Analizare Malwarebytes Anti Malware, descărcare gratuită

Malwarebytes’ Anti-malware este o aplicaţie simplă şi uşor de utilizat ce poate ajuta oamenii să lupte contra malware-urilor. Conform creatorilor săi, oamenii ar trebui să aleagă versiunea PREMIUM, ce oferă protecţie în timp real, scanări mai rapide, şi oferă posibilitatea de a programa scanările şi actualizările bazei de date.

De asemenea, include şi o interfaţă de utilizator împrospătată (UI) şi abilitatea de a proteja 3 calculatoare în acelaşi timp. Totuşi, se pare că versiunea gratuită a Malwarebytes este de asemenea capabilă de a concura cu produsele liderilor de piaţă ce promit să detecteze şi să înlăture orice tip de malware precum cele worms, troienii, rootkits-urile, rogues, dialers, spyware şi alte infecţii cibernetice.

Dacă decideţi să descărcaţi acest program, va trebui să descărcaţi ultima versiune  Malwarebytes Anti-Malware 3.2 ce a fost lansată pe 2017.

Recenzia Malwarebytes de către centrul de cercetare faravirus.ro:

După testarea Malwarebytes Anti-Malware în calculatoarele noastre, am observat că este o unealtă extrem de personalizabilă, ce conţine utilităţi suplimentare pentru manualul de înlăturare a unui malware. Programul este disponibil în mai multe limbi străine şi nu are probleme la rularea în comun cu alte programe anti- virus sau anti- spyware.

Scanarea malwarebytes se diferenţiază prin viteză. Totuşi, nu prezintă un impact vizibil asupra uzajului procesorului. Datorită tehnologiei sale avansate, malware nu este capabil de a bloca scanările efectuate de Malwarebytes şi să prevină înlăturarea sa.

Cea mai nouă versiune, Malwarebytes Anti-Malware 3, permite acum utilizatorilor să scaneze în arhive şi să elimine programele spion mai repede. Mai mult, începând cu versiunea 1.70, programul identifică Microsoft Windows 8 şi Internet Explorer 10 în autentificările scanărilor sale, automat prin carantine implicite ale programului spion detectat şi eliminându-l.

Utilizatorii pot permite unei ameninţări să ruleze temporar sau să adauge un articol detectat în Lista de Ignorare în cazul în care este vorba de o aplicaţie inofensivă. S-a promis că bara de unelte va fi îmbunătăţită în viitor.

Deci, de ce ar trebui să descarc Malwarebytes?

Pentru a concluziona, Malwarebytes Anti-Malware este o unealtă de securitate puternică, ce poate fi utilizată pentru a vă menţine sistemul în siguranţă.

Spre deosebire de celelalte programe de securitate, oferă protecţie reală şi scanări complete ale sistemului pentru toate drive-urile pentru a-i oferi utilizatorului abilitatea de a-şi repara PC-ul cu Malwarebytes fără nicio problemă. Baza de date a acestui program poate fi actualizată cât de des doriţi.

Însă, există unele dezavantaje pe care le-am observat: bonusul Malwarebytes şi protecţia în timp real vin doar cu versiunea PREMIUM, şi, ei bine, este un program ce luptă doar contra malware-urilor, deci nu poate fi comparat cu software-urile mai serioase.  

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Malwarebytes Anti Malware Fericirea
Garantată
Descărcare
Malwarebytes Anti Malware Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Malwarebytes, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Malwarebytes are un scaner gratuit, limitat. Malwarebytes oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Ugnius Kiguolis este un analist de malware profesionist, care este şi fondatorul şi proprietarul lui Faravirus.ro. În acest moment, acest deţine funcţia de editor-şef.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi