Cum sa îl dezinstalaţi pe Combo Cleaner

de Jake Doevan - -
12

Serviciu Clienţi pentru Combo Cleaner

Combo Cleaner este o unealtă eficientă ce luptă contra browser hijackerilor, adware-urilor , şi contra altor aplicaţii nedorite ce încetinesc computerul Mac. În plus, malware-ul Mac, care a crescut în ultima perioadă , poate fi oprit cu ajutorul acestei unelte. În afară de o protecţie puternică anti-virus, Combo Cleaner, de asemenea, oferă o varietate de funcţii de optimizare a sistemului, precum Duplicates Finder, Privacy Scanner, şi multe altele.

Combo Cleaner este compatibil cu framework-urile Yosemite, El Capitan, Sierra şi poate fi descărcat de pe website-ul oficial sau de pe App Store . Aplicaţia poate fi descărcată gratuit, şi consistă din o versiune de testare cu funcţii limitate – poate detecta malware, însă nu îl poate elimina. Pentru a face asta, utilizatorii trebuie să se aboneze la Combo Cleaner.

Licenţa cu plată este disponibilă pentru USD 44.95 pentru un singur calculator, însă utilizatorii pot cumpăra şi un abonament pentru 5 computere – costă 88.95 USD . Abonamentul este reînnoit la 6 luni, deci cei care vor să îl dezinstaleze pe Combo Cleaner deoarece nu îl mai folosesc, ar trebui fie să îl anuleze din My Account sau să contacteze serviciul pentru clienţi înainte de următoarea plată. Reţineţi că utilizatorii trebuie să îşi anuleze abonamentul cu cel puţin 30 de zile înainte ca acesta să expire; în mod contrar, cardul de credit va fi taxat pentru următorul termen.

Pentru a afla mai multe despre această aplicaţie şi funcţiile ei, vă recomandăm să îi verificaţi recenzia noastră. Cei care sunt nemulţumiţi de achiziţie şi doresc dezinstalarea lui Combo Cleaner, ar trebui să verifice instrucţiunile noastre de mai jos. Cu toate acestea, nu vă lăsaţi maşina neprotejată după dezinstalarea lui Combo Cleaner. Asiguraţi-vă că angajaţi o unealtă antivirus cât mai repede posibil, deoarece nu este înţelept să vă bazaţi doar pe protecţie din partea OS-ului .

Politica de rambursare a lui Combo Cleaner

Orice persoană ce a achiziţionat o licenţă completă de la Combo Cleaner, este eligibil de a-şi primi banii înapoi în termen de 30 de zile. În primele 30 de zile, utilizatorii pot să ceară anularea abonamentului şi îşi vor primi 100% banii înapoi.

Cu toate acestea, anumite excluziuni se pot aplica în cazul în care Combo Cleaner a fost achiziţionat prin intermediul lui App Store, şi este subiect politicilor de rambursare ale lui Apple.

Pentru a cere rambursarea, utilizatorii ar trebui să completeze un formular de pe website-ul oficial al aplicaţiei sau să trimită un email la serviciul clienţi la următoarea adresă: [email protected].

Instrucţiuni de dezinstalare pentru Combo Cleaner

Combo Cleaner este un software pentru macOS. Urmaţi aceste instrucţiuni dacă doriţi să îl dezinstalaţi pe Combo Cleaner din dispozitivul dumneavoastră:

  • Click-dreapta pe pictograma lui Combo Cleaner şi selectaţi Quit
  • Mergeţi la Finder şi selectaţi ApplicationsGo to Finder
  • Click dreapta pe pictograma lui Combo Cleaner şi selectaţi Move to TrashMove to Traash
  • Introduceţi numele de utilizator şi parola pentru a-l dezinstala complet pe Combo CleanerConfirm the removal
Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Combo Cleaner Fericirea
Garantată
Descărcare
Combo Cleaner Fericirea
Garantată
Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Combo Cleaner, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Combo Cleaner are un scaner gratuit, limitat. Combo Cleaner oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.

Recenzii în alte limbi