Descărcare Reimage

Ia în serios intimitatea şi securitatea ta

Pasul 1

 Deschideţi fişierul de instalare

Deschideţi fişierul de instalare

Localizaţi fişierul de instalare şi apăsaţi de două ori pe el pentru a-l deschide

Pasul 2

 Apăsaţi 'Yes' sau 'Run'

Apăsaţi 'Yes' sau 'Run'

Autorizaţi fişierul de instalare utilizând dialogul de securitate.

Pasul 3

 Urmaţi instrucţiunile de instalare

Urmaţi instrucţiunile de instalare

Citiţi instrucţiunile pentru a vă seta software-ul.

Norton Secured PC WORLD Norton SECURED McAfee SECURE

Vă mulţumim pentru că descărcaţi unealta Reimage PC Repair! Este o aplicaţie puternică proiectată pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea calculatorului în mai multe moduri. Reimage repară erori de Windows, elimină viruşii din calculator şi îmbunătăţeşte stabilitatea PC-ului. Tehnologia unică de reparare se bazează pe 25.000.000 de componente esenţiale utilizate pentru a fixa sistemul de operare Windows înlocuind fişierele lipsă sau corupte cu unele noi. Datorită motorului Avira Antivir, Reimage elimină toţi posibilii viruşi, inclusiv malware, adware, troiani, worms, spyware şi rookits. O recenzie Reimage completă poate fi găsită aici.

IMPORTANT!

Uneori, nu puteţi elimina fiecare virus cu singura unealtă de securitate. Unele programe anti-spyware diferite au baze de date cu semnături de viruşi diferite, deci, oricând apare posibilitatea să aveţi nevoie să încercaţi mai multe programe de scanare pentru a vă echipa cu cel mai potrivit. După ce l-aţi încercat pe Reimage, ar trebui să rulaţi şi o scanare gratuită cu SpyHunter care vă permite să verificaţi de două ori calculatorul, gratuit. De asemenea, vă recomandăm să achiziţionaţi versiunea licenţiată dacă anti-spyware-ul vă informează despre fişiere maliţioase ce se află în calculatorul dumneavoastră. Reimage este un anti-spyware aprobat în întreaga lume, care a primit recenzii grozave după ce a eliminat cu succes viruşi precum browser hijackeri, adware, ransomware şi alţii. Încă mai aveţi întrebări? Spuneţi-le. Ne puteţi contacta pe pagina Întrebaţi-ne.

CE AR TREBUI SĂ MAI REŢINEŢI

Versiunea gratuită de la Reimage vă poate ajuta să vă verificaţi calculatorul de erori şi viruşi. Puteţi elimina malware cu acest program doar după ce aţi achiziţionat versiunea licenţiată. Dacă nu sunteţi satisfăcut cu alegerea dumneavoastră, puteţi dezinstala Reimage din calculator. Programe alternative pe care le puteţi încerca pentru a elimina viruşi sunt Malwarebytes şi SpyHunter 5.

Dacă încă vă mai întrebaţi dacă ar trebui sau nu să achiziţionaţi un anti-spyware, trebuie să ştiţi că 2016 a fost denumit anul ransomware-ului – malware capabil să cripteze datele imediat după infiltrare. Pentru a recupera fişierele blocate, utilizatorilor li se cere să achite o recompensă, care variază de la 300 de dolari (dacă sunteţi utilizator de PC) până la 10000 de dolari şi chiar mai mult (dacă sunteţi proprietarul unei afaceri). Tot timpul este mai ieftin să vă menţineţi protejat decât să lăsaţi sistemul fără nicio protecţie după care să plătiţi tehnicienilor IT să încerce să vă recupereze fişierele criptate fără a şti sigur că pot face acest lucru.

VĂ MULŢUMIM!

THANK YOU!