Scala de severitate:  
  (17/100)

Total System Care. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Gabriel E. Hall - - | De tip: Browser hijacker
12

Ce este Total System Care?

Total System Care este un program chestionabil care ar trebui descărcat în sistem doar după ce vă gândiţi de două ori înainte de a face acest lucru. Da, acţionează ca un optimizator de PC după cum a fost promis şi caută intrările de regiştri care nu sunt actualizate, fişierele inutile şi alte lucruri similare care pot fi găsite în fiecare calculator. Totuşi, se crede că acest program afişează alerte exagerate care pot dezvălui cu dificultate reala situaţie a PC-ului şi să îl facă să funcţioneze mai rapid. În plus, Total System Care poate începe să vă afişeze scanările de fiecare dată când vă reporniţi calculatorul, deci poate să se transforme într-un program foarte enervant care, în loc să vă ajute, va iniţia probleme în calculatorul dumneavoastră. Este posibil să vedeţi mai mult decât alerte care să vă informeze despre probleme legate de PC, însă şi diverse reclame comerciale de la terţe. În plus, această aplicaţie nu înlătură intrările vechi de regiştri până când nu achiziţionaţi varianta licenţiată. Vă rugăm, NU introduceţi detaliile cardului de credit şi NU plătiţi versiunea licenţiată a Total System Care deoarece veţi pierde banii. În cazul în care chiar consideraţi că PC-ul dumneavoastră rulează mai încet decât ar trebui, ar trebui să îl scanaţi cu un anti-spyware reputabil şi să eliminaţi din sistem programele maliţioase. Acest lucru va ajuta la eliminarea fişierelor inutile şi va mări viteza PC-ului.

Total System Care PUP

Cum poate Total System Care să se infiltreze în calculatorul meu?

Total System Care poate fi descărcat de pe website-ul său oficial sau de pe alte site-uri care sunt utilizate pentru promovarea programelor precum unelte de optimizare a PC-ului plus altele similare. Totuşi, după cum am spus deja, ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a descărca acest program în calculatorul dumneavoastră deoarece are mai multe părţi negative decât pozitive. În plus, acesta nu este singurul mod prin care acest program poate apărea în calculatorul dumneavoastră. De asemenea, poate apărea şi după ce aţi descărcat un alt program. În majoritatea cazurilor, Total System Care este răspândit cu ajutorul descărcărilor gratuite, precum software de redare / înregistrare video, administratori de descărcare, creatori PDF şi alte software-uri similare. Din acest motiv ar trebui să monitorizaţi tot timpul instalarea acestor programe selectând metoda de instalare Avansata sau Personalizată. Odată ce veţi face acest lucru, urmaţi fiecare pas din instalare cu atenţie şi căutaţi propoziţiile ce vă oferă să descărcaţi Total System Care Very în calculatorul dumneavoastră. Desigur, este posibil să nu aveţi nici cea mai mică idee despre locul din care ar putea veni acest program chestionabil deoarece sunt zeci de programe gratuite care nu lasă oamenii să deselecteze „descărcările opţionale”. Dacă aţi observat că virusul Total System Care continuă să ruleze scanări, să afişeze alerte plus alte inconvenienţe similare în calculatorul dumneavoastră, ar trebui să vă scanaţi PC-ul cu un anti-spyware de încredere şi să îl eliminaţi. Pentru mai multe informaţii despre acest lucru, urmaţi ghidul de mai jos:

Cum să elimin Total System Care?

Vă recomandăm cu tărie să eliminaţi Total System Care din sistem, mai ales dacă nu ştiţi de unde a apărut acest program. Pentru acest lucru, scanaţi-vă calculatorul cu un anti-spyware de încredere, precum Reimage sau Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, sau puteţi urma aceşti paşi:

  • Apăsaţi pe Start → Control Panel → Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs).
  • Aici, căutaţi Total System Care.
  • Dezinstalaţi-l, precum şi alte programe chestionabile.
  • Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste modificări.

Dacă sunteţi utilizator de Windows 8, apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos a ecranului. Imediat după ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Unistall a Program.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Total System Care sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Total System Care. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Despre autor

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Sursa: https://www.2-spyware.com/remove-total-system-care.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi