Publicaţi-vă pe FaraVirus.ro

Actualizat

Aveţi ceva de împărtăşit cu o comunitate online? Publicaţi-vă articolul pe FaraVirus.ro!

FaraVirus este un website respectabil de ştiri tehnologice, care se concentrează, în principal, pe subiectul de securitate cibernetică, confidenţialitate, precum şi pe ultimele tendinţe de malware. Ţelul nostru principal este de a ţine la curent comunitatea web despre multitudinea de provocări pe care lumea virtuală o prezintă zilnic. Primim cu plăcere propuneri despre aceste subiecte.

Este important să reţineţi că FaraVirus.ro nu angajează formatul site-urilor sociale de ştiri, deci orice conţinut primit de la un utilizator va fi analizat de echipa noastră editorială. Membrii noştri îşi rezervă dreptul de a modifica, formata, edita, suplimenta sau scurta ceea ce am primit, conform regulilor şi regulaţiilor noastre interne.

Cererile noastre pentru articolul dumneavoastră

Submit an article

Există câteva instrucţiuni, pe care aplicanţii sunt rugaţi să le urmeze, în ceea ce priveşte conţinutul articolului, calitatea textului, structura articolului, şi imaginile.

1. Alegerea subiectului

 Este responsabilitatea aplicantului să verifice legitimitatea surselor utilizate. Evitaţi ştirile false deoarece astfel de intrări vor fi refuzate. De asemenea, înainte de a trimite intrarea, asiguraţi-vă că un articol ce acoperă aceeaşi problemă încă nu a fost publicat pe website-ul nostru.

În articol se poate dezvolta un subiect prezentat doar dacă îl complementează cu informaţii noi şi relevante. Rularea cuvintelor cheie relevante pe motorul de căutare intern al site-ului nostru poate afişa informaţiile pe care le avem deja.

IMPORTANT: acceptăm doar conţinut original:

  • Vom refuza articolele plagiate sau textele manipulate în alte moduri.
  • Dacă citaţi din alte lucrări, vă rugăm să includeţi referinţe explicite ale autorilor şi titlurile lucrărilor citate (include cel puţin 5).
  • Acelaşi articol nu ar trebui trimis sau prezentat în alte jurnale.
  • Permitem link-uri de urmat doar în articolele de înaltă calitate. Conţinutul plagiat poate fi blocat indefinit.

2. Pregătirea textului

Articolele trebuie să conţină cel puţin 500 de cuvinte. Vă rugăm să vă asiguraţi că formulaţi un text fluent, prietenos cu cititorul, corect gramatical, să urmeze regulile sintactice şi semantice ale limbii. Utilizaţi un registru formal şi rămâneţi consistent pe parcursul textului.

Greşelile minore pot fi trecute cu vederea, însă vă sugerăm să utilizaţi unelte de corectare a limbii pentru a îmbunătăţi cât mai mult posibil calitatea şi citirea articolului.

3. Structurarea articolului

Rămâneţi la o structură de bază a articolului:

  • introducere,
  • cuprins,
  • concluzii.

Cu alte cuvinte, textul trebuie să fie coerent şi coeziv. Paragrafarea va face mai uşor de setat ideile şi descoperirile, precum şi scurtează durata de evaluare a intrării din partea noastră.

4. Adăugarea de imagini

Încurajăm articolele ce conţin imagini. Imaginile ar trebui să fie originale şi scalate la rata de aspect de 16:9. Imaginile cu drepturi de autor nu sunt acceptate.

N.B.: De asemenea, acceptăm info-grafice, în cazul în care doriţi să împărtăşiţi descoperirile într-un mediu mai vizual.

Reguli generale şi cum să trimiteţi un articol

Toţi contribuitorii ar trebui să trimită la [email protected]. În funcţie de activitatea utilizatorului, în mod normal, durează până la 10 zile analizarea articolului. Dacă articolul este selectat pentru publicare, vă vom trimite un email de confirmare pe adresa de pe care a fost trimis. Dacă nu v-am contactat în termen de două săptămâni, puteţi publica articolul pe alte platforme.

IMPORTANT: Avem o politică strictă de urmat pentru link-urile de urmat /neurmat. Dacă doriţi să includeţi link-uri către resursele dumneavoastră, trebuie să fiţi un scriitor activ şi să prezentaţi CEL PUŢIN 2 articole pe lună. După o lună de inactivitate, link-urile de urmat vor fi automat modificate la neurmat. Trebuie să subliniem că putem efectua această procedură manual în cazul în care descoperim plagiat în resursele oferite.

De asemenea, ne aşteptăm să fiţi un membru activ al comunităţii FaraVirus.ro, de exemplu: setaţi un profil de utilizator cu o poză de a dumneavoastră, numele real şi o scurtă biografie. Luăm securitatea cibernetică în serios, deci dorim să ne asigurăm că şi contribuitorii noştri fac la fel.