Scala de severitate:  
  (77/100)

Virusul KMSPico. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | De tip: Malware

Cum operează virusul KMSPico?

KMSPico virus

Cu toate că unii utilizatori pot căuta link-ul de descărcare gratuită a lui KMSPico, noi vă sfătuim să nu faceţi acest lucru. KMSPico este o unealtă extrem de periculoasă, cunoscută ca şi activator pentru Windows. Nu este asociată lui Microsoft, şi este o unealtă ilegală, care vă poate contamina calculatorul cu viruşi maliţioşi.

Cu toate că unealta în sine nu este maliţioasă, majoritatea website-urilor care oferă un link de descărcare nu sunt demne de încredere, şi încearcă să răspândească malware. Totuşi, nu vă puteţi aştepta la altceva de la site-urile care prezintă un program ilegal.

După cum am menţionat deja, activatorul KMSPico poate introduce viruşi serioşi în sistemul calculatorului, deoarece criminalii cibernetici ştiu că foarte mulţi utilizatori caută programe bune, gratuite. Nu este un comportament de condamnat; totuşi, criminalii cibernetici ţintesc să exploateze utilizatorii care doresc să obţină gratuit programe care în mod normal sunt cu plată.

Prin urmare, aceştia infectează majoritatea programelor cerute cu componente dăunătoare, precum troiani sau viermi, sau ameninţări mai puţin dăunătoare precum adware. S-a observat că virusul KMSPico promovează frecvent programe de tip adware, şi din acest motiv, unii cercetători din securitate au numit acest program periculos adware-ul KMSPico. Totuşi, aceasta nu este clasificarea corectă pentru el.

Dorim să vă încurajăm să NU descărcaţi sau utilizaţi astfel de unelte ilegale. Cu siguranţă NU este o unealtă sigură. În plus, nu puteţi şti ce fel de funcţii suplimentare are. Dacă doriţi să utilizaţi o versiune de Windows completă, sigură şi legală, ar trebui să achiziţionaţi cheia de licenţă oficială de la Microsoft.

Un alt fapt dubios despre KMSPico este că cere dezactivarea tuturor programelor de securitate din calculator, pentru a intra în sistem. Aparent, acesta este un semn precum că acest program poate cauza anumite probleme securităţii. Dacă aveţi instalat acest program ilegal, vă recomandăm să vă verificaţi calculatorul cu un program anti-malware precum Reimage pentru a vedea dacă au fost instalate şi alte programe maliţioase odată cu zip-ul KMSPico. Reţineţi că majoritatea aplicaţiilor maliţioase nu îşi dezvăluie existenţa atât de rapid. Ele pot colecta informaţii personale mult timp, sau pot să descarce brusc în sistem alte malware-uri.

Cum poate malware-ul KMSPico să aducă alte programe în PC-ul dumneavoastră?

După cum am menţionat deja, crackul KMSPico ar trebui să fie unul sigur. Totuşi, mulţi utilizatori de PC se plâng de faptul că KMSPico nu funcţionează sau au observat unele probleme dubioase după ce l-au descărcat. Este simplu de explicat motivul pentru care utilizatorii încep să aibă parte de un astfel de fenomen.

Problema este că dezvoltatorii programelor dăunătoare sau cu potenţial nedorit tind să utilizeze tehnica de punere la pachet a programelor, tehnică ce îi ajută să îşi răspândească produsele dubioase împreună cu alte programe gratuite. În acest caz, setările de instalare pentru KMSPico vă pot introduce alte programe pe care le puteţi descărca şi instala în acelaşi timp cu KMSPico.

ATENŢIE, deoarece aceste componente adiţionale pot fi maliţioase, şi pot dăuna sistemului calculatorului! Nu mai este necesar să menţionăm, autenticitatea programelor sugerate de către un software ilegal este înalt chestionabilă.

Tutorial de eliminare pentru KMSPico

Virusul KMSPico nu este de încredere; cu toate că îl puteţi elimina manual, nu puteţi şti dacă aţi instalat şi un alt malware la un loc cu acesta. Prin urmare, vă recomandăm să vă scanaţi PC-ul cu o soluţie anti-malware puternică, precum Reimage, şi să eliminaţi automat toate programele şi fişierele critice. Este cel mai rapid şi uşor mod de a vă curaţa calculatorul de ameninţări şi programe cu potenţial nedorit. În cazul în care doriţi doar să eliminaţi KMSPico, ştergeţi următoarele fişiere şi dosare din calculatorul dumneavoastră.

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Fişiere şi dosare adiţionale ce trebuie eliminate:

Ştergeţi AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms şi Access_KMS_Client.PL.xrm-ms şi alte fişiere rămase din dosarul KMSPico în C:\Program Files. De asemenea, mergeţi în Start Menu > Programs şi ştergeţi şi de acolo dosarul KMSPico.

De asemenea, vă recomandăm să inspectaţi cu atenţie regiştrii din Windows şi să eliminaţi toate cheile asociate acestui program. Această sarcină este destul de provocatoare, şi nu vă recomandăm să modificaţi ceva prin regiştri, doar dacă nu sunteţi un utilizator de PC experimentat. În caz contrar, puteţi şterge fişiere importante şi să corupeţi alte programe.

Puteţi înlătura automat KMSPico cu ajutorul unuia dintre aceste programe: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul KMSPico sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul KMSPico. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Virusul KMSPico captură de ecran
Virusul KMSPico captură de ecran

Manual de înlăturare a virusului KMSPico:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi KMSPico din sistemele Windows

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează KMSPico şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după KMSPico sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi KMSPico din sistemul Mac OS X

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi KMSPico sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi KMSPico din Internet Explorer (IE)

 1. Înlăturaţi reclamele periculoase
  Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 2. Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi KMSPico şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 4. Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările. Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările
 5. Resetaţi Internet Explorer
  Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 6. Aici, selectaţi Reset.
 7. Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou KMSPico pentru a finaliza înlăturarea KMSPico. Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Elimină virusul KMSPico din Microsoft Edge

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, KMSPico ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi KMSPico din Mozilla Firefox (FF)

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi KMSPico şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea KMSPico. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi KMSPico din Google Chrome

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi KMSPico şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui KMSPico. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi KMSPico din Safari

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi KMSPico sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a KMSPico. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Despre autor

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi