Analizare Restoro, descărcare gratuită

Restoro – o unealtă de reparare a sistemului de operare Windows, foarte recomandată

Restoro – o unealtă impresionantă de reparare PC şi eliminare malware. Atunci când piaţa este plină de mii de produse care promit rezolvarea problemelor calculatorului şi eliminarea de malware, poate fi dificil să alegeţi una care vi se potriveşte. Chiar şi aşa, există unele programe care sunt mai bune decât altele. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre acest software util, vă rugăm să citiţi mai jos recenzia completă a lui Restoro.

Unealta de reparare a sistemului Windows, Restoro profesional, lucrează ca şi un program integru, capabil să restaureze intrări de regiştri corupţi sau lipsă şi să fixeze setările, să elimine fişierele inutile, să cureţe fişierele stricate, etc. Acest lucru îmbunătăţeşte, în mod dramatic, stabilitatea calculatorului, şi îi creşte semnificativ viteza, lucru care permite utilizatorilor să se bucure de un dispozitiv fără probleme.

Este uşor să fixaţi un calculator cu Restoro deoarece software-ul foloseşte o tehnologie remarcabilă – are o bază de date cu fişiere Windows autentice şi actualizate, care le pot înlocui pe cele corupte din sistemul scanat. Baza de date este actualizată continuu, deci nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu datele vechi.

De asemenea, aplicaţia este o soluţie perfectă atunci când vine vorba de eliminarea programelor de tip adware, browser hijacker, ransomware, troian, keylogger şi a altor programe maliţioase. Nu există vreo îndoială asupra faptului că recuperarea după o infecţie cu un virus serios poate fi o sarcină dificilă, şi că Restoro poate fi de mare ajutor aici.

Ca şi concluzie, Restoro este o unealtă perfectă atât pentru cei cu cunoştinţe IT cât şi pentru cei cu mai puţine cunoştinţe din domeniul cibernetic, deoarece interfaţa este foarte uşor de utilizat. În plus, utilizatorii se pot bucura de o unealtă multifuncţională la un preţ bun.

Programul Restoro este dezvoltat de către profesionişti IT foarte bine pregătiţi

Software-ul Restoro este nou pe piaţă, apărut în 2018. Chiar şi aşa, echipa de dezvoltare este compusă din experţi în IT şi programatori, iar departamentul de R&D continuă să lucreze la partea de îmbunătăţire şi inovaţie, crescând abilităţile software-ului.

Echipa Restoro este dedicată utilizatorilor şi conform valorilor lor: Onestitate & Siguranţă, Inovaţie & Simplitate. Mai mult, utilizatorii pot contacta suportul tehnic oricând, sunând la 1-888-658-5291 sau folosind funcţia de chat.

Instalarea, operarea şi preţul lui Restoro

Restoro installation

Utilizatorii pot descărca Restoro Windows 10 de pe site-ul oficial. Procesul de descărcare şi instalare este simplu – tot ce trebuie să faceţi este să urmaţi instrucţiunile de pe ecran. Întreaga procedură nu durează nici măcar un minut, deci veţi putea utiliza programul imediat. Nu există alte aplicaţii ascunse în kitul de instalare, deci utilizatorii pot instala Restoro fără grija ca alte PUP-uri vor apărea mai târziu în PC-urile lor.

Scanarea iniţială va efectua următoarele:

  • Imediat după ce instalarea este completă, programul efectuează o scanare completă a sistemului. Pentru a-i utiliza toate funcţiile, pentru început acesta adună datele tehnice despre PC – CPU, placa de bază, modulii de memoria, placa video şi datele despre drive-urile locale. Raportul scanării cu Restoro include şi mărimea totală a hard disk-ului şi spaţiul liber, temperatura CPU-ului, şi alţi parametri.
  • După, Restoro for Windows, caută probleme de instabilitate, precum îngheţări ale programului din ultimele luni. Detectează aplicaţiile problematice, care pot duce la operarea instabilă a Windows-ului. În plus, aplicaţia scanează regiştrii din Windows pentru a determina cheile de regiştri corupte sau lipsă.
  • În final, Restoro scanează pentru a căuta aplicaţiile maliţioase şi posibilele urme lăsate de acestea. Scanează în căutare de troiani, ransomware, viermi şi alţi paraziţi. În acest mod, utilizatorii pot elimina automat malware cu Restoro.

Această procedură de analiză este efectuată, iar rezultatele scanării sunt afişate gratuit. Utilizatorii care doresc fixarea automată a problemelor descoperite, trebuie să achiziţioneze versiunea licenţiată. Preţul lui Restoro est rezonabil, mai ales dacă doriţi să achiziţionaţi copii adiţionale pentru mai multe calculatoare.

În acest moment, utilizatorii pot cumpăra licenţa completă pentru Restoro pentru 39.95 de dolari, care este valabilă un an. În cazul în care sunt necesare mai multe copii – utilizatorii pot obţine două în plus pentru 10 dolari fiecare, lucru care este o afacere excelentă, deoarece de obicei, se găseşte mai mult de un calculator într-o casă.

Deci, utilizatorii pot proteja trei maşini diferite pentru 59.95 de dolari pe an, care înseamnă aproximativ 20 de dolari per bucată, care este o ofertă foarte bună.

În final, utilizatorii au garanţia că îşi vor primi banii înapoi în 60 de zile. Deci, utilizatorii pot folosi programul timp de două luni şi, dacă decid că nu este ceea ce au nevoie, îşi pot primi înapoi suma completă.

Restoro money back guarantee

Este Restoro sigur de folosit?

Din nefericire, nu toate uneltele de reparare şi eliminare malware sunt corecte. Dacă nu aţi auzit de bloatware şi scareware – vă vom explica ce sunt aceste aplicaţii suspicioase.

Bloatware-ul este proiectat pentru a vă supraîncărca PC-ul cu extensii de browser, bare de unelte, optimizatori de sistem şi alte programe inutile. Din nefericire, acest lucru are loc fără permisiune în majoritatea cazurilor, sau veţi fi înşelat în a instala aceste aplicaţii dubioase.

Scareware-ul este acel tip de software, care, de obicei este dezvoltat pentru a speria utilizatorii arătându-le rezultate false ale scanărilor. În mod normal, această funcţionalitate se aplică optimizatorilor de sistem şi chiar uneltelor de reparare.

Deci, dacă doriţi să aflaţi răspunsul la întrebarea „este sigur Restoro?” vă putem asigura că da, şi că nu aparţine vreunei dintre categoriile menţionate mai sus. De fapt, Restoro poate detecta aplicaţii maliţioase şi le poate elimina. Motivele pentru care, software-ul este sigur şi legitim, sunt:

  • Nu pune la pachet alte aplicaţii dubioase – instalarea este securizată;
  • Restoro arată rezultate corecte ale scanărilor, marcând corect problemele detectate. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu vor primi mii de avertismente, precum că PC-urile lor sunt pe punctul de distrugere (tipic scareware-urilor), decât dacă chiar este cazul;
  • Restoro nu afişează reclame intrusive sau redirecţionări către site-uri sponsorizate. 

Abţineţi-vă de la software-uri piratate

Unii utilizatori sunt dispuşi să obţină ilegal software-uri – descarcă articole precum cheia de licenţă Restoro sau cheia de restaurare Restoro. Nu vă recomandăm să vă angajaţi într-o astfel de activitate deoarece nu este doar ilegală şi pedepsibilă pentru violarea legii de licenţiere, ci şi pentru că descărcarea de fişiere de pe site-uri de răspândire fişiere poate duce la infecţii cu malware-uri severe.

În plus, software-ul este un produs pentru care profesionişti din IT au depus mult efort şi timp, adunându-şi cunoştinţele, plus foarte multe ore de muncă în echipă. Ar fi nedrept să se fure de la oamenii care lucrează din greu pentru a-şi satisface clienţii oferindu-le un serviciu de suport excelent şi o aplicaţie capabilă de a repara maşinile Windows stricate.

Concluzia

Restoro scan

Ca şi încheiere, credem că Restoro este o aplicaţie grozavă, care poate restaura, reîmprospăta şi fixa complet calculatorul fără nevoia de a reinstala Windows-ul. De asemenea, poate repara avariile făcute de diverse ameninţări cibernetice. Aplicaţia este perfectă pentru a rula împreună cu un software anti-malware, care garantează funcţionarea perfectă a calculatorului.

Sperăm că această recenzie a lui Restoro a fost utilă, şi că am reuşit să răspundem la întrebarea „Ce este Restoro?.”

Despre autor
Lucia Danes
Lucia Danes - Cercetător viruşi

Contactați Lucia Danes
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi