes este prezentat ca şi un antimalware gratuit, doar versiunea sa Premium garantează protecţia sistemului în timp real (versiunea plătită). Oamenii pretind că acest Malwarebytes cauzează încetiniri ale sistemului, deci dacă nu doriţi să sacrificaţi viteza PC-ului pentru a-l ţine în siguranţă, ar trebui să luaţi în considerare SpyHunter. De asemenea, dacă dumneavoastră consideraţi că serviciul clienţi este un lucru important, ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a instala Malwarebytes anti-malware. Există foarte mulţi clienţi dezamăgiţi care nu au primit ajutor de la dezvoltatorii acestuia. 

SpyHunter vs McAfee

SpyHunter şi Antivirusul McAfee sunt două programe diferite care pot lucra cu uşurinţă unul lângă celălalt. Totuşi, acestea au o bază de date despre ameninţări foarte similară, deci vă puteţi baza doar pe SpyHunter, care este mai ieftin decât McAfee. În plus, acestui antivirus îi ia mai mult timp să scaneze sistemul şi să detecteze malware, deci dacă aveţi de a face cu o ameninţare agresivă, ar trebui să optaţi pentru SpyHunter. În final, dacă serviciul clienţi este important pentru dumneavoastră, ar trebui să evitaţi McAfee. Există foarte mulţi oameni care se plâng din cauza lui. 

SpyHunter vs Spybot

Atunci când se compară SpyHunter şi Spybot, devine evident că aceste programe fac parte din nivele diferite. Spybot este un înlăturător de malware simplu, care are o bază de date cu ameninţări mai mică decât cea pe care o are SpyHunter. Acest lucru înseamnă că PC-ul dumneavoastră poate fi infectat cu malware şi Spybot să pretindă că acesta este în siguranţă. În plus, se pare că este foarte încet la înlăturarea de rootkit…

SpyHunter vs Webroot

Webroot este o unealtă grozavă ce caută să prevină infiltrarea viruşilor în calculatorul dumneavoastră. Oferă funcţii de bază, precum securitatea PC-ului, protecţia identităţii, administrare parole, copii şi aşa mai departe. Unele dintre aceste funcţii nu pot fi găsite la SpyHunter, însă puteţi utiliza aceste programe în acelaşi timp. Totuşi, dacă dumneavoastră căutaţi un program simplu şi uşor de utilizat, ar trebui să ştiţi că interfaţa acestuia este destul de complicată şi există foarte mulţi utilizatori de PC care au dat de probleme încercând să îl folosească.

SpyHunter vs Bitdefender

Bitdefender este un anti-virus puternic. Totuşi, dacă doriţi să preveniţi infiltrarea programelor cu potenţial nedorit, precum browser hijackeri şi adware, ar trebui să îl utilizaţi în conjucţie cu SpyHunter, care este dedicat acestui lucru. De asemenea, puteţi observa din când în când încetiniri ale sistemului atunci când aveţi Bitdefender în calculatorul dumneavoastră, lucru care nu a fost observat atunci când a fost testat SpyHunter. 

SpyHunter vs AVG

Există foarte multe păreri despre Antivirusul AVG. Există oameni care sunt mulţumiţi de el şi sunt oameni care au fost dezamăgiţi după instalarea acestui program. Atenţie la faptul că AVG a fost utilizat pentru a răspândi alte programe la pachet cu el. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată cu SpyHunter. În plus, utilizatorilor li s-a cerut să instaleze unelte suplimentare pentru a înlătura viruşii detectaţi din calculatoarele lor. În final, poate cauza apariţia reclamelor comerciale în calculatorul dumneavoastră. Dacă nu doriţi să aveţi de a face cu astfel de lucruri, ar trebui să luaţi în considerare un alt antivirus. 

SpyHunter FAQ 

Întrebare: Căutam un anti-spyware de încredere, deci am făcut nişte cercetări pe Internet şi m-am decis să descarc SpyHunter. Totul pare bine, însă prietenul meu mi-a spus că a văzut foarte multe recenzii negative în legătură cu acesta. Pot fi crezute aceste recenzii negative despre SpyHunter?

Răspuns: Este grozav faptul că ai făcut cercetări înainte de a descărca programe în calculator. Totuşi, ar trebui să reţii faptul că nu fiecare dintre aceste opinii de pe internet pot fi credibile. Există foarte multe forum-uri care aparţin competitorilor lui SpyHunter. Evident, pentru a-şi mări veniturile, aceştia pretind că SpyHunter este un virus, rogue, sau o altă ameninţare similară. NU este adevărat. SpyHunter este o unealtă certificată de către programul West Coast Labs Checkmark Certification, care este un serviciu de testare independent. De asemenea, acest program este un partener certificat al OPSWAT, a fost menţionat în PC World, The Wall Street Journal, Forbes şi alte surse cunoscute. 

Întrebare: Am nevoie de un program pentru a elimina un virus din calculatorul meu. Vreau să descarc SpyHunter, însă înainte de a face acest lucru vreau să vă întreb dacă SpyHunter poate fi crezut la fel ca orice altă aplicaţie de securitate cunoscută?

Răspuns: Există foarte mulţi oameni care ne întreabă dacă „SpyHunter este un virus?”, „Este SpyHunter de încredere?”, şi aşa mai departe. SpyHunter de la Enigma Software este un program legitim, care a fost testat de către un serviciu de testare cu reputaţi numit West Coast Labs Checkmark Certification. Dacă de abia aţi intrat pe un site, care pretinde că SpyHunter este un virus, există o posibilitate foarte mare ca acela să promoveze un program competitiv. Aceste recenzii nu sunt profesionale, deci le puteţi ignora cu uşurinţă. 

Întrebare: Am nevoie de un eliminator de malware gratuit, şi prietenul meu mi-a recomandat SpyHunter. Este gratuit?

Răspuns: Nu, SpyHunter este un eliminator de virus cu plată. Totuşi, îi puteţi instala versiunea gratuită pentru a vedea dacă PC-ul este sau nu infectat. 

Întrebare: Am un calculator nou-nouţ şi caut un anti-spyware pentru a-l ţine în siguranţă. Chiar aş vrea să încerc SpyHunter, dar există foarte multe opinii diferite despre el. Este SpyHunter o escrocherie?

Răspuns: Primim foarte multe întrebări diferite precum dacă SpyHunter este sigur, dacă este o escrocherie şi aşa mai departe. Nu, cu siguranţă nu este o escrocherie. Acesta este un eliminator de malware cu reputaţie creat de către Enigma Software. A fost prezentat pe diverse website-uri de descărcare de mai bine de 10 ani- ar fi putut o escrocherie să supravieţuiască atât de mult? De asemenea, ar fi fost aprobat de către servicii de testare precum West Coast Labs Checkmark Certification? Nu prea credem…

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
SpyHunter Fericirea
Garantată
Descărcare
SpyHunter Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind SpyHunter 5, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
SpyHunter 5 are un scaner gratuit, limitat. SpyHunter 5 oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
mai mult de 40.000.000 descărcări!
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Ugnius Kiguolis este un analist de malware profesionist, care este şi fondatorul şi proprietarul lui Faravirus.ro. În acest moment, acest deţine funcţia de editor-şef.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi