Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină redirecţionarea ByteFence

12

ByteFence by Byte Technologies este promovat ca şi un anti-malware puternic, care ar trebui să elimine ameninţările serioase la adresa calculatorului, precum troiani, Worms, Spyware, Crapware şi aşa mai departe. Totuşi, indiferent de faptul că această aplicaţie este legitimă, recent a fost atribuită categoriilor de programe cu potenţial nedorit (PUP) şi a browser hijackerilor. Acest lucru a fost efectuat datorită unui motiv important – dezvoltatorii acestuia au început să îl răspândească prin software terţe ca şi component opţional. Aceste fapte precum şi alte detalii la adresa acestui program ne-au încurajat să scriem un articol despre ByteFence.

Pot avea încredere în ByteFence?

Da, puteţi avea încredere în ByteFence deoarece este un anti-malware legitim. Desigur, credem că există multe programe de tip anti-spyware cu o reputaţie mai bună decât acesta, precum SpyHunter, STOPZilla, sau Malwarebytes. Totuşi, se ştie că acest program nu este dăunător. Cu toate acestea, experţii din securitate pretind că acesta ar trebui adăugat categoriei de „program cu potenţial nedorit” din aceste motive:

 • Strategie de distribuţie nedreaptă. ByteFence poate fi descărcat ca şi component opţional al altor software-uri gratuite, precum administratori de descărcare, creatori PDF, software de redare video, software de înregistrare video şi alte aplicaţii.
 • Abilitatea de a modifica setările sistemului. În mod normal, în momentul în care hijackerul ByteFence intră în sistem, va lăsa proprii browser add-ons pe fiecare web browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.). În plus, poate modifica pagina de start, motorul de căutare, noua filă, bookmark-urile, şi lista de favorite. În majoritatea cazurilor, promovează Search.bytefence.com. Indiferent de faptul că a fost declarat că acest motor de căutare este sprijinit de către Yahoo, poate cauza reclame comerciale şi în rezultatele căutărilor ce vă pot conduce la redirecţionări către website-uri nesigure. 
 • Abilitatea de a urmări activităţile de navigare ale oamenilor. Imediat după ce i-aţi oferit permisiunea lui ByteFence de a deveni furnizorul dumneavoastră de căutare şi pagina de start, acest program primeşte abilitatea de a vă urmări. În general, colectează informaţii despre obiceiurile de navigare ale oamenilor, precum cei mai utilizaţi termeni de căutare, cele mai vizitate website-uri, informaţiile pe care le introduceţi atunci când vizitaţi website-urile favorite şi aşa mai departe. 

Chiar dacă acest program nu este maliţios în sine, experţii din securitate recomandă înlăturarea hijakerului ByteFence din sistem. În mod contrar, vă puteţi pune în situaţii riscante. Atenţie să nu cădeţi redirecţionărilor ByteFence către website-uri afiliate. Dacă de abia aţi observat că browserul dumneavoastră a fost modificat de acest PUP, ar trebui să descărcaţi SpyHunter sau un alt anti-spyware cu reputaţie şi să rulaţi o scanare completă a sistemului. Acest lucru vă va ajuta să rezolvaţi această problemă cu un singur click. 

Search.bytefence.com browser hijacker

Cum pot instala acest program în calculatorul meu?

După cum am menţionat deja, puteţi descărca ByteFence în sistemul PC-ului dumneavoastră de pe website-ul său oficial. În principiul său operativ, ByteFence este foarte similar cu anti-virusul AVG, care de asemenea a fost observat pentru abilitatea sa de a instala o bară de unelte şi să iniţieze modificări în sistem. Din nefericire, chiar şi ştergând anti-malwareul ByteFence nu vă va ajuta să eliminaţi virusul Search.bytefence.com din sistem. Dacă doriţi să îl evitaţi ar trebui să fiţi foarte atent atunci când instalaţi acest anti-malware deoarece oferă să vă modifice pagina de start şi motorul de căutare pe parcursul procesului de instalare. Pentru a preveni instalarea pachetelor de software, ar trebui să selectaţi tot timpul procesul de instalare Avansată sau Personalizată atunci când instalaţi freeware (administratori de descărcare, creatori PDF, software de redare video şi alte aplicaţii similare gratuite) şi să refuzaţi instalarea „componentelor adiţionale”. 

Eliminarea virusului de redirecţionare ByteFence şi repararea calculatorului:

ByteFence poate fi iniţiat utilizând un anti-malware cunoscut sau manual. Este important să scăpaţi de toate componentele acestuia deoarece acestea pot duce la reapariţia acestui browser hijacker. Cel mai rapid mod de a face acest lucru este să selectaţi eliminarea automată a Search.bytefence.com. Pentru a vă ajuta să vă rezolvaţi această problemă, experţii din securitate au selectat mai multe unelte anti-spyware. Fiecare din ele au fost testate şi au arătat rezultate aproape perfecte atunci când au detectat acest hijacker, înlăturându-l din sistem. 

Puteţi înlătura automat ByteFence cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Redirecţionarea ByteFence sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Redirecţionarea ByteFence. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Redirecţionarea ByteFence 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Redirecţionarea ByteFence (2015-12-15)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Redirecţionarea ByteFence (2015-12-15)
Redirecţionarea ByteFence captură de ecran
Redirecţionarea ByteFence captură de ecran
Meniu Rapid: Manual ByteFence redirect Removal Guide
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi ByteFence din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi ByteFence din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează ByteFence şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după ByteFence sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall' Înlăturaţi ByteFence din comenzile rapide Windows
 • Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties.
Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 • Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi.
Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi ByteFence din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi ByteFence sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi ByteFence din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi ByteFence şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou ByteFence pentru a finaliza înlăturarea ByteFence.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi ByteFence din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi ByteFence şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 • Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 • Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea ByteFence.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi ByteFence din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi ByteFence şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 • Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages.
După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 • Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui ByteFence.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi ByteFence din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi ByteFence sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din secţiunea meniului. Aici, selectaţi Preferences după cum a fost afişat anterior şi selectaţi General.
 • Aici, uitaţi-vă în câmpul Homepage. Dacă a fost atacat de către Homepage, înlăturaţi link-ul nedorit şi introduceţi unul pe care doriţi să îl folosiţi la căutări. Amintiţi-vă să includeţi "http://" înainte de a tasta adresa paginii.
Când sunteţi în 'General' ştergeţi URL-ul maliţios şi introduceţi numele de domeniu dorit. Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a ByteFence.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a ByteFence redirect

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a ByteFence şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook