Termeni de Utilizare

Actualizat

Vă mulţumim pentru că vizitaţi FaraVirus.ro. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste informaţii înainte de a accesa site-ul deoarece prin utilizarea acestuia / descărcarea de software, care este oferit aici, indică faptul că sunteţi de acord cu aceşti Termeni de Utilizare. Dacă nu sunteţi de acord, vă rugăm să nu mai folosiţi acest website.

Termenii „FaraVirus.ro”, „Serviciu”, „Site”, „noi”, „nouă” se referă la proprietarul acestui site, termenul „dumneavoastră” se referă la utilizatorul acestui site.

  1. FaraVirus.ro este un site cu scop general accesibil publicului, care este dedicat luptei contra spyware. Este un site informaţional care oferă servicii informaţionale de cea mai înaltă calitate la costuri zero pentru membrii şi non-membrii acestui site. Site-ul include baza de date cu paraziţi spyware, ştiri asociate cu securitatea de pe internet şi spyware, software dezvoltat pentru eliminare spyware, fişiere ce au legătură cu securitatea personală, confidenţialitate şi/sau spyware, şi secţiunea „Întrebaţi-ne”.
  2. Acest site poate fi afiliat cu oricare dintre produsele recomandate pe el. Unele dintre aceste produse (programe anti-spyware, anti-viruşi, optimizatori, etc.) sunt plătite. Putem primi comisioane afiliate atunci când vizitatorii noştri achiziţionează unele dintre produsele recomandate de către noi pe FaraVirus.ro. Toate sunt produse legitime şi au fost testate înainte de a le adăuga pe site. Totuşi, atunci când descărcaţi software-uri de pe FaraVirus.ro, totul este pe propriul risc. Acest site nu îşi asumă responsabilitatea pentru acurateţea operaţiunii programelor recomandate.
  3. FaraVirus.ro şi afiliaţii acestuia nu analizează sau monitorizează orice web site asociat cu Serviciul sau din corecţiile postate, editări, descrieri, comentarii de pe acest site. Atunci când apăsaţi pe un link de pe FaraVirus.ro, toţi utilizatorii recunosc că FaraVirus.ro nu este responsabil pentru acurateţea sau conţinutul acelui link.
  4. Vizitatorii pot comenta şi oferi feedback lui FaraVirus.ro şi afiliaţilor acestuia. Sunteţi de acord să nu postaţi sau să transmiteţi materiale cu drepturi de autor, în afara legii, dăunătoare, riscante, ameninţătoare, abuzive, hărţuitoare, defăimătoare, vulgare, obscene, profanatoare, cu ură, rasiste, etnice, sau obiective de orice tip, inclusiv, însă nu limitate la, orice material de tipul care încurajează comportament ce ar constitui o ofensă criminală, violează drepturile celorlalţi, sau în alt mod violează orice lege aplicabilă local, pe stat, naţional, sau internaţional.
  5. Nu este permisă postarea de informaţii ce conţin materiale cu drepturi de autor şi comentariile dumneavoastră, corectările, editările, descrierile vor fi eliminate de pe acest site. FaraVirus.ro şi afiliaţii săi îşi rezervă drepturile, în discreţia lor, de a edita, refuza să posteze sau pot elimina orice material prezentat sau postat în comentarii sau articole. 2-spyware şi afiliaţii săi îşi rezervă drepturile, în discreţia lor, de a refuza accesul pe sistemele site-ului/paginii oferite pentru uz general al comunităţii. Utilizarea neautorizată şi în afara legii a acestui site poate duce la o plângere de daune.
  6. Utilizarea Serviciului şi a Site-ului este pe propriul risc. NICI FaraVirus.ro, SAU ORICARE DINTRE AFILIAŢII ACESTUIA NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU PIERDEREA SAU VĂTĂMAREA SAU A ORICĂROR DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE, REZULTATE, SPECIALE, REPRESIVE SAU ALTELE SIMILARE CE APAR DATORITĂ ACCESĂRII SAU UTILIZĂRII DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ, SAU INABILITĂŢII DE A ACCESA SAU UTILIZA, SERVICIUL ŞI SITE-URILE ŞI INFORMAŢIILE DISPONIBILE PE SERVICIU ŞI SITE-URI SAU APARIŢIA DIN ORICARE ACŢIUNE LUATĂ ÎN CONSIDERARE SAU A CĂREI REZULTAT A UNEI INFORMAŢII DISPONIBILE PE SERVICIU ŞI SITE-URI. PRIN URMARE, RENUNŢAŢI LA ORICE PLÂNGERE CONTRA FaraVirus.ro ŞI FILIALELE ACESTUIA, DIVIZIUNILOR, AFILIAŢILOR, AGENŢILOR, REPREZENTATIVILOR ŞI LICENŢIATORII ACESTUIA CE APAR DE PE URMA UTILIZĂRII SERVICIULUI ŞI SITE-URILOR ŞI INFORMAŢIILOR DISPONIBILE PE ACESTEA.
  7. Orice comentarii, corectări, editări pe care le postaţi sau transmiteţi către Serviciu şi/sau Site este şi va fi tratată ca şi neconfidenţială şi nebrevetată. Vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru orice postaţi sau transmiteţi, şi oferiţi lui FaraVirus.ro şi afiliaţilor acestuia dreptul de a edita, copia, publica şi distribui orice informaţii sau conţinut pe care îl postaţi sau transmiteţi în orice scop.
  8. Ca şi vizitator al lui FaraVirus.ro, puteţi primi în mod regulat e-mailuri cu actualizări şi ocazional e-mailuri de la administratori. Puteţi fi informat despre noi funcţii şi îmbunătăţiri. Încercăm să limităm contactul prin e-mail cât mai mult posibil de la administratorii de sistem, totuşi atunci când un e-mail este trimis şi returnat cu o adresă de e-mail greşită, vom încerca să localizăm adresa corectă de pe orice website asociat, iar în cazul în care vom eşua informaţia dumneavoastră va fi dezactivată.
  9. Acest Acord de utilizare şi orice dispute ce pot apărea din Serviciu şi Site vor fi guvernate de către, şi construite şi împuternicite conform cu legile din Lituania. Prin utilizarea, sau postarea de, acest site constituie acordul dumneavoastră către, însă nu limitat la, condiţiile curente listate în acest acord.
  10. Violarea acestor Termeni de utilizare vor duce la terminarea accesului pe acest site şi eliminarea informaţiilor postate. Orice dispută ce poate apărea de pe urma utilizării 2-spyware va fi guvernată de către curţile din Lituania.

Puteţi citi mai multe despre proiectul FaraVirus.ro în Despre Noi. Politica de Confidenţialitate, Indicaţii şi Informaţii care pot fi găsite aici. Dacă aveţi întrebări, ne puteţi găsi la Contactaţi-ne.