Scala de severitate:  
  (95/100)

Elimină virusul CryptoWall 2.0

123

Scurtă informaţie despre viruşii de tip ransomware: 

Ransomware-ul este un tip de virus. Odată ce infectează calculatorul victimei, va bloca o mare parte din fişierele victimei, criptându-le. Ca şi rezultat, victima nu poate să deschidă aceste fişiere, deci acestea devin inutile. Acest virus lasă un mesaj în fiecare dosar care are fişiere infectate. Poate fi salvat ca .png, .html, sau .txt. Acest mesaj menţionează că fişierele au fost criptate şi pentru a reobţine accesul la ele utilizatorul trebuie să achite o recompensă. 

CryptoWall 2.0 ransomware description:

CryptoWall 2.0 este a doua lansare a cunoscutului virus  CryptoWall. CryptoWall a lansat mai multe versiuni ale acestuia – CryptoWall, CryptoWall 3.0 şi CryptoWall 4.0. Acest virus aparţine categoriei de ransomware. Ca şi ransomware, acţionează ca şi Troian şi infectează calculatorul victimei în timp ce pretinde că este altcineva. Va cripta datele stocate în calculator cu ajutorul metodei de criptare RSA. Odată ce fişierele sunt criptate, poate fi extrem de dificilă recuperarea acestora. Această versiune de CryptoWall diferă de versiunile anterioare deoarece ajunge la servere prin intermediul reţelei Tor, care ajută la ascunderea comenzilor acestuia şi controlează canalele. 

Acest ransomware criptează fişierele şi lasă un mesaj pentru dumneavoastră, ce include instrucţiuni despre cum puteţi recupera datele. Oferă un timp limită clar pentru plata recompensei. Dacă recompensa nu este achitată până la data fixată, valoarea acesteia poate creşte. De obicei, prima sumă de bani cerută de către CryptoWall 2.0 atinge 500 de dolari sau 500 de euro. Acest virus cere să achitaţi recompensa prin sistemul Bitcoin. În schimb, promite să ofere cheia de decriptare, care ar trebui să deblocheze şi să vă recupereze fişierele pentru a le putea utiliza în continuare. Cu toate acestea, este foarte puţin probabil ca criminalii cibernetici să vă ajute la recuperarea fişierelor, deci vă recomandăm să NU plătiţi recompensa. 

Message from CryptoWall 2.0

Cum mi-a infectat CryptoWall 2.0 calculatorul?

CryptoWall 2.0, exact ca orice altă versiune de la CryptoWall, este răspândit prin intermediul e-mailurilor infectate. Din acest motiv trebuie să fiţi extrem de atent atunci când deschideţi e-mailuri de la expeditori necunoscuţi. NICIODATĂ să nu deschideţi sau să instalaţi ataşamentele acestor e-mailuri, indiferent de cât de sigure arată. În mod special, evitaţi să navigaţi pe website-uri suspecte care arată dubios sau conţin un număr enorm de reclame – există şansa să descărcaţi şi să instalaţi din greşeală un program infecţios. Pentru a evita astfel de instalări neaşteptate, ar trebui să vă securizaţi calculatorul şi să păstraţi un program de securitate profesionist rulând în sistem.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul CryptoWall 2.0 sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul CryptoWall 2.0. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul CryptoWall 2.0 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul CryptoWall 2.0 (2015-12-14)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul CryptoWall 2.0 (2015-12-14)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook