Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul Omniboxes.com

123

Ce este omniboxes.com?

Virusul Omniboxes.com este un web browser add-on destul de cunoscut ce se răspândeşte pe internet utilizând metoda „la pachet”. Înseamnă că poate apărea ca şi pagina dumneavoastră de start sau ca motor de căutare, din senin. Din acest motiv a fost clasificat ca şi browser hijacker şi program cu potenţial nedorit (PUP). Conform experţilor din securitate, poate prelua controlul asupra majorităţii browserelor web cunoscute, precum Google Chrome, Mozilla Firefox şi Internet Explorer, dar de asemenea, poate prelua controlul şi asupra celor mai puţin cunoscute. Credem că o astfel de modificare efectuată asupra setărilor DNS fără a cere acordul poate fi enervantă şi să întrerupă activităţile normale de navigare pe web. Cu toate acestea, trebuie să reţineţi că astfel de plugin-uri sunt distribuite din mai multe motive, şi nu toate fiind corecte. De obicei, redirecţionările omniboxes.com sunt angajate pentru a conduce trafic către website-uri sponsorizate şi pentru a creşte vânzările sau rangul acestora. Din nefericire, nu există vreo garanţie precum că unele dintre link-urile oferite de către hijackerul omniboxes.com nu vă va forţa să vizitaţi website-uri nesigure. Dacă acest browser add-on s-a infiltrat deja în calculatorul dumneavoastră, este posibil să fi observat deja că oferă rezultate modificate ale căutărilor ce sunt cu totul diferite faţă de cele afişate de către Google. Reţinând că acestea pot conţine link-uri către website-uri corupte sau chiar de phishing, ar trebui să le evitaţi. În loc, ar trebui să căutaţi un anti-spyware de încredere, precum SpyHunter şi să eliminaţi virusul omniboxes.com o dată pentru totdeauna. Nu am menţionat încă faptul că acest hijacker înşelător poate să vă urmărească şi să colecteze date despre obiceiurile dumneavoastră de navigare. Din păcate, niciodată nu puteţi fi sigur de ce fel de informaţii poate aduna această aplicaţie şi pentru ce vor fi folosite. Reţineţi că această activitate poate fi utilizată în scopuri rele, deci nu ar trebui să o ignoraţi. 

An example of Omniboxes malware and ads that are displayed by it

Cum poate omniboxes.com să îmi infecteze calculatorul?

Dacă faceţi parte dintre oamenii care au tendinţa de a instala software-uri gratuite fără a acorda prea multă atenţie procesului de instalare, atunci virusul de redirecţionare Omniboxes se poate infiltra cu uşurinţă în calculatorul dumneavoastră şi să preia controlul asupra fiecărui browser web. După ce reuşeşte acest lucru, reclamele enervante, redirecţionările, încetinirile şi alte inconvenienţe similare vă pot deranja pe parcursul navigărilor online. Dacă doriţi să păstraţi eficiente activităţile de navigare online, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie atunci când descărcaţi programe gratuite în calculatorul dumneavoastră. Vă spunem acest lucru deoarece există sute de exemple ce arată că mii de freeware-uri au fost deja implicate în distribuirea de diverse browser plugin-uri, add-ons, bare de unelte, extensii şi aşa mai departe. Din fericire, puteţi preveni cu uşurinţă instalarea componentelor adiţionale împreună cu freeware-ul pe care doriţi să îl instalaţi. Cum puteţi face acest lucru? De fapt, ar trebui să începeţi prin a verifica programele gratuite înainte de a le instala. Citiţi Acordul de Utilizare, Politica de Confidenţialitate, şi alte informaţii relevante. În plus, ar trebui să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să verificaţi cu atenţie dacă există „componente opţionale” promovate în căsuţele selectate. Dacă veţi observa vreo căsuţă marcată ce pretinde că sunteţi de acord cu instalarea unui browser add-on dubios sau a unui plugin, asiguraţi-vă că aţi deselectat-o. Căutaţi o modalitate prin care să scăpaţi de redirecţionările omniboxes.com? Atunci, din fericire pentru dumneavoastră, sunteţi în locul potrivit.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Omniboxes.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
înlăturare pentru Virusul Omniboxes.com Fericirea
Garantată
Descărcare
înlăturare pentru Virusul Omniboxes.com
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Notă: Se necesită asistenţa unui manual înseamnă că unul sau toate dintre programele de înlăturare nu au fost capabile de a înlătura parazitul fără intervenţia unui manual, vă rugăm să citiţi instrucţinile din manualul de înlăturare ce se află mai jos
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Omniboxes.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul Omniboxes.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul Omniboxes.com (2015-12-31)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul Omniboxes.com (2015-12-31)

Virusul Omniboxes.com manual de înlăturare

Procesul de eliminare
omnibox.exe

Şterge fişiere
omnibox.exe

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook