Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină infecţia Esurf.biz

123

Pagina de start Esurf.biz a apărut pe browserul meu web. E normal?

În cazul în care Esurf.biz sau un alt motor de căutare necunoscut a apărut pe browserul dumneavoastră web, este un semn precum că PC-ul dumneavoastră a fost atacat de un browser hijacker. În majoritatea cazurilor, astfel de motoare de căutare par ca niște website-uri normale create pentru a ajuta oamenii cu căutările lor. Totuși, zeci de cercetători diferiți au dezvăluit că nu se poate avea încredere în acestea. În primul rând, virusul Esurf.biz vă poate arăta rezultate ale căutărilor în care nu se poate avea încredere. Deci, în cazul în care căutați răspunsuri la întrebările dumneavoastră, ar trebui să știți că rezultatele căutărilor conțin link-uri in text, banere, și reclame de tip pop-up care ar trebui să redirecționeze oamenii către site-urile dorite. Astfel de site-uri sunt dispuse să plătească pentru redirecționarea către ele deoarece le poate crește popularitatea și vânzările. Totuși, nu putem garanta că aceste website-uri sunt terțe în care se poate avea încredere și care nu vă vor înșela în a vă dezvălui informații personale. 

Chiar și așa, redirecționarea Esurf.biz nu este cel mai rău lucru de la acest motor de căutare. Credem că de asemenea, ar trebui să evitați acest motor de căutare pentru că poate fi utilizat pentru a vă urmări. Desigur, este dificil să găsim un motor de căutare care nu își urmărește utilizatorii. Majoritatea acestor tipuri de programe sunt interesate în termenii de căutare folosiți de oameni, cele mai vizitate website-uri și alte informații similare. Conform dezvoltatorilor lui Esurf.biz, și aceștia colectează astfel de date. Totuși, având de a face cu terțe necunoscute este tot timpul periculos deoarece nu există vreo garanție precum că aceștia nu efectuează sarcini dubioase pe la spatele dumneavoastră. Dacă nu doriți să dezvăluiți numele de utilizatori, specificațiile calculatorului, și alte informații similare, ar trebui să evitați virusul Esurf.biz. Din fericire, nu este dificil de observat faptul că PC-ul dumneavoastră a fost atacat de către acest motor de căutare. Dacă acest motor de căutare a apărut în locul paginii de start și a motorul de căutare inițial, ar trebui să rulați o scanare completă cu SpyHunter și să vă reparați calculatorul fără a lăsa componente dubioase care pot fi utilizate de către acest browser hijacker pentru a se infiltra în calculatorul dumneavoastră în viitor.

The main page of Esurf.biz browser hijacker

Cum pot evita acest motor de căutare?

Esurf.biz poate apărea în calculatorul dumneavoastră și poate ataca fiecare browser web din senin, și această problemă deranjează toți utilizatorii de PC. Acest lucru se întâmplă deoarece cea mai populară metodă folosită pentru a promova motoare de căutare chestionabile este numită la pachet. De fiecare dată când decideți să instalați un administrator de descărcare, creator PDF, un software de redare video, și alte programe similare ce sunt gratuite, puteți sfârși cu pagina de start Esurf.biz. Pentru a vă proteja de acest lucru, ar trebui să știți ce trebuie să faceți pentru a preveni apariția browser hijackerilor, adware-urilor, și a programelor cu potențial nedorit similare. Aici sunt prezentați cei mai importanți pași pe care trebuie să îi efectuați de fiecare dată când instalați freeware/shareware:

  • Acordați mai multă atenție Politicii de confidențialitate, Termenilor de utilizare și altor informații similare;
  • Monitorizați procesul de instalare a freeware-ului selectând opțiunea de instalare Personalizată sau Avansată;
  • Verificați fiecare fereastră care este afișată pe ecranul calculatorului în timp ce instalați freeware-ul;
  • Deselectați căsuțele pre-marcate care pretind că doriți să schimbați pagina de start / motorul de căutare / noua pagină. 
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Esurf.biz hijack sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Esurf.biz hijack. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Esurf.biz hijack 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Esurf.biz hijack (2016-01-31)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Esurf.biz hijack (2016-01-31)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook