Ce este OMNIBOX.EXE? Ar trebui să îl elimin?

Informaţii generale despre OMNIBOX.EXE:

OMNIBOX.EXE este un program executiv suspicios ce are legătură cu compania SuperNet Technology Co., Limited. Este compatibil cu sistemul de operare Windows. Vă rugăm să reţineţi că acest program nu este de încredere, şi în plus, vă poate ocupa calculatorul fără a vi se cere permisiunea. Se ştie că OMNIBOX.EXE are versiunea 1.0.0.0. Se crede că acest program este asociat cu browser hijackerul Omniboxes.com. Acest site de căutare dubios a fost răspândit în mod activ chiar din momentul în care a fost creat, iar echipa noastră de suport a primit sute de plângeri în legătură cu virusul Omniboxes.com.

Fişierul OMNIBOX.EXE se lansează automat pe fiecare startup din calculator. Se crede că exact acest program iniţiază modificări în setările browserelor şi setează website-ul de căutare OmniBoxes ca şi pagina dumneavoastră principală. Deci, dacă aţi observat că toate browserele dumneavoastră au Omniboxes.com ca şi pagină de start, ar trebui să ştiţi că OMNIBOX.EXE rulează în sistemul dumneavoastră. Programele menţionate mai sus pot cauza diverse probleme pentru securitatea PC-ului dumneavoastră, deci nu ar trebui să îi ignoraţi existenţa şi eliminaţi-l imediat după ce l-aţi detectat.

Cum să evitaţi infectarea cu OMNIBOX.EXE:

Fişierul executiv OMNIBOX este, în zilele noastre, un program cu potenţial nedorit continuu (PUP). Este distribuit cu ajutorul unei metode de instalare obscure, care este cunoscută ca şi metoda la pachet. Pentru a evita instalarea pachetelor de software, trebuie să descărcaţi şi să instalaţi noile programe cu atenţie. Principalele reguli pentru a evita instalarea mai multor programe în loc de unul singur este să alegeţi cu atenţie site-ul de descărcare – tot timpul ar trebui să descărcaţi programe de pe surse web oficiale, de încredere şi legitime. Mai mult, este recomandat să instalaţi programe gratuite folosind metoda de instalare Avansată sau Personalizată după care să deselectaţi ofertele nefamiliare ce oferă aplicaţii ca bonus.

Eliminarea acestui software de neîncredere din sistem:

Dacă aţi observat modificări suspecte şi apariţia bruscă a website-ului Omniboxes.com pe pagina principală a browserului dumneavoastră, noua filă şi de asemenea, dacă motorul dumneavoastră de căutare a fost modificat, înseamnă că acele modificări au fost iniţiate de către OMNIBOX.EXE. Nu vă recomandăm să ţineţi acest .exe software în calculatorul dumneavoastră, şi de asemenea, nu vă recomandăm să efectuaţi căutări cu acesta deoarece poate cauza redirecţionări neaşteptate OmniBoxes către site-uri cu potenţial periculos. Vă recomandăm să utilizaţi FortectIntego sau orice altă unealtă profesională de înlăturare spyware pentru a înlătura din sistem OMNIBOX.EXE.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi
Fişiere
Software
Comparaţi