Analizare CyberGhost, descărcare gratuită

CyberGhost – un serviciu VPN plin de funcții care ajută la prevenirea urmăririi

CyberGhost VPN este unul dintre cele mai demne de încredere și concentrat pe intimitate servicii de Virtual Private Network. Bazat în România și Germania, acest client VPN servește mai mult de 10 milioane de oameni din întreaga lume. Oferă o conexiune stabilă la mai mult de 5800 de servere din 89 de țări, și nu își reduce performanța atunci când este utilizat. CyberGhost folosește servere dedicate pentru activitățile online, precum descărcările de pe torrent sau redare video – acest lucru permite utilizatorilor să își optimizeze la maximum experiența.

Atunci când selectează un VPN, mulți nu se uită doar la viteze mari și diferite locații din care pot alege, dar și la intimitate. Mulți furnizori pretind că sunt acolo pentru a asigura confidențialitatea utilizatorilor, însă adună diverse informații personale și non-personale pentru scopuri de marketing, și în unele cazuri, chiar le împărtășesc unor terțe. CyberGhost VPN nu este așa –  respectă intimitatea oamenilor și nu îi urmărește.

În afară de funcționalitatea normală a unui VPN, CyberGhost este echipat și cu o varietate de funcții concentrate asupra intimității, care ajută utilizatorii să rămână nu doar anonimi ci și în siguranță atunci când navighează online. Funcțiile de conexiune pot ajuta la blocarea reclamelor și a urmăritorilor, să prevină accesarea de către utilizatori a website-urilor malițioase, și să se asigure că o versiune securizată HTTPS a site-ului este stabilită, astfel încât să prevină atacurile cibernetice.

În această recenzie pentru CyberGhost, vom încerca să dezvăluim cele mai relevante informații și să răspundem la cele mai frecvente întrebări despre acest VPN, ce este ușor de utilizat. Dacă sunteți interesat, ar trebui să testați gratuit CyberGhost, și să vedeți cum arată 15 ani de experiență în industria VPN!

Nume CyberGhost
Confidențialitate
 • Nu urmărește informații asociate utilizatorului
 • Colectarea anonimă de date poate fi deselectată
 • Oferă funcții care permit prevenirea urmăririlor online de către alte surse
Planuri Mai multe disponibile: 1 lună/$12.99, 6 luni/$8.49, 18 luni/$3.15, etc.
Protocoale OpenVPN, IKEv2
Platforme Windows, macOS/Mac OS X, Linux, Android, iOS, FireTV, Chrome, etc.
Conexiuni simultane 7
Servere Aproape 6,000 de servere în 89 țări
Funcții extra Ad-blocker, blocker pentru site-uri malițioase, blockere pentru online tracker, redirecționări automate către HTTPS, compresie date, și multe altele. 

Încercați gratuit, pentru o zi, CyberGhost

CyberGhost VPN poate fi folosit simultan pe șapte dispozitive, inclusiv Windows, macOS, iOS, Android, Linux și multe altele, ceea ce înseamnă că puteți folosi cu încredere acest client pe calculatorul de muncă, telefonul personal, consola de jocuri, și pe multe alte gadget-uri pe care le utilizați zilnic. În plus, majoritatea VPN-urilor oferă doar cinci conexiuni simultane, deci puteți utiliza CyberGhost pe mai multe dispozitive și chiar să îl împărțiți cu membrii familiei. Rețineți că aceste funcții sunt disponibile doar după ce este achiziționată versiunea completă a VPN-ului.

Puteți descărca gratuit CyberGhost de pe website-ul său oficial, și să îi utilizați toate funcțiile timp de 24 de ore de la înregistrare. Chiar și așa, trebuie să instalați clientul.

Procesul de instalare este direct, și durează doar câteva minute:

 • Descărcați CyberGhost VPN și apăsați de două ori pe el.
 • Citiți Termenii și Condițiile.
 • Selectați dacă doriți să participați la o practică limitată de a oferi anonim anumite date.
 • Așteptați până instalarea este finalizată.
 • În ecranul de creare a contului, introduceți adresa de email și o parolă sigură.
 • Verificați-vă email-ul și contul. Acum puteți utiliza CyberGhost!

Cele 24 de ore de testare gratuită a lui CyberGhost vor începe imediat după crearea contului și după ce apăsați pe butonul de Start Trial din aplicație, deci păstrați asta în minte! Dacă utilizați un dispozitiv Android, sunteți eligibil pentru o perioadă de testare de 7 zile, indiferent dacă folosiți sau nu același cont pe care l-ați folosit pe Windows. Pe iOS, primiți, de asemenea, săptămâni de testare gratuită a VPN-ului CyberGhost, dar, trebuie mai întâi să vă înregistrați prin aplicație.

CyberGhost pricing

CyberGhost VPN – alegeți planul potrivit pentru dumneavoastră

Exact ca mulți alți furnizori de VPN, planurile lui CyberGhost variază. Multe alte VPN-uri pot fi utilizate pentru 10-13 dolari/lună și, dacă îl doriți doar pentru o lună, vă va costa aproximativ 12.99 de dolari. Cu toate acestea, prețurile scad semnificativ atunci când căutați alte planuri, cu toate că există multe alte oferte și promoții de la CyberGhost peste care puteți da.

Alte planuri sunt oferite pentru diferite perioade de timp; de exemplu, utilizatorii pot achiziționa CyberGhost pentru doar 6 luni, 1 an sau 3 ani – există și oferte exclusive pentru 18 luni. Rețineți că cu cât este mai lung planul, cu atât devine mai ieftin lunar. De exemplu, puteți obține un plan pe 3 ani pentru doar 3.15 dolari pe lună. Puteți plăti abonamentul în mai multe moduri, precum cu un credit card, Paypal, Google Pay sau chiar Bitcoin.

CyberGhost VPN oferă și suport – utilizatorii pot alege email-ul sau chat-ul ca și mijloc principal de comunicare. Adițional, baza de cunoștințe poate fi utilizată pentru a obține cele mai relevante informații despre client și problemele de utilizare.

După descărcarea lui CyberGhost și a perioadei de testare, utilizatorilor li se oferă și o perioadă de rambursare de 45 de zile. Prin urmare, dacă doriți să dezinstalați CyberGhost și să vă păstrați toți banii, o puteți face în 45 de zile, fără pierderi.

CyberGhost UI

UI-ul ușor de utilizat este doar una dintre multele funcții benefice ale VPN-ului CyberGhost

Toți cei care au utilizat măcar o dată CyberGhost vă pot spune că este ușor de utilizat deoarece interfața acestuia este simplă și include descrieri detaliate despre funcționalitatea fiecărei funcții. De fapt, majoritatea utilizatorilor care sunt la prima utilizare de VPN, pot pur și simplu să apase pe un buton care va selecta cel mai bun server și se va conecta automat!

De pe panoul de autentificare a lui CyberChost, puteți selecta o țară anume unde este localizat serverul – inițial sunt listate Franța, Germania și Statele Unite. Imediat după ce apăsați pe săgeată, vi se va prezenta o listă de servere de unde puteți adăuga favorite (aceste țări vor apărea și în meniul de drop-down). Puteți accesa individual orice țară și să selectați serverul pe care îl doriți. Distanțele dintre ele și timpul de încărcare sunt afișate – acest lucru este convenabil atunci când încercați să selectați o locație apropiată dumneavoastră.

Deblocați cu ușurință Netflix și BBC iPlayer cu ajutorul serverelor optimizate

În timp ce unii pot selecta un client VPN pentru a le proteja intimitatea online, alții îl pot dori pentru a trece de restricțiile impuse utilizatorilor de către diverse țări. De exemplu, o platformă populară precum Netflix deține mai multe show-uri și alt conținut doar pentru audiențele din Statele Unite și din Europa. Pentru ca o persoană să poată accesa doar conținut din Europa, ar avea nevoie de un VPN. În plus, în unele țări, astfel de servicii precum Netflix ar putea fi indisponibile din cauza politicelor stricte de cenzură, oamenii din China ar putea trece cu ușurință peste acestea cu ajutorul lui CyberGhost.

Cu toate acestea, furnizorii populari de video precum Netflix sau BBC au sute de servere puse pe lista neagră, ce aparțin serviciilor de VPN – această politică a fost stabilită pentru a preveni trecerea peste restricții a utilizatorilor. Serverele de la CyberGhost nu sunt restricționate, și utilizatorii se pot bucura cu ușurință de conținut restricționat, inclusiv Netflix, Disney+, BBC iPlayer, Hulu, și multe altele, fără limitări.

Pur și simplu, trebuie să selectați secțiunea de For Streaming, și veți vedea listate serverele dedicate ce sunt optimizate pentru diverse servicii. În majoritatea cazurilor, furnizorii de VPN nu specifică ce servere sunt compatibile cu platformele de redare video, iar utilizatorii trebuie să treacă prin toate serverele pentru a le descoperi. Multă bătaie de cap. Din fericire, CyberGhost VPN vă permite să treceți prin acest proces, câștigându-vă mult timp.

CyberGhost streaming

Torrent gratuit prin folosirea serverelor dedicate

Descărcarea de pe torrent este la limita legală din cauza politicilor de drepturi de autor, și prin faptul că acel conținut este livrat prin site-uri piratate de peer-to-peer. Chiar și așa, tehnologia în sine nu este ilegală, și multe din site-urile menționate pot găzdui conținut legitim, precum software-uri open-source sau conținut fără drepturi de autor. Prin urmare, există un motiv pentru care mulți pot utiliza torrent-ul fără a încălca legea.

Cu toate acestea, din cauza motivelor menționate, multe astfel de site-uri pot fi restricționate. Prin utilizarea lui CyberGhost VPN, puteți trece peste aceste limite și să accesați gratuit site-urile de torrent. În setări, puteți seta ca aplicația să se conecteze tot timpul printr-un server securizat imediat după ce lansați uTorrent sau un alt client de torrent – un alt mod pentru a câștiga timp.

Rețineți că unele restricții încă mai pot fi prezente din mai multe motive, după cum explică CyberGhost:

Niciuna dintre tehnologiile P2P sunt ilegale prin definiție, însă trebuie să blocăm protocoalele P2P pe anumite servere, fie din motive strategice (trafic ce încetinește inutil traficul altor utilizatori), sau din cauza motivelor legale din anumite țări unde suntem forțați de furnizori să blocăm traficul către torrent, printre ele aflându-se SUA, Rusia, Singapore, Australia, și Hongkong (China).

Chiar și așa, dacă rămâneți pe serverele dedicate, nu ar trebui să aveți probleme atunci când încercați să vă conectați pe site-urile de torrent.

Bonus: Cyberghost vă poate ajuta să vă protejați de conținutul malițios

CyberGhost VPN, varianta gratuită, poate fi o opțiune bună atunci când încercați acest client, însă rețineți că poate fi utilizat pentru 7 zile sau 24 de ore dacă este folosită versiunea de Windows. În plus, unele funcții (precum selectarea serverelor pentru redare video, de exemplu) sunt restricționate. Toate acestea sunt deblocate imediat după ce achiziționați un abonament la CyberGhost – atunci puteți utiliza programul fără limitări.

Versiunea completă a lui CyberGhost vă permite să vă îmbunătățiți și securitatea online. Aici, aveți unele funcții pe care le-ați putea folosi:

 • Ad-block. Opriți popup-urile enervante și alte reclame intrusive, ce vă deranjează din a vizualiza conținutul, și încetinesc site-ul.
 • Website block malițios. Când activat, acest filtru permite VPN-ului CyberGhost să vă oprească din a vizualiza site-uri de tip scam, phishing, false, și alte site-uri malițioase.
 • Online tracker block. Urmăritorii online sunt extrem de enervanțp (cookie-uri, web beacons, și alte tehnologii ce pot fi folosite pentru a vă urmări comportamentul online), și poate fi blocat pe toate browserele web și pe aplicații, dacă utilizați această opțiune.
 • Redirecționarea HTTPS automată. În cazurile unde există disponibilă o conexiune securizată, CyberGhost va forța conexiunea să fie executată prin HTTPS în loc de HTTP.
 • Compresie date. În timp ce această funcție nu are de a face cu securitatea, este extrem de utilă atunci când aveți lungime de bandă limitată (de exemplu, pe un dispozitiv mobil) – va comprima imaginile și alte date pentru a reduce uzajul de internet.

CyberGhost extra features

În timp ce adblock-urile au anumite puncte negative (se comportă mai greu în comparație cu aplicațiile / extensiile dedicate), toate funcțiile pot, fără îndoială, să îmbunătățească confidențialitatea și securitatea unui individ.

Verdictul nostru asupra VPN-ului CyberGhost

Pentru a concluziona recenzia asupra VPN-ului CyberGhost, am dori să evidențiem importanța confidențialității în ziua de azi. Companiile sunt, în mod constant, atacate, unele lacune din practicele din securitatea cibernetică conduc la infecții cu malware, și multe alte probleme din era digitală pot avea un impact negativ asupra vieților multor oameni.

Prin urmare, angajarea unor unelte tradiționale precum VPN-ul CyberGhost, în afară de utilizarea unui software de securitate, este foarte important. În secțiunea precedentă, am descris toate funcțiile adiționale pe care le puteți accesa imediat după ce achiziționați un abonament la CyberGhost, cu toate că asta nu este singurul lucru pe care l-ați obține.

CyberGhost este un VPN ce se concentrează enorm asupra confidențialității, cu o mulțime de opțiuni și multe funcții ușor de utilizat care vă vor salva timp, în timp ce veți putea personaliza clientul în funcție de nevoile dumneavoastră. Unele dintre cele mai bune puncte, din punctul nostru de vedere, sunt transparența și intimitatea oferite de către companie. Pentru o perioadă extinsă de testare a lui CyberGhost, vă sugerăm să descărcați, mai întâi, versiunea de iOS sau Android.

Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Ugnius Kiguolis este un analist de malware profesionist, care este şi fondatorul şi proprietarul lui Faravirus.ro. În acest moment, acest deţine funcţia de editor-şef.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions