Indicaţii

Actualizat

Serviciul şi Site-ul conţin informaţii, fapte şi comentarii de la diverşi indivizi şi diverse organizaţii. Serviciul şi site-urile sunt furnizate pe o bază „cum este” FĂRĂ GARANŢII DE NICIUN FEL, fie expres sau sugerate, inclusiv, însă nu limitate la, garanţiile titlului sau garanţiile implicate de piaţă sau accesibilitate pentru un anumit scop, altul decât garanţiile impuse şi incapabile de excludere, restricţie sau modificare sub legile aplicabile în Acordul website-ului.

Deoarece noi oferim ce e mai bun pentru a vă oferi informaţii actualizate şi corecte, nici FaraVirus.ro, nici afiliaţii, nu garantează în niciun fel, expres sau implicit, despre integritatea, acurateţea, reabilitatea, convenienţa sau disponibilitate cu respect pentru website sau informaţie, produse sau servicii de pe website pentru orice tip de scop.

Orice informaţie adăugată de către dumneavoastră este prin urmare PE PROPRIUL RISC. În niciun eveniment, nu suntem responsabili de orice pierdere sau avarie inclusiv fără limitare, pierdere sau avarie indirectă sau prin consecinţă, sau orice alt tip de pierdere sau avarie ce apare de pe urma pierderii de date sau profiturile ce apar de pe urma acestui lucru, sau în legătură cu acest lucru, utilizarea acestui site.

Prin acest website puteţi să accesaţi alte website-uri care nu se află sub controlul lui FaraVirus.ro. Nu avem niciun control asupra conţinutului sau naturii acestor website-uri, deci veţi face acest lucru PE PROPRIUL RISC.

Dăm ce e mai bun pentru ca acest website să funcţioneze în mod adecvat. Totuşi, FaraVirus.ro NU ÎŞI ASUMĂ RESPONSABILITATEA pentru, şi nu se va face vinovat pentru, website-ul fiind temporar indisponibil din motive tehnice ce sunt în afara controlului nostru.

Puteţi citi mai multe despre proiectul FaraVirus.ro în Despre Noi. Politica de Confidenţialitate, Termeni de Utilizare şi Informaţii ce pot fi găsite aici. Dacă aveţi întrebări, puteţi să ajungeţi la noi prin Contactaţi-ne.