Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele Sale-o

12

Ce este Sale-o?

Sale-o este o aplicaţie foarte chestionabilă ce vă poate surprinde în mod negativ prin cauzarea de diverse probleme nedorite pe durata navigării. Imediat ce intră în calculatorul dumneavoastră, poate ataca fiecare din browserele web, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox şi Internet Explorer. Primul semn pe care îl veţi observa este o performanţă scăzută a browserelor web şi tone de reclame comerciale pe fiecare website pe care îl veţi vizita. Puteţi începe să observaţi diverse reclame de tip pop-up, pop-under, banere, in-text precum şi alte forme ale acestora încărcate cu diverse cupoane, comparaţii între preţuri, oferte, reduceri, etc., indiferent dacă doriţi sau nu să le vedeţi. Atenţie la faptul că reclamele Sale-o sunt afişate cu un singur scop- să obţină bani din reclame. Din păcate, aceste reclame nu ar trebui crezute pe deplin. Cu toate că adware-urile nu sunt maliţioase, acestea pot fi uzurpate de către criminalii cibernetici destul de uşor. Înseamnă că unele dintre „Ads by Sale-o” pot fi încărcate cu link-uri către website-uri maliţioase ce pot fi utilizate pentru distribuţia viruşilor sau a malwarelor. Prin urmare, dacă doriţi să rămâneţi în siguranţă, ar trebui să păstraţi distanţa faţă de acest program şi de reclamele sale. Apropo, virusul Sale-o poate avea legătură şi cu problemele de confidenţialitate. Experţii în securitate atenţionează că acesta este răspândit cu cookies şi caută să colecteze informaţii personale non-identificabile despre obiceiurile dumneavoastră de navigare. Pentru a fi mai exacţi, poate colecţiona date despre website-urile vizitate, datele pe care le introduceţi, adresa de IP, adresa de email, termenii de căutare şi aşa mai departe. Reţine-ţi faptul că astfel de informaţii personale non-identificabile pot fi utilizate în a vă înşela. De exemplu, conform datelor colectate, terţele pot pregăti reclame personalizate sau vă pot invada emailul cu spam. Aveţi grijă şi nu permiteţi acestei aplicaţii să cauzeze probleme legate de calculator sau de confidenţialitate. Pentru a şterge această aplicaţie, încercaţi să folosiţi SpyHunter sau un alt anti-spyware de încredere. 

Cum poate Sale-o să îmi atace calculatorul?

Sale-o este un adware dubios ce se poate infiltra în calculator fără a cere permisiunea în mod direct. Îl puteţi observa rulând în Task Manager sau lista de Adaugă/Înlătură Programe. Indiferent de locul în care îl găsiţi, nu ar trebui să îi ignoraţi prezenţa deoarece acest adware poate cauza diverse probleme. Nu ne înţelegeţi greşit. Nu este maliţios; totuşi, redirecţionările Sale-o, reclamele înşelătoare şi cookieurile pot duce la infiltrarea viruşilor sau a furtului de identitate. Prin urmare, luaţi acţiunile necesare şi scăpaţi de el. Pentru a preveni instalarea acestuia sau a altor programe similare, trebuie să acordaţi atenţie la faptul că acestea sunt distribuite folosind diverse metode suspecte. De exemplu, se poate infiltra în PC-ul dumneavoastră prin spam, link-uri infectate, alerte false despre actualizări, plus alte lucruri similare. Totuşi, în majoritatea cazurilor, este distribuit „la pachet”, ce este inseparabil de diverse freeware-uri şi shareware-uri. Prin urmare, atunci când decideţi să instalaţi un freeware, ar trebui să verificaţi dacă acesta conţine sau nu instalatori adiţionali. De obicei, aceste componente sunt menţionate ca fiind add-ons, pluginuri, bare de unelte sau extensii utile. Pentru a le găsi şi debifa, ar trebui să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să debifaţi căsuţele ce vă atenţionează despre instalarea acestora. În cazul în care se ascunde deja în PC-ul dumneavoastră, ar trebui să îl înlăturaţi din sistem imediat. Pentru acest lucru, urmaţi ghidul:

Cum să înlătur virusul Sale-o?

Puteţi înlătura automat Sale-o cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclamele Sale-o sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclamele Sale-o. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclamele Sale-o 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclamele Sale-o (2015-05-18)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclamele Sale-o (2015-05-18)
Reclamele Sale-o captură de ecran
Reclamele Sale-o captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor Sale-o
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sale-o din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Sale-o din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Sale-o şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Sale-o sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sale-o din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Sale-o sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sale-o din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Sale-o şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Sale-o pentru a finaliza înlăturarea Sale-o.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sale-o din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Sale-o şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Sale-o.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sale-o din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Sale-o şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Sale-o.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sale-o din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Sale-o sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Sale-o.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Sale-o ads

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Sale-o şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook