Analizare Reimage

Reimage este un program de reparare legitim, care a fost certificat de către Softpedia. Este compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac OS X, şi Android.

Cea mai puternică parte din Reimage este Windows Repair. Programul, deja a creat o notă ca şi serviciu unic de mentenanţă capabil să identifice aproape orice problemă din sistem. O funcţie ce se distinge de altele este capabilitatea Reimage Repair de a fixa sistemul prin descărcarea fişierelor ce lipsesc, şterse sau corupte din propria bază de date.

Datorită acestei funcţii, nu vi se cere să reinstalaţi un software stricat. Desigur, nu ar trebui să uităm securitatea. Indiferent de faptul că este considerat un software de reparare PC, puteţi elimina viruşi cu Reimage Repair deoarece acest software are motorul Avira AntiVir construit în interior.

Reţinând faptul că Avira este un produs ce a câştigat sute de premii diferite, nu există vreo îndoială asupra faptului că Reimage este o soluţie ce ar trebui luată în considerare atunci când avem de a face cu malware. În cazul în care nu utilizaţi sistemul de operare Windows, puteţi selecta Reimage pentru Mac şi Reimage Mobile Cleaner. Evident, dezvoltatorii acestuia ţintesc să dezvolte o unealtă pentru fiecare sistem de operare.

Descărcarea Reimage.

Puteţi descărca Reimage  aici. Este compatibil cu Windows XP/Vista/7/8/10 OS. Când programul va începe să scaneze calculatorul, va trece prin trei stagii: Hardware, Securitate, Stabilitate. Imediat după ce termină verificarea Hardware, programul va identifica mărimea memoriei, viteza hard disk-ului, parametrii CPU, şi alte informaţii similare.

Erorile de Windows, problemele sistemului de operare, blue screen of deaths (BSoD), DLL-urile corupte, îngheţări ale calculatorului, precum şi daune datorate viruşilor pot fi dezvăluite şi fixate cu ajutorul lui Reimage Automated PC Repair. În al doilea stagiu, programul va iniţia verificări de securitate.

În acest stagiu, Reimage Repair va detecta toate tipurile de viruşi, inclusiv adware, troiani, spyware, viermi, rootkit-uri, şi alte malware-uri similare. Datorită motorului Avira AntiVir, va descoperi şi elimina fiecare ameninţare malware, spyware şi alţi viruşi. În final, va monitoriza stabilitatea sistemului şi programele specifice care au probleme cel mai mult.

Pentru a fixa aceste probleme, trebuie să aveţi cheia de licenţă Reimage, pe care o puteţi cumpăra pentru 69.95 dolari. Dacă nu sunteţi satisfăcut de serviciu, aveţi 60 de zile pentru a vă recupera banii. Dacă nu vă puteţi fixa calculatorul cu Reimage aveţi suport gratuit, care este disponibil indiferent de ţara în care locuiţi şi de fusul orar de care aparţineţi. Notaţi că acest program nu oferă protecţie în timp real.

Puteţi elimina un malware cu Reimage, însă nu vă protejează sistemul, deci nu ar trebui să folosiţi acest software ca pe Reimage Protector. Pentru a vă menţine calculatorul protejat, vă recomandăm să folosiţi ca şi soluţie complementară un software anti-virus sau anti-spyware.

Recenzie Reimage Express:

Reimage Express este o unealtă gratuită de la Reimage. Ţelul este de a ajuta oamenii cu probleme de bază ale sistemului de operare Windows ce pot fi detectate printr-o scanare rapidă. După ce scanează sistemul, va diagnostica principalele probleme de sistem şi le va dezvălui în raportul de scanare Reimage.

Le va fixa cu tehnologia sa patentată. Totuşi, Reimage Express nu oferă un serviciu complet de reparare. Pentru a obţine oportunitatea de eliminare malware, trebuie să aveţi cheia de activare Reimage. Acest program este compatibil cu sistemele de operare Windows XP/Vista/7/8/10. Citiţi o recenzie completă a lui Reimage Express

Recenzie Reimage Plus:

Reimageplus este pagina oficială pentru Reimage Repair. Este un website perfect legitim, care oferă Reimage free, Reimage PC Repair şi alte software-uri similare. Uneori, puteţi observa reclame de la acest website. În acest caz, trebuie să vă verificaţi de două ori calculatorul cu Reimage sau un alt anti-virus / anti-spyware.

Reclamele pot fi cauzate de către programe de tip adware (browser add-ons, extensii, plugin-uri şi bare de unelte) care se răspândesc la pachet cu freeware-uri şi shareware-uri. Trebuie să vă asiguraţi că nu aveţi vreun browser add-on dubios în sistem care încearcă să câştige bani prin afişarea unor reclame terţe. În majoritatea cazurilor, un reset de browser ajută la rezolvarea acestei probleme. Aflaţi mai multe despre eliminarea reclamei Reimage.

Recenzia Reimage pentru Mac:

În cazul în care căutaţi un software de reparare, care să fie compatibil cu Mac OS X, ar trebui să luaţi în considerare descărcarea lui Reimage pentru Mac.  Îl puteţi instala dacă apăsaţi pe acest link. Acest program este proiectat să îmbunătăţească performanţa sistemului prin eliminarea aplicaţiilor nedorite şi maliţioase care au fost instalate accidental în calculatorul dumneavoastră. Este o soluţie grozavă atunci când aveţi de a face cu programe cu potenţial nedorit.

De asemenea, Reimage pentru Mac oferă curăţarea istoricului de navigare, fixarea erorilor şi ajutarea utilizatorilor în a scăpa de spaţiul din cache. Poate fi utilizat pentru examinarea zilnică a hardware-ului şi stocării deoarece această supraveghere ajută la menţinerea sistemului rapid şi fără probleme.

Totuşi, atunci când aveţi Reimage pe iPad-ul sau calculatorul dumneavoastră, ar trebui să ştiţi că această versiune nu oferă serviciu de securitate. Pentru a vă păstra Mac OS X protejat, ar trebui să luaţi în considerare şi un anti-virus.

Recenzia Reimage pentru Android:

Reimage pentru Android este probabil cea mai aşteptată unealtă de pe piaţă, astăzi. Oamenii care au utilizat acest sistem de operare au petrecut luni căutând o aplicaţie capabilă să îi ajute cu dispozitivele lor Android. Normal, nu puteţi şti ce fel de aplicaţii sunt bune şi care ar trebui evitate, deci puteţi sfârşi cu un adevărat haos în dispozitivul dumneavoastră. Se pare că aceste griji au dispărut deoarece Reimage pentru Android poate să vă ajute cu uşurinţă să scăpaţi de acest haos.

Odată instalată, aplicaţia va scana rapid dispozitivul şi va identifica problemele. Ţelul ei este de a descoperi lucrurile care consumă prea multă memorie din telefoane sau tablete, precum aplicaţii maliţioase, istoricul de apeluri / mesaje, memoria din cache, etc. Această aplicaţie este gratuită, deci vă puteţi fixa Android-ul cu Reimage fără a fi nevoit să plătiţi pentru acest serviciu. 

Este Reimage legitim?

Există multe website-uri care îl numesc „virusul Reimage”, „Adware-ul Reimage” şi aşa mai departe. În realitate, cele care pretind că aceasta este o aplicaţie maliţioasă se înşeală deoarece nu poate fi detectată de niciun software anti-virus sau anti-spyware. Este un program fără viruşi care a fost proiectat pentru a vă fixa calculatorul de erori şi pentru a-i îmbunătăţi stabilitatea prin reinstalarea fişierelor corupte.

De asemenea, după ce a început colaborarea cu Avira AntiVir, Reimage Repair Tool detectează şi elimină malware din sistem. Dacă aveţi îndoieli în ceea ce priveşte încrederea în versiunea pe care o aveţi, este posibil să aveţi o versiune crack de la Reimage Repair în calculatorul dumneavoastră. Atenţie la faptul că este ilegal să utilizaţi astfel de versiuni. În afară de pedepsele autorităţilor guvernamentale, puteţi fi şi infectat. Citiţi mai multe despre credibilitatea Reimage.

Întrebări frecvente despre Reimage

Întrebare: Vechiul meu anti-spyware a expirat şi momentan caut un nou anti-virus. După ce am căutat puţin pe web am reuşit să descopăr Reimage Repair, deci mă întrebam dacă acest software este suficient pentru protejarea calculatorului meu? Am citit recenzii diferite despre această aplicaţie şi nu sunt sigur în care ar trebui să am încredere. 

Răspuns: Sunt mai multe opinii pe web despre aproape fiecare produs care există; totuşi, acest lucru nu înseamnă că fiecare opinie ar trebui luată în considerare. De fapt, după recenta colaborare cu Avira AntiVir, Reimage şi-a îmbunătăţit abilităţile de detectare şi eliminare virus şi poate fi folosit cu încredere pentru protecţie anti viruşi.

Întrebare: Am de gând să îmi iau Reimage, însă am observat că sunt câteva versiuni ale acestui software. Care este diferenţa dintre Reimage Express şi Reimage Repair. Nu am nevoie de un antivirus foarte puternic deoarece nu utilizez frecvent PC-ul, însă vreau să mă simt în siguranţă pe Internet. Am nevoie de un sfat în ceea ce priveşte pe care dintre aceste programe ar trebui să aleg.

Răspuns: Dacă nu utilizaţi în mod regulat calculatorul, şi efectuaţi doar unele operaţiuni minore, Reimage Express ar trebui să vă satisfacă în totalitate nevoile. Vă va scana sistemul şi va raporta unele erori simple pe care le detectează în sistemul dumneavoastră. Totuşi, dacă utilizaţi email-ul, navigaţi pe Internet în căutare de informaţii sau descărcaţi software-uri gratuite de pe Internet, este posibil să aveţi nevoie de o protecţie mai sofisticată.

Reimage Repair este o versiune premium care vă oferă mai multe funcţii. Reimage Repair poate fixa daunele cauzate de către viruşi, să înlocuiască fişierele avariate cu altele noi, şi cel mai important, veţi putea accesa suportul tehnic de la Reimage prin telefon sau email 24/7. Dacă siguranţa dumneavoastră de pe internet este în lista priorităţilor dumneavoastră, ar trebui să optaţi fără a sta pe gânduri pentru versiunea premium Reimage. 

Întrebare: Se poate folosi în siguranţă Reimage? Care este politica de confidenţialitate a acestei aplicaţii? Informaţiile mele personale precum şi fişierele mele vor fi în siguranţă?

Răspuns: Puteţi folosi Reimage în siguranţă. Singura informaţie colectată despre PC-ul dumneavoastră este reprezentată de datele tehnice necesare pentru repararea daunelor provocate de viruşi. Puteţi fi sigur că oricare dintre informaţiile personale, care sunt cerute atunci când achiziţionaţi acest produs, nu vor fi vândute unor terţe.

De asemenea, nu creăm copii ale fişierelor din calculatorul dumneavoastră şi nici nu le stocăm pe servere de la distanţă. Puteţi descărca în siguranţă acest program şi fiţi sigur că fişierele dumneavoastră sunt protejate.

Întrebare: Reimage se poate descărca gratuit?

Răspuns: Reimage Repair nu este o unealtă anti-virus gratuită. Totuşi, vă va oferi cele mai esenţiale funcţii, necesare pentru detectarea şi eliminarea virusului din calculatorul dumneavoastră. Dacă doriţi o unealtă gratuită, puteţi descărca Reimage Express, care scanează sistemul şi vă informează despre statutul acestuia. De asemenea, poate fixa erori de bază şi probleme.

Descărcare
Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi
Fişiere
Software
Comparaţi