Reimage vs Plumbytes
Astăzi vom analiza două programe anti-spyware care încep rapid să câştige popularitate printre utilizatorii de calculatoare. Primul program este Reimage, iar cel de al doilea este Plumbytes Anti-Malware. Aceste două programe s-au dovedit a fi demne de încredere, şi eliminatori puternici de malware, totuşi, cu toate că aceste două programe sunt foarte similare, există unele diferenţe pe care am dori să le discutăm. Aceste diferenţe fac aceste programe unice şi utile în moduri diferite.
Ultimele versiuni: Plumbytes Anti-Malware 1.0.1.9; Reimage Repair 1.5.3.9.
Versiuni gratuite: Plumbytes Anti-Malware Free; Reimage Express.
Opţiuni cu plată: Plumbytes Anti-Malware 2016; Reimage Repair 2016.
Instalarea: Aceste programe sunt uşor de instalat. Trebuie doar să descărcaţi un fişier executabil, să apăsaţi de două ori pe el, să îi comandaţi să instaleze programul şi să alegeţi limba dorită. Programele pot fi instalate în câteva minute, şi ambele rulează o scanare completă a sistemului imediat după ce sunt instalate.
Cerinţe de sistem: În acest moment, Plumbytes oferă versiuni pentru utilizatorii de Windows 10 (32 sau 64 biţi), Windows 8 (32 sau 64 biţi), Windows 7 (32 sau 64 biţi), Windows Vista (cu SP2, doar pe 32 biţi) şi Windows XP (cu SP3, doar 32 biţi). Programul necesită 60 MB spaţiu liber pe disk cu date de 512 MB RAM. Între timp, Reimage este compatibil cu Windows 8 (32 sau 64 biţi), Windows 7 (32 sau 64 biţi), Windows Vista (32 sau 64 biţi), şi Windows XP (32 biţi). În plus, are nevoie de procesor de 1GHz 32 (x86) sau 64bit (x64) fie Single-core sau Multi-core şi 512 MB memorie de sistem; în plus, cere hard drive de 40 GB cu 15 GB spaţiu disponibil.
Scanări: Acum, trebuie să spunem că Plumbytes şi Reimage au algoritmi de scanare a sistemului complet diferiţi. În timp ce ambele programe scanează sistemul în căutare de spyware şi malware, Reimage are mai multe funcţionalităţi. Poate fi considerat un program de tipul 2 în 1. Lucrează şi ca optimizator de sistem, ce poate fixa erorile de Windows. În plus, acest program are o funcţie excepţională ce ajută la inversarea avariilor făcute de către viruşi – poate înlocui fişierele şterse sau corupte cu unele curate ce sunt luate din actualizările continue ale bazei de date. Scanarea de la Reimage trece prin trei stagii pentru a găsi probleme de hardware, securitate şi stabilitate. Pentru a detecta viruşii, programul foloseşte o funcţie integrată Avira Antivir. Prin urmare, deoarece această aplicaţie scanează mai multe zone ale sistemului decât Plumbytes, durează mai mult pentru a finaliza scanarea sistemului. Plumbytes verifică doar sistemul de ameninţări, deci termină de scanat sistemul într-un timp mult mai scurt.
Eliminarea de malware: Ambele programe pot descoperi gratuit şi în mod eficient programe maliţioase şi nemaliţioase şi cu potenţial nedorit, totuşi, pentru a elimina ameninţările şi pentru a vă bucura de funcţiile utile, utilizatorul trebuie să achiziţioneze versiunea completă a lui Reimage sau Plumbytes. Licenţa pe un an de la Reimage costă 61,95 de euro, în timp ce cea a lui Plumbytes costă 34,99 euro şi vine cu un abonament pe 6 luni. După cum puteţi vedea, preţurile diferă, precum şi funcţionalităţile acestor programe. Este evident că Reimage este un program mai avansat ce oferă un set de funcţii mai larg decât Plumbytes. În plus, în cazul în care utilizatorului nu îi place o funcţionalitate a unuia dintre aceste programe, poate cere o rambursare în termen de 60 de zile de la data achiziţiei, în timp ce alte programe permit acest lucru până în 30 de zile de la data de achiziţie. În plus, dacă Plumbytes sau Reimage nu pot fixa o anumită problemă, puteţi contacta echipa lor de suport tehnic care vor investiga problema şi vor oferi un fix personalizat. Totuşi, este puţin probabil faptul că veţi fi nevoit să le cereţi ajutorul deoarece ambele programe pot detecta şi elimina ransomware, troiani, adware, browser hijackeri, şi alţi viruşi, chiar şi ultimele versiuni deoarece baza lor de date este actualizată zilnic. Dacă doriţi ca programul anti-malware, pe care îl aveţi, să detecteze toate ameninţările cibernetice, asiguraţi-vă că descărcaţi şi instalaţi toate actualizările imediat după ce sunt lansate!
Note finale. Echipa noastră consideră că ambele programe sunt puternice şi competitive, totuşi, dacă nu sunteţi în căutarea unei unelte de optimizare a PC-ului, iar preţul este din start un factor decisiv atunci când alegeţi un program pentru securitatea calculatorului, ar trebui să optaţi pentru Plumbytes. În mod contrar, credem că Reimage este un software anti-malware excepţional şi un optimizator de PC grozav ce în afară de descoperirea şi repararea problemelor PC-ului poate elimina şi malware şi să înlocuiască fişierele Windows corupte cu unele curate.