Elimină virusul Search.myquickconverter.com (Instrucţiuni de înlăturare) - actualizare aug. 2017

Ghid de înlăturare a viruşilor Search.myquickconverter.com

Ce este Virusul Search.myquickconverter.com?

Ce este My Quick Converter şi de ce ar trebui să staţi departe de acest motor de căutare dubios

Exemplu al motorului de căutare Search.myquickconverter.com

Search.myquickconverter.com este un browser hijacker prezentat ca şi un motor de căutare legitim. Acest program cu potenţial nedorit (PUP) este creat de către Polarity Technologies Ltd şi poate ataca Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari sau alte motoare de căutare binecunoscute.

De obicei, aplicaţia se răspândeşte la pachet cu programul My Quick Converter. Cu toate acestea, tot mai poate intra în sistem cu ajutorul altor freeware-uri sau shareware-uri. După instalare, poate modifica regiştrii din Windows, scurtăturile de browser şi să cauzeze alte modificări nedorite, precum:

 • Setarea lui myquickconverter.com sau a lui search.myquickconverter.com ca şi motor de căutare de bază sau / şi pagină principală;
 • Blocarea utilizatorilor din a accesa alţi furnizori de căutare din pagina de start a browserului;
 • Redirecţionarea către website-uri suspicioase;
 • Livrarea unei cantităţi excesive de reclame online;
 • Urmărirea informaţiilor identificabile personale şi non-personale.

Dacă veţi căuta online recenzii despre My Quick Converter, este posibil să descoperiţi că utilizatorii se plâng despre toate problemele menţionate mai sus. Cu toate acestea, utilizatorii raportează că şi eliminarea acestei infecţii este problematică. Într-adevăr, cercetătorii au dezvăluit că acest PUP este proiectat pentru a face astfel de modificări de sistem sau pentru a instala obiecte ajutătoare browserului, care îl protejează şi îi permite să rămână mai mult timp în dispozitivul afectat.

După atac, este posibil ca utilizatorii să găsească myquickconverter setat ca şi pagină de start. Chiar şi aşa, această situaţie poate fi surprinzătoare; acest motor de căutare pare ca fiind credibil şi sigur de utilizat. Are acces rapid la Amazon, Gmail, Yahoo, Facebook şi alte website-uri care permit transformarea fişierelor de tip Word sau PDF. Cu toate acestea, dacă nu sunteţi interesat de aceste funcţii şi doriţi să eliminaţi această unealtă, este posibil să întâmpinaţi unele probleme.

În cazul în care consideraţi că este suficient să eliminaţi my quick converter din setările browserului afectat, vă înşelaţi. Imediat după ce ştergeţi acest URL, acesta se va întoarce după ce reporniţi calculatorul. Pentru a elimina complet hijackerul, trebuie să investigaţi sistemul şi să căutaţi intrările suspicioase care ar fi putut fi instalate.

Ar trebui să dezinstalaţi my quick converter imediat după ce se arată în browserul dumneavoastră. Dacă îi permiteţi să rămână, poate cauza numeroase probleme de navigare şi vă poate pune intimitatea şi securitatea calculatorului în risc. După cum am menţionat mai devreme, hijackerul este capabil să afişeze conţinut comercial pentru a profita de pe urma promovărilor online.

Chiar şi aşa, aşa numitul virus Search.myquickconverter.com redirecţionează căutările către Yahoo; nu este o idee bună să aveţi încredere în această unealtă. Poate afişa reclame online intrusive şi înşelătoare care ar putea să vă redirecţioneze către website-uri cu potenţial periculos.

Problema este că dezvoltatorii nu acordă atenţie conţinutului pe care îl promovează şi ce fel de ameninţări se pot ascunde pe pagina pe care veţi ajunge. Deci, puteţi ajunge cu uşurinţă pe site-uri care au fost create pentru a răspândi malware sau pentru a obţine informaţii sensibile. Prin urmare, ar trebui să scăpaţi de my quick converter pentru a evita suferinţa de pe urma crimelor cibernetice.

Pentru o eliminare rapidă şi simplă a lui Search.myquickconverter.com vă recomandăm să utilizaţi un program profesional anti-malware , precum FortectIntego. Ajută la identificarea componentelor suspicioase din sistem şi le şterge din sistem în doar câteva minute. În mod contrar, poate dura foarte mult efectuarea manuală a acestei sarcini.

Imaginea virusului Search.myquickconverter.comSearch.myquickconverter.com redirecţionează rezultatele căutărilor către căutările Yahoo şi urmăreşte informaţiile despre utilizatori.

În ceea ce priveşte urmărirea datelor şi tendinţele de distribuire

Politica de Confidenţialitate dezvăluie că Search.myquickconverter.com colectează informaţii identificabile personale şi non-personale. Prin urmare, vă poate urmări adresa de IP, detaliile tehnice ale browserului şi sistemului de operare, istoricul şi obiceiurile de navigare, email-ul, adresa de acasă, etc. Nu trebuie să mai menţionăm că în cazul în care aceste informaţii sunt colectate, acest lucru poate duce la probleme asociate intimităţii.

Mai rău, datele colectate pot fi împărtăşite unor terţe, parteneri şi reţele de promovare. De obicei, această informaţie este necesară pentru a crea şi livra reclame personalizate. Totuşi, dacă datele colectate ajung pe mâinile criminalilor, puteţi suferi atât de pe urma crimelor online cât şi a celor offline.

Nu trebuie să mai menţionăm că problemele legate de intimitatea online reprezintă unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să ştergeţi această infecţie cibernetică din PC. După cum am menţionat mai devreme, puteţi face acest lucru cu ajutorul unui program de securitate. Dacă nu doriţi să descărcaţi un alt software, puteţi găsi sub acest articol instrucţiuni despre cum puteţi şterge manual my quick converter.

Strategia la pachet ajută la răspândirea virusului şi la infectarea silenţioasă a browserelor web

Am menţionat deja faptul că acest browser hijacker, de obicei, se răspândeşte împreună cu programul My Quick Converter. După ce instalaţi acest program, pagina dumneavoastră principală şi motorul de căutare vor fi setate automat la un domeniu necunoscut.

De asemenea, această aplicaţie cu potenţial nedorit se poate răspândi cu ajutorul altor freeware-uri sau shareware-uri. Poate fi adăugată ca şi „descărcare adiţională” şi se poate strecura neobservată în sistem dacă alegeţi setările incorecte de instalare. Nu ar trebui să instalaţi vreodată programe noi sub setările Rapide / De bază deoarece nu dezvăluie în mod deschis programele terţe, şi de obicei le instalează ca şi implicit.

Pentru a preveni intrarea PUP-urilor în sistem, trebuie să optaţi pentru setările Avansate / Personalizate şi să deselectaţi toate intrările pre-selectate sau acordurile de a permite unei unelte de căutare necunoscută să fie cea de bază.

Totuşi, dacă aţi făcut o greşeală şi pagina principală a fost deja atacată, nu ar trebui să ezitaţi şi eliminaţi virusul Search.myquickconverter.com. Am prezentat toate ameninţările posibile care ar putea apărea dacă nu luaţi nicio acţiune şi nu aveţi grijă de această infecţie cibernetică.

Explicaţii despre cum să înlăturaţi my quick converter

În final, aţi ajuns la cea mai importantă parte a articolului unde vom explica cum puteţi elimina my quick converter. Acest program cu potenţial nedorit este enervant şi este posibil să fie puţin dificilă dezinstalarea lui. Totuşi, vă putem asigura de faptul că cu uneltele potrivite şi răbdare totul este posibil.

Eliminarea lui Search.myquickconverter.com poate fi efectuată manual sau automat. Ambele metode sunt eficiente. Totuşi, opţiunea automată este mai simplă şi mai rapidă. Tot ce trebuie să faceţi este să vă scanaţi calculatorul cu un program anti-malware reputabil şi să îl lăsaţi să şteargă toate componentele asociate infecţiei.

Metoda manuală necesită localizarea browser hijackerului şi ştergerea acestuia din calculator şi browserul web împreună cu toate componentele lui. Instrucţiunile de mai jos vă vor ajuta să îl eliminaţi complet pe Search.myquickconverter.com. Însă, asiguraţi-vă că le urmaţi cu atenţie.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare a virusului Search.myquickconverter.com

Înlăturaţi Search.myquickconverter.com din sistemele Windows

Este posibil ca virusul Search.myquickconverter.com să fi ajuns în sistem ca şi program necunoscut. Deci, verificaţi lista de programe şi dezinstalaţi intrările suspicioase. Căutaţi My Quick Converter şi alte programe dezvoltate de către Polarity Technologies.

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Search.myquickconverter.com şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Search.myquickconverter.com sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi Search.myquickconverter.com din sistemul Mac OS X

Instrucţiunile de mai jos vă vor ajuta să găsiţi şi să ştergeţi toate aplicaţiile suspicioase din dispozitiv, care ar putea fi responsabile pentru infectarea browserului.

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Search.myquickconverter.com sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Elimină virusul Search.myquickconverter.com din Microsoft Edge

După atacul lui Search.myquickconverter.com, trebuie să eliminaţi extensiile suspicioase şi să resetaţi Microsoft Edge. Instrucţiunile de mai jos vă vor arăta cum.

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, Search.myquickconverter.com ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

Înlăturaţi Search.myquickconverter.com din Mozilla Firefox (FF)

Din lista de extensii din Firefox trebuie să eliminaţi My Quick Converter şi alte intrări suspicioase. După, resetaţi browserul pentru a şterge cookie-urile de urmărire.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Search.myquickconverter.com şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Search.myquickconverter.com. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi Search.myquickconverter.com din Google Chrome

Este posibil ca hijackerul să fi intrat în sistem ca şi o extensie de browser. Deci, trebuie să vă asiguraţi de faptul că nicio aplicaţie suspicioasă nu a fost instalată în Google Chrome. Căutaţi extensiile sau plugin-urile create de Polarity Technologies.

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Search.myquickconverter.com şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Search.myquickconverter.com. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi Search.myquickconverter.com din Safari

Pentru a elimina complet virusul, trebuie să eliminaţi toate extensiile suspicioase din Safari şi să îl resetaţi.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Search.myquickconverter.com sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Search.myquickconverter.com. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Search.myquickconverter.com şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Cercetător web pasionat

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Gabriel E. Hall
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi