Pc Optimizer Pro. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Julie Splinters - - | De tip: Malware
12

Ce este PC Optimizer Pro?

PC Optimizer Pro este un optimizator de sistem, pe care am decis să îl clasificăm ca şi malware. Acest virus pretinde că este un program legitim, capabil să crească securitatea sistemului şi protecţia calculatorului. Prin urmare, nu ar trebui să aveţi încredere în aceste vorbe deoarece ele sunt înşelătoare şi pot duce chiar la pierdere de bani. PC Optimizer Pro este asociat cu un alt program cunoscut ca şi Fake Antivirus. Aceste produse sunt FALSE şi nu ar trebui să le cumpăraţi vreodată. Da, asta este ceea ce caută ei. Cum reuşesc acest lucru? În majoritatea cazurilor, aceştia se bazează pe tactici înşelătoare care caută să sperie utilizatorii de PC şi să îi facă să achiziţioneze versiunile licenţiate. Din acest motiv, acest program începe scanarea sistemului imediat ce se află înăuntru. După ce face acest lucru, virusul PC Optimizer Pro menţionează că unele dintre fişierele legale şi esenţiale sunt infectate. Pentru a obţine abilitatea de a le înlătura, dumneavoastră ar trebui să cumpăraţi versiunea licenţiată a acestuia. Totuşi, nu vă recomandăm acest lucru pentru că acesta este un mod direct de a vă pierde banii. Toate aceste alerte, avertismente şi infecţii găsite sunt false. Vă rugăm, nu cumpăraţi acest program. Aici, aveţi câteva exemple din avertismentele PC Optimizer Pro:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

PC Optimizer Pro

Cum poate PC Optimizer Pro să îmi infecteze calculatorul?

Acest virus este distribuit în general cu ajutorul website-urilor infectate şi prin troieni sau exploatări de sistem. Deci, pentru a-l evita, trebuie să staţi departe de website-urile ilegale, şi descărcaţi un anti-spyware actualizat ce vă poate ajuta la detectarea tuturor programelor dubioase înainte de infiltrarea lor. În final, am vrea să vă recomandăm evitarea alertelor false care fie încearcă să vă verifice calculatorul gratuit sau să actualizeze câteva din programele dumneavoastră. Odată ce PC Optimizer Pro intră în calculator, poate încerca să blocheze alte aplicaţii din calculator şi să vă spună că acestea sunt infectate. În plus, acest program poate încerca să modifice setările din browser, să se conecteze singur la internet, să rămână în fundal şi să blocheze accesul programelor legitime de tip anti-virus sau anti-spyware.

Din nefericire, procesul de înlăturare a acestei aplicaţii este destul de dificil, deci dacă nu aveţi suficiente cunoştinţe despre sisteme de calculatoare, este mai bine să înlăturaţi automat acest virus.

Cum înlătur PC Optimizer Pro din calculatorul meu?

În cazul în care consideraţi că sunteţi infectat, rulaţi o scanare completă cu Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus sau Malwarebytes Anti Malware. Aceste programe vă pot ajuta să eliminaţi toate fişierele maliţioase ce pot fi găsite în calculator. Desigur, de asemenea, puteţi încerca să înlăturaţi acest program manual, însă nu vă garantează că toate fişierele şi programele periculoase vor fi eliminate din calculator. Pentru o înlăturare manuală a lui PC Optimizer Pro, puteţi utiliza aceşti paşi:

1. Apăsaţi „Start” şi selectaţi „Control Panel”.

2. Apăsaţi „Uninstall a Program” de sub „Programs”.

3. Alegeţi „PC Optimizer Pro” şi selectaţi opţiunea „Uninstall/Change”.

4. Apăsaţi „Yes” şi „OK” pentru a salva schimbările.

Întrebări puse frecvent (FAQ)

Întrebare. Tocmai am descoperit PC Optimizer Pro în calculatorul meu şi ştiu sigur că nu a fost instalat de mine. Este posibil ca PC Optimizer Pro să fie un virus care s-a infiltrat pe la spatele meu în calculator?

PC Optimizer Pro este o aplicaţie extrem de înşelătoare, care caută să ia banii oamenilor. Se ştie că este răspândită la fel ca şi alţi optimizatori falşi, ceea ce înseamnă că nu este o surpriză faptul că s-a arătat în calculatorul dumneavoastră fără a-l fi descărcat. În mod normal, astfel de programe sunt răspândite utilizând reclame de tip pop-up false, pachete ale software-urilor, troieni, şi alte metode înşelătoare. Dacă de abia aţi descoperit PC Optimizer Pro în calculatorul dumneavoastră, nu staţi pe gânduri şi scanaţi-vă PC-ul imediat cu un anti-spyware actualizat deoarece poate cauza cu uşurinţă alte probleme în sistem. Vă recomandăm să utilizaţi înlăturarea automată pentru PC Optimizer Pro.

Întrebare: Imediat după ce îmi pornesc calculatorul, scanerul PC Optimizer Pro începe să îmi verifice calculatorul. În mod normal, descoperă sute de erori în PC plus alte probleme. Totuşi, nu le pot repara fără a cumpăra acest program? Ar trebui să îl cumpăr?

Vă rugăm, NU plătiţi pentru malware-ul PC Optimizer Pro deoarece este o unealtă de optimizare falsă! Dacă chiar doriţi să vă verificaţi calculatorul de probleme, ar trebui să descărcaţi Reimage sau un alt anti-spyware în care aveţi încredere deoarece PC Optimizer Pro este un optimizator fals ce caută un singur lucru- să ia banii oamenilor. Pentru a vă proteja calculatorul şi datele din acesta, ar trebui să înlăturaţi acest program din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi utiliza SpyHunter.

Întrebare. Ajutaţi-mă, calculatorul meu e infectat cu PC Optimizer Pro! L-am căutat pe Google şi acum ştiu că e un program periculos, însă nu ştiu cum să îl elimin. Puteţi să îmi oferiţi un ghid detaliat de înlăturare completă a PC Optimizer Pro?

Da, sunteţi infectat cu un program foarte dubios, care nu ar trebui cumpărat vreodată. Dacă doriţi să scăpaţi de PC Optimizer Pro şi de toate fişierele lui, ar trebui să descărcaţi Reimage sau un alt anti-spyware cunoscut. Asiguraţi-vă că l-aţi actualizat înainte de a rula o scanare completă a sistemului şi veţi elimina toate fişierele maliţioase ce au legătură cu virusul PC Optimizer Pro.

Întrebare. Navigam pe Internet când pe ecran mi-a apărut un mesaj uriaş de avertizare. Se oferea să îmi verifice calculatorul de erori şi am apăsat pe el. Acum sufăr din cauza alertelor PC Optimizer Pro ce îmi spun să îi cumpăr licenţa. Principala problemă este că nu pot înlătura acest malware pentru că nu îmi apare în lista de Programe.

Din păcate, aţi fost înşelat de către hackerii care folosesc astfel de metode înşelătoare pentru a-şi răspândi viruşii. În acest caz, ar trebui să efectuaţi o scanare completă a sistemului cu un anti-spyware actualizat şi să înlăturaţi fişierele maliţioase din calculator. Dacă doriţi să vă asiguraţi că PC Optimizer Pro nu se ascunde în fundalul sistemului, ar trebui să utilizaţi Reimage.

Întrebare. Mă puteţi ajuta să îmi dau seama dacă PC Optimizer Pro este sau nu maliţios? Am de gând să îi cumpăr licenţa pentru a îmbunătăţi performanţa calculatorului meu.

Vă rugăm, NU plătiţi pentru licenţa PC Optimizer Pro pentru că este o unealtă de optimizare falsă! Indiferent de ce a fost promis de către dezvoltatorii acesteia, tot ce promovează ei este un program inutil, care poate fi utilizat chiar şi pentru a fura informaţiile personale ale oamenilor. Dacă doriţi să vă protejaţi, ar trebui să eliminaţi virusul PC Optimizer Pro din calculatorul dumneavoastră. Puteţi face acest lucru cu ajutorul lui Reimage.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Pc Optimizer Pro sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Pc Optimizer Pro. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Notă: Se necesită asistenţa unui manual înseamnă că unul sau toate dintre programele de înlăturare nu au fost capabile de a înlătura parazitul fără intervenţia unui manual, vă rugăm să citiţi instrucţinile din manualul de înlăturare ce se află mai jos

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Pc Optimizer Pro captură de ecran
Pc Optimizer Pro captură de ecran

Pc Optimizer Pro manual de înlăturare

Şterge valorile din regiştri
HKLMSoftwareClasses*shellexContextMenuHandlersPCOptmizerProContextMenu
HKLMSoftwareClassesclsid{EB5A3A22-ECA7-4198-BEBF-2A3DE20513B7}
HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallPC Optimizer Pro


Şterge fişiere
%AppData%MicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPCOptimizerProSetup.exe->(nsis-6-PCOptimizerPro.exe)
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proUninstall.lnk
%ProgramFiles%pc optimizer propcophelpfile.chm
%ProgramFiles%PC Optimizer ProPCOptimizerPro.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptimizerPro.exe.manifest
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProCtxMenu.dll
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProTrays.exe
%ProgramFiles%pc optimizer prouninst.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proUpdatesDll.dll
%windir%TasksPC Optimizer Pro.job

Şterge directori
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer pro
%ProgramFiles%pc optimizer pro

Julie Splinters
Julie Splinters

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Sursa: http://www.2-spyware.com/remove-pc-optimizer-pro.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi