Scala de severitate:  
  (10/100)

Înlătură Objectify Media

12

Ce este Objectify Media?

Objectify Media Inc este o companie angajată în dezvoltarea şi distribuţia programelor cu potenţial nedorit. Până acum, a prezentat oamenilor destule adware-uri, inclusiv SelectionLinksWeb Protect, Face Theme şi multe altele. Totuşi, presupunem că această companie distribuie zeci de programe cu potenţial nedorit însă nu se prezintă ca fiind un dezvoltator. Echipa noastră de cercetare a descoperit că acum câţiva ani această aplicaţie şi chiar compania au fost acuzate de malvertising (publicitate maliţioasă). Din nefericire, nu putem garanta că s-a oprit din a iniţia activităţi maliţioase, motiv pentru care ar trebui să fiţi atenţi cu produsele acesteia. 

Software-ul Objectify Media este prezentat pe website-urile sale oficiale. Acest dezvoltator angajează o tehnică de distribuţie nedreaptă, numită „la pachet”. Aceasta are tendinţa de a răspândi descărcările gratuite ca şi ataşamente ale freeware-urilor şi shareware-urilor. Dacă aveţi instalat un anti-spyware de încredere, imediat după instalarea unui pachet software care a fost implicat în distribuirea adware-ului Objectify Media sau a oricărei alte aplicaţii, puteţi primi o notificare despre PUP.opţional (numele programului) sau un avertisment despre fişiere chestionabile .dll, precum pcprotect.dll sau webprotect.dll ce rulează în Task Manager.

Imediat după ce Objectify Media îşi plantează software-ul în calculatoarele oamenilor, de obicei începe să iniţieze diverse campanii publicitare. În primul rând, sarcina sa este de a ataca browserele web şi să iniţieze reclamele sponsorizate. În unele cazuri, poate încerca să promoveze furnizorii de căutare Ask sau Bing, care este o strategie publicitară de a atrage trafic pe website-urile afiliate prin înlocuirea browserului web implicit şi a paginii de start plus furnizorul de căutare cu un site de căutare sponsorizat. De asemenea, puteţi observa un număr crescut de reclame imediat după ce programele menţionate mai sus se infiltrează în calculatoare. În plus, un fapt demn de a fi menţionat este că Objectify Media „monitorizează şi înregistrează modurile în care vă utilizaţi calculatorul şi website-urile pe care le vizitaţi, astfel încât puteţi primi reclame ce vă ţintesc”. Prin urmare, nu amânaţi înlăturarea aplicaţiei Objectify Media. În timp ce acestea pot fi înlăturate manual, este recomandat să utilizaţi SpyHunter sau un alt anti- malware. 

Objectify Media virus

Cum poate Objectify Media să îmi intre în calculator?

Cu toate că experţii în securitate avertizează oamenii zilnic de faptul că prin instalarea freeware-urilor fără a acorda atenţie aceştia riscă să sfârşească în calculator cu un pachet software, dintr-un motiv anume aceştia continuă să descarce şi să instaleze freeware-uri şi shareware-uri fără a le verifica reputaţia sau fără a le monitoriza instalarea. Din nefericire, această metodă de instalare duce la infiltrarea programelor cu potenţial nedorit şi la haos pe parcursul navigării. Din fericire, oamenii se pot proteja cu uşurinţă de pachetul software, însă pentru acest lucru aceştia trebuie să investigheze instalarea fiecărui freeware, să verifice setările Avansate/Personalizate, să citească Acordul de Utilizare şi Politica de Confidenţialitate, şi să refuze instalarea componentelor adiţionale. 

Cum să înlătur virusul Objectify Media?

Reclamele de la Objectify Media pot fi atât enervante cât şi riscante deoarece nimeni nu ştie cu adevărat ce fel de conţinut poartă. Ca şi consecinţă, redirecţionările Objectify Media vă pot expune atât website-urilor de încredere cât şi celor extrem de dubioase. Prin urmare, cu toate că niciunul dintre software-urile prezentate de această companie nu este periculos, acestea pot iniţia activităţi îndoielnice pe parcursul navigărilor pentru a genera un fel de profit. Prin urmare, vi se recomandă să înlăturaţi virusul Objectify Media utilizând acest ghid: 

Puteţi înlătura automat Objectify Media cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Objectify Media sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Objectify Media. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Objectify Media 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Objectify Media (2015-10-07)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Objectify Media (2015-10-07)
Objectify Media captură de ecran
Objectify Media captură de ecranObjectify Media captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare Objectify Media
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Objectify Media din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Objectify Media din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Objectify Media şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Objectify Media sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Objectify Media din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Objectify Media sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Objectify Media din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Objectify Media şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Objectify Media pentru a finaliza înlăturarea Objectify Media.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Objectify Media din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Objectify Media şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Objectify Media.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Objectify Media din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Objectify Media şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Objectify Media.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Objectify Media din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Objectify Media sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Objectify Media.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Objectify Media

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Objectify Media şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook