Elimină virusul „Error code: 0x00AEM001489”

Ghid de înlăturare a viruşilor „Error code: 0x00AEM001489”

Ce este Virusul "Error code: 0x00AEM001489”?

Ce se cunoaşte despre virusul „Error code: 0x00AEM001489”?

Este posibil să intraţi în panică în momentul în care vedeţi o alertă ce arată „Error code: 0x00AEM001489”. Totuşi, ce trebuie să faceţi prima dată este să vă calmaţi. Această notificare semnalează faptul că maşina dumneavoastră a fost infectată cu malware, care încearcă să vă convingă de faptul că sistemul dumneavoastră de operare nu mai poate fi actualizat, deoarece trebuie să fie validat mai întâi. Indiferent de câte ori încearcă victimele să introducă cheia, acest ecran fals de activare Windows continuă să îi menţioneze utilizatorului că cheia este incorectă, după care sugerează apelarea echipei de suport pentru ajutor. Dacă observaţi numărul de telefon al unui grup de suport, abţineţi-vă din a-l apela şi nu luaţi măsuri drastice. În schimb, eliminaţi virusul Error code: 0x00AEM001489.

Acest malware aparţine unor escroci numiţi grup de suport tehnic. Unii specialişti din IT îl numesc scareware deoarece înşeală utilizatorii îngrozindu-i cu viruşi falşi. Imediat după ce intră în sistem, va efectua mai multe modificări în regiştri. După acest lucru, Task Manager nu se va mai deschide în mod adecvat şi va apărea un mesaj pe tot ecranul. Mai mult, acest malware poate deranja actualizările automate ale sistemului de operare. După cum am menţionat deja, va afişa un mesaj despre faptul că versiunea curentă a sistemului de operare nu mai este validă, şi că utilizatorul trebuie să o reactiveze.

În general, aceste tipuri de fişiere maliţioase sunt proiectate pentru a cauza alerte de erori şi să încurajeze utilizatorii să sune la numărul oferit. În mesajul „Error code: 0x00AEM001489”, puteţi găsi un număr de la suportul tehnic. După ce îl veţi apela, credeţi că veţi fi conectat la o persoană care va rezolva problemele menţionate mai sus. Totuşi, veţi fi dezamăgit. Desigur, la început, nu veţi suspecta nimic. Presupusul specialist vă va oferi să cumpăraţi un software de securitate care ar trebui să vă fixeze calculatorul şi să vă scape de posibilii viruşi. Din nefericire, după ce îl veţi cumpăra, cel mai probabil ecranul fals de activare se va duce unde a fost şi înainte. Atenţie, deoarece aceşti escroci din grupul de suport tehnic pot îndrăzni să vă ceară accesarea calculatorului de la distanţă. NU le acordaţi acces la calculator, sau vor lăsa malware în PC-ul dumneavoastră.

Ar trebui să instalaţi un program anti-spyware demn de încredere, precum FortectIntego pentru a elimina „Error code: 0x00AEM001489” în loc să apelaţi numărul grupului fals de suport tehnic. De asemenea, puteţi căuta soluţii pentru a repara Error code: 0x00AEM001489.

Cum se răspândeşte acest PUP?

Riscul de a fi infectat cu malware este relativ înalt din cauza metodelor îndoielnice de a ataca sisteme. De obicei, calculatorul dumneavoastră îl poate lua atunci când navigaţi pe website-uri de promovare, jocuri, domenii de răspândire peer-to-peer sau website-uri pornografice. Există unele cazuri în care un troian aduce virusul Error code: 0x00AEM001489. Un troian are tendinţa de a trece ca şi fişier legitim. Deci, nu orice program anti-virus îl poate detecta. În al treilea rând, există posibilitatea ca malware-ul să fi infectat PC-ul prin metoda „la pachet”. Deoarece majoritatea utilizatorilor de calculatoare nu citesc instrucţiunile de instalare, aceştia trec cu vederea faptul că accidental au instalat „la pachet” programe adiţionale. Ca şi rezultat, pot fi „împuterniciţi” cu astfel de îmbunătăţiri adiţionale precum Error code: 0x00AEM001489. Din acest motiv ar trebui să fiţi vigilent atunci când instalaţi un program, şi alegeţi setările „Personalizate” pentru a localiza posibilele add-ons.

Opţiuni de eliminare pentru Error code: 0x00AEM001489

Din fericire, cu toate că acest malware poate părea periculos, virusul Error code: 0x00AEM001489 nu este dificil de şters. Puteţi încerca să căutaţi programe dubioase în lista cu aplicaţii din sistem. Dacă vă specializaţi în calculatoare, puteţi căuta fişierul în regiştri. În mod contrar, cel mai bun mod de a elimina virusul Error code: 0x00AEM001489 este prin instalarea unui program anti-spyware care este capabil să scape de acest tip de malware. Va detecta malware-ul mai rapid şi îl va elimina în câteva minute.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi