Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul Newsearch123.com

123

Newsearch123.com pare demn de încredere şi sigur, însă din păcate, nu putem descrie acest site de căutare în acest mod. În realitate, a cauzat mai multe discuţii între utilizatorii de calculatoare din cauza funcţionalităţii sale dubioase. Mulţi utilizatori s-au plâns de redirecţionările Newsearch123.com, reclame şi alte interferenţe enervante în timp ce navigau pe Internet. Deci, dacă aţi observat că această pagină web v-a înlocuit pagina de start fără a vă cere permisiunea, ar trebui să citiţi acest articol. 

Ce ar trebui să ştiţi despre Newsearch123.com?

Această pagină, care pare a fi sigură la o primă vedere, însă NU este deloc un motor de căutare demn de încredere, poate fi setată ca şi noua pagină principală a dumneavoastră pe fiecare browser de internet pe care îl aveţi instalat în calculatorul dumneavoastră. Poate afecta Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome precum şi alte browsere de internet. Atenţie sporită dacă observaţi acest website setat ca şi pagina dumneavoastră principală – este considerat un browser HIJACKER. De asemenea, indică faptul că un program cu potenţial nedorit (PUP) v-a infectat sistemul calculatorului, şi singurul mod prin care puteţi elimina acest hijacker enervant Newsearch123.com din browserele dumneavoastră web este prin dezinstalarea completă a PUP-ului Newsearch123.com din calculatorul dumneavoastră.

Deci, ce se întâmplă atunci când această aplicaţie nedorită intră în PC-ul dumneavoastră?

Imediat după ce această aplicaţie se strecoară în sistemul dumneavoastră, va ataşa extensia sa de browser fiecărui browser de internet pe care îl găseşte în calculator. Această extensie va modifica pagina dumneavoastră de start cu pagina Newsearch123.com, şi de asemenea vă va urmări activitatea de navigare. Pregătiţi-vă să dezvăluiţi istoricul de navigare, descărcările, site-urile favorite, adresa de IP, geolocaţia PC-ului şi alte informaţii similare dezvoltatorilor acestui program suspicios. Trebuie să vă avertizăm că această aplicaţie dubioasă poate să împartă aceste date cu companii terţe sau chiar să le vândă aceste date. Totuşi, acesta nu este cel mai rău lucru pe care îl poate face această aplicaţie. 

Newsearch123.com redirects can occur if you search via this suspicious website

Cel mai periculos lucru pe care poate să îl facă browser hijackerul Newsearch123.com este să livreze rezultate modificate ale căutărilor. Deci, chiar dacă acest rezultate par normale, reţineţi că unele rezultate pot include hiperlink-uri înşelătoare ataşate acestora, şi apăsarea pe astfel de rezultate poate duce la redirecţionări Newsearch123.com către website-uri terţe nesigure sau demne de încredere care aparţin unor companii terţe care sponsorizează această aplicaţie şi pe dezvoltatorii acesteia. Din nefericire, unele dintre aceste website-uri pot fi infecţioase sau vă pot cere să instalaţi diverse aplicaţii. Pentru a evita instalarea de software riscant, vă recomandăm să ignoraţi pagina hijacker-ului Newsearch123.com şi să căutaţi o metodă de rezolvare a acestei probleme. Puteţi dezinstala cu uşurinţă această aplicaţie în mod automat – tot ce trebuie să faceţi este să instalaţi software-ul SpyHunter (luptă contra spyware şi malware) şi să rulaţi o scanare a sistemului cu acesta. 

Cum s-a infiltrat în PC-ul meu Newsearch123.com?

Pe scurt, această aplicaţie nedorită este răspândită la pachet cu alte software-uri (cu alte cuvinte, pachete de software-uri), ca şi „descărcare recomandată”. Puteţi instala accidental acest program dacă selectaţi setările de instalare Implicite sau Standard (uneori De bază sau Expres). NU alegeţi aceste metode de instalare. Nu vă oferă informaţii, şi nu vă lasă să configuraţi instalarea software-ului. Din acest motiv, ar trebui să optaţi pentru opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată. Aceste două opţiuni oferă o listă de sugestii de instalare a „aplicaţiilor recomandate” şi această listă de obicei include diverse PUP-uri. Puteţi refuza instalarea acestora prin deselectarea căsuţelor din apropierea acestor propuneri. 

Pentru a afla cum puteţi dezinstala această aplicaţie, continuaţi să citiţi pe pagina 2.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Newsearch123.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Newsearch123.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul Newsearch123.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul Newsearch123.com (2016-02-05)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul Newsearch123.com (2016-02-05)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook