Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină infecţia ColdSearch.com

123

Întrebări puse frecvent (FAQ) despre ColdSearch.com:

  • Cum a intrat ColdSearch.com în calculatorul meu?
  • Pot să am încredere în acest motor de căutare şi pot să îl utilizez pentru sesiunile mele de căutare?
  • Cum pot opri redirecţionările către S.ColdSearch.com?
  • ColdSearch.com nu îmi părăseşte calculatorul? Ce pot face ca să scap de el?

În primul rând, trebuie să vă avertizăm că ColdSearch.com (sau S.ColdSearch.com) este considerat un motor de căutare sprijinit de reclame. De asemenea, a fost adăugat în categoriile de „programe cu potenţial nedorit” şi „browser hijacker”. Atunci când este infiltrat în sistem, acest PUP încearcă să se prezinte ca şi o unealtă de căutare în care se poate avea încredere. Totuşi, majoritatea experţilor din securitate cred că nu ar trebui să aveţi încredere în acesta. Principalul lucru pe care trebuie să îl reţineţi este că poate să vă arate rezultate ale căutărilor modificate ce conţin reclame de tip banere, link-uri in text şi alt conţinut similar. Acest conţinut este în în mod normal afişat datorită terţelor care plătesc dezvoltatorii lui ColdSearch.com în schimbul promovării website-urilor lor. Dacă vă veţi uita la site-urile ce caută să se promoveze cu ajutorul acestor metode, veţi vedea că unele dintre ele sunt domenii chestionabile ce nu ar trebui vizitate. Dacă doriţi să rămâneţi în siguranţă şi să evitaţi aceste website-uri, ar trebui să instalaţi un anti-spyware sigur în calculatorul dumneavoastră care poate să vă ajute să dezvăluiţi aceste site-uri înainte ca problema de redirecţionare de la Cold Search să înceapă să vă deranjeze. Pentru acest lucru, recomadăm să utilizaţi SpyHunter. De asemenea, luaţi în considerare faptul că acest motor de căutare poate să vă urmărească informaţiile legate de activitatea dumneavoastră de navigare. După ce va colecta termenii dumneavoastră de navigare şi alte informaţii identificabile non-personale, le poate trimite dezvoltatorilor acestuia şi altor terţe. Cine poate ignora o astfel de activitate?

Metode utilizate pentru răspândirea acestui browser hijacker:

Atenţie la faptul că aplicaţia ColdSearch.com este în mod activ promovată cu ajutorul tehnicei la pachet. Din acest motiv a fost clasificată ca şi browser hijacker şi PUP. Chiar dacă puteţi să o descărcaţi în calculatorul dumneavoastră exact ca pe orice alt motor de căutare, majoritatea utilizatorilor de PC pretind că aceasta s-a infiltrat în maşinile lor pe la spate. Dacă nu doriţi să descoperiţi acest hijacker în locul paginii dumneavoastră de start sau a motorului de căutare, trebuie să vă amintiţi că trebuie să monitorizaţi instalarea fiecărui program pe care îl descărcaţi în PC-ul dumneavoastră. Ar trebui să acordaţi atenţie, în mod special, atunci când instalaţi freeware şi shareware deoarece aceste programe au fost utilizate în mod activ pentru a răspândi virusul ColdSearch.com.  Atunci când descărcaţi astfel de programe, ar trebui să selectaţi opţiunea de instalare Personalizată sau Avansată pentru a obţine abilitatea de a vedea componentele opţionale pe care le are. În cazul în care una dintre aceste componente este acest motor de căutare sau un alt browser add-on, o extensie, un plugin sau o bară de unelte, ar trebui să o deselectaţi. 

Ce se poate întâmpla atunci când ColdSearch.com infectează sistemul?

Imediat după ce ColdSearch.com sau S.ColdSearch.com intră în sistem, acest motor de căutare atacă fiecare dintre browserele web. Puteţi găsi o nouă pagină de start, o nouă filă şi alte modificări pe browserul dumneavoastră. Ca şi rezultat, veţi începe să observaţi redirecţionări ColdSearch.com în timp ce navigaţi pe Internet. În plus, puteţi observa reclame de tip pop-up enervante, reclame in text şi alte lucruri enervante care vă pot întrerupe fiecare sesiune de căutare. De asemenea, puteţi observa probleme legate de performanţă, instabilităţi ale sistemului, şi alte probleme similare care de asemenea, pot fi cauzate de către acest browser hijacker. Cel mai uşor mod prin care le puteţi evita este prin menţinerea calculatorului în siguranţă prin eliminarea acestui motor de căutare din calculatorul dumneavoastră. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Infecţia ColdSearch.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Infecţia ColdSearch.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Infecţia ColdSearch.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Infecţia ColdSearch.com (2015-12-17)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Infecţia ColdSearch.com (2015-12-17)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook