Ce este OMNIBOX.EXE? Ar trebui să îl elimin?

de Jake Doevan - -

Informaţii generale despre OMNIBOX.EXE:

OMNIBOX.EXE este un program executiv suspicios ce are legătură cu compania SuperNet Technology Co., Limited. Este compatibil cu sistemul de operare Windows. Vă rugăm să reţineţi că acest program nu este de încredere, şi în plus, vă poate ocupa calculatorul fără a vi se cere permisiunea. Se ştie că OMNIBOX.EXE are versiunea 1.0.0.0. Se crede că acest program este asociat cu browser hijackerul Omniboxes.com. Acest site de căutare dubios a fost răspândit în mod activ chiar din momentul în care a fost creat, iar echipa noastră de suport a primit sute de plângeri în legătură cu virusul Omniboxes.com.

Fişierul OMNIBOX.EXE se lansează automat pe fiecare startup din calculator. Se crede că exact acest program iniţiază modificări în setările browserelor şi setează website-ul de căutare OmniBoxes ca şi pagina dumneavoastră principală. Deci, dacă aţi observat că toate browserele dumneavoastră au Omniboxes.com ca şi pagină de start, ar trebui să ştiţi că OMNIBOX.EXE rulează în sistemul dumneavoastră. Programele menţionate mai sus pot cauza diverse probleme pentru securitatea PC-ului dumneavoastră, deci nu ar trebui să îi ignoraţi existenţa şi eliminaţi-l imediat după ce l-aţi detectat.

Cum să evitaţi infectarea cu OMNIBOX.EXE:

Fişierul executiv OMNIBOX este, în zilele noastre, un program cu potenţial nedorit continuu (PUP). Este distribuit cu ajutorul unei metode de instalare obscure, care este cunoscută ca şi metoda la pachet. Pentru a evita instalarea pachetelor de software, trebuie să descărcaţi şi să instalaţi noile programe cu atenţie. Principalele reguli pentru a evita instalarea mai multor programe în loc de unul singur este să alegeţi cu atenţie site-ul de descărcare – tot timpul ar trebui să descărcaţi programe de pe surse web oficiale, de încredere şi legitime. Mai mult, este recomandat să instalaţi programe gratuite folosind metoda de instalare Avansată sau Personalizată după care să deselectaţi ofertele nefamiliare ce oferă aplicaţii ca bonus.

Eliminarea acestui software de neîncredere din sistem:

Dacă aţi observat modificări suspecte şi apariţia bruscă a website-ului Omniboxes.com pe pagina principală a browserului dumneavoastră, noua filă şi de asemenea, dacă motorul dumneavoastră de căutare a fost modificat, înseamnă că acele modificări au fost iniţiate de către OMNIBOX.EXE. Nu vă recomandăm să ţineţi acest .exe software în calculatorul dumneavoastră, şi de asemenea, nu vă recomandăm să efectuaţi căutări cu acesta deoarece poate cauza redirecţionări neaşteptate OmniBoxes către site-uri cu potenţial periculos. Vă recomandăm să utilizaţi Reimage sau orice altă unealtă profesională de înlăturare spyware pentru a înlătura din sistem OMNIBOX.EXE.

verdict- statutul acestui fişier
fişier periculos
Sfat În cazul în care calculatorul dumneavoastră pare încet, sau dacă suferiţi datorită reclamelor nedorite şi sunteţi redirecţionaţi înspre site-uri necunoscute, vă recomandăm scanarea cu un program anti program spion respectabil. Puteţi efectua câteva teste GRATUITE şi să verificaţi sistemul de aplicaţii nedorite ce pot fi responsabile pentru aceste probleme
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator
faceţi acum!
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este o unealtă recomandată pentru scanarea sistemului de posibile ameninţări şi software-uri rele. Această versiune de probă a produsului va descoperi aplicaţiile dăunătoare din sistemul dumneavoastră
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Despre autor

Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Fişiere
Software
Comparaţi