Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul SharkMan Coupon

12

Ce este SharkMan Coupon?

Reclamele SharkMan Coupon pot fi extrem de enervante şi vă pot inunda browserul web de fiecare dată când îl deschideţi. Acesta este un browser plugin, add-on sau o extensie pentru Google Chrome şi Mozilla Firefox şi un Browser Helper Object pentru Internet Explorer. Accidental, îl puteţi găsi promovat pe internet în cazul în care căutaţi un program ce vă poate îmbunătăţi experienţa de cumpărături online. SharkMan Coupon pretinde că deţine o unealtă de căutare ce vă permite să navigaţi prin diverse magazine online şi să colectaţi diverse cupoane, reduceri, ultimele oferte şi după care să afişeze aceste informaţii direct pe ecranul dumneavoastră. Există o listă lungă cu astfel de unelte „utile”, inclusiv BlueGrateCheap CouponCheckMeUp şi multe altele. SharkMan Coupon a fost deja clasificat ca şi program cu potenţial nedorit (PUP) şi adware, deci nu este recomandată utilizarea acestuia. Tehnic, nu este un virus sau malware, însă modul utilizat pentru infiltrarea în calculatoare poate fi asemănător cu cel utilizat de un virus. Am primit deja email-uri de la utilizatorii ce se plâng de faptul că virusul SharkMan Coupon a preluat controlul asupra calculatoarelor lor. Vă putem asigura că nu poate să dăuneze sistemului de operare a calculatorului deoarece nu este maliţios în sine. Totuşi, poate servi ca o punte pentru programele maliţioase şi le poate ajuta să se infiltreze în sistemul PC-ului dumneavoastră. Acest browser add-on înşelător este introdus utilizatorului într-o manieră nedreaptă. În realitate, dezvoltatorii acestui program sunt sponsorizaţi de către terţe pentru promovarea produselor lor. Deci, atenţie la faptul că „Ads by SharkMan Coupon” pot fi false şi vă pot redirecţiona în mod constant către website-uri suspecte. În plus, poate monitoriza fiecare pas pe care îl faceţi online, de exemplu, ce fel de website-uri vizitaţi, termeni de căutare, cât timp petreceţi pe un website, ce fel de reclame vă atrag atenţia, ce descărcaţi de pe Internet şi aşa mai departe. Este riscant să folosiţi acest program din cauta diverselor terţe (inclusiv criminalii cibernetici) ce vă pot accesa calculatorul prin add-ons chestionabile şi să adune informaţii personale identificabile pentru a vă înşela. Prin urmare, nu ignoraţi prezenţa acestuia şi luaţi măsurile necesare pentru a-l înlătura. 

Cum poate SharkMan Coupon să îmi atace calculatorul?

SharkMan Coupon este un program înşelător ce promite să afişeze cupoane utile, însă pe lângă faptul că eşuează în a face acest lucru, mai prezintă şi risc la adresa PC-ului dumneavoastră. Dacă a apărut de nicăieri în sistemul dumneavoastră, vă recomandăm să îl căutaţi folosind un anti-spyware sigur şi să îl înlăturaţi cât mai curând posibil. Atenţie la faptul că deja a infectat sute de calculatoare la întâmplare, din întreaga lume. Reuşeşte să facă acest lucru cu ajutorul unor diverse freeware-uri şi shareware-uri. SharkMan Coupon vine la pachet cu diverşi administratori de descărcare, software-uri de redare video, etc., şi este instalat atunci când utilizatorii nu acordă atenţie suficientă procesului de instalare. Dacă doriţi să preveniţi infiltrarea reclamelor şi a redirecţionărilor, atacatorilor de browsere şi a altor probleme similare, ACORDAŢI atenţie fiecărei notificări apărute atunci când instalaţi un freeware. În plus, selectaţi instalarea Avansată sau Personalizată şi căutaţi cu atenţie căsuţele bifate care pretind că sunteţi de acord cu instalarea componentelor adiţionale, precum browser add-ons, plugin-uri şi bare de unelte. Deselectaţi-le pe toate şi doar atunci apăsaţi pe butonul „continuare”. Dacă nu aţi reuşit să faceţi acest lucru şi deja aţi instalat virusul SharkMan Coupon, citiţi restul articolului pentru a găsi cum să îl eliminaţi. 

Cum pot elimina virusul SharkMan Coupon din calculatorul meu?

Cea mai uşoară şi de încredere metodă pentru înlăturarea lui SharkMan Coupon este prin utilizarea unui anti-spyware de încredere. Dacă nu doriţi să descărcaţi un software adiţional, puteţi să vă bazaţi pe ghidul de înlăturare ce este oferit mai jos şi să îl înlăturaţi manual.

Puteţi înlătura automat SharkMan Coupon cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul SharkMan Coupon sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul SharkMan Coupon. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul SharkMan Coupon 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul SharkMan Coupon (2016-01-27)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul SharkMan Coupon (2016-01-27)
Virusul SharkMan Coupon captură de ecran
Virusul SharkMan Coupon captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a virusului SharkMan Coupon
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi SharkMan Coupon din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi SharkMan Coupon din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează SharkMan Coupon şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după SharkMan Coupon sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi SharkMan Coupon din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi SharkMan Coupon sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi SharkMan Coupon din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi SharkMan Coupon şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou SharkMan Coupon pentru a finaliza înlăturarea SharkMan Coupon.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi SharkMan Coupon din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi SharkMan Coupon şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea SharkMan Coupon.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi SharkMan Coupon din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi SharkMan Coupon şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui SharkMan Coupon.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi SharkMan Coupon din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi SharkMan Coupon sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a SharkMan Coupon.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a SharkMan Coupon virus

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a SharkMan Coupon şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook