Scala de severitate:  
  (99/100)

JS.Nemucod. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Jake Doevan - - | De tip: Browser hijacker

Virusul JS.Nemucod – un troian critic care descarcă viruşi într-un calculator

Troianul Nemucod este un malware care se deghizează într-un fişier sigur. Un astfel de fişier poate fi descărcat de pe pagini web nesigure sau poate fi livrat pe adresa dumneavoastră de email deghizat într-o factură sau un alt document ce pare sigur. Un astfel de fişier înşelător conţine un cod JavaScript, care descarcă şi rulează fişierul executabil al virusului Nemucod. Totuşi, este o ameninţare serioasă la adresa calculatorului, care îşi rulează procesele maliţioase în fundal şi care poate să contamineze silenţios calculatorul cu alţi viruşi cibernetici, inclusiv viermi, troiani, spyware, sau alţi paraziţi similari.

Virusul JS.Nemucod este cunoscut şi ca TrojanDownloader: JS/Nemucod.H. Imediat după ce obţine acces la calculatorul victimei, va crea haos în întregul sistem: va distruge fişiere importante, va corupe regiştrii din Windows, va fura informaţii personale şi va instala şi alte malware-uri. A fost raportat că virusul Nemucod răspândeşte viruşi de tip ransomware, inclusiv pe cei mai faimoşi, precum TeslaCrypt, Crypted chiar şi virusul Locky. Ransomware-ul este probabil unul dintre cei mai răi viruşi de calculatoare, care atacă maşina, blochează accesul la aceasta, şi criptează toate datele stocate în aceasta. După, va comanda plata unei recompense şi va ameninţa victima să facă acest lucru cât mai curând posibil.

JS.Nemucod virus

Semne care indică faptul că PC-ul este infectat cu virusul JS.Nemucod:

  • Calculatorul este foarte încet;
  • Programele nu se pot deschide sau se blochează după ce sunt lansate;
  • Se vor afişa pe ecran pop up-uri intrusive şi agresive, chiar dacă utilizatorul nu navighează pe internet; în mod normal, acestea anunţă că maşina a fost infectată grav şi sugerează instalarea unui program anti-malware escroc pentru a „fixa” toate problemele;
  • Browserele web se comportă suspect; utilizatorii experimentează redirecţionări neaşteptate către pagini web dubioase.

Din nefericire, este foarte dificil de detectat şi eliminat manual virusul JS.Nemucod deoarece această ameninţare încearcă să se ascundă sub nume nedubioase şi ce par sigure. Mai mult, acest troian poate dezactiva programele de securitate a calculatorului şi să treacă prin Windows Firewall şi programele antivirus. Pentru a elimina această ameninţare vă recomandăm să vă scanaţi calculatorul cu o unealtă de eliminare malware puternică care este capabilă să detecteze acest virus. Vă recomandăm să utilizaţi anti-malware-ul Reimage.

Cum se răspândeşte troianul JS.Nemucod?

Troianii, spre deosebire de viruşi, nu se răspândesc pe cont propriu. Aceştia pot fi instalaţi doar manual. De obicei, criminalii cibernetici răspândesc troianul JS.Nemucod prin email sau mesaje de pe website-urile de socializare, programe de răspândire fişiere peer-to-peer, sau pur şi simplu plasând un link de descărcare pe website-uri nesigure. Totuşi, cel mai popular şi eficient mod de a răspândi acest virus este prin trimiterea acestuia direct victimei prin email. Criminalii cibernetici trimit mesaje înşelătoare care de obicei fac victima să deschidă ataşamentul email-ului, de obicei deghizat ca şi document oficial, de exemplu, notificare judecătorească, factură, CV sau chitanţă. Furnizorii serviciului de email de obicei filtrează automat astfel de mesaje ca Junk / Spam, însă, unele mesaje înşelătoare pot trece cu succes prin filtrele de Spam. Înainte de a deschide un email, verificaţi dacă recunoaşteţi expeditorul. Dacă nu îl cunoaşteţi, nu ar trebui să deschideţi astfel de email-uri sau fişierele care vin odată cu ele.

Cum să elimin virusul JS.Nemucod?

Din nefericire, este aproape imposibil să eliminaţi manual malware-ul JS.Nemucod. Este un virus complex, care utilizează tehnici avansate şi care reuşeşte să îşi ascundă componentele în sistemul calculatorului astfel încât victima să nu le poată găsi. Deci, dacă aţi observat că PC-ul dumneavoastră acţionează dubios, sau că unele fişiere sau programe lipsesc, şi că întreaga performanţă a calculatorului a scăzut, ar trebui să instalaţi un program anti-malware cunoscut şi să vă scanaţi calculatorul pentru a detecta şi termina complet toate componentele virusului JS.Nemucod şi alte programe periculoase care sunt asociate acestuia. Ar trebui să iniţiaţi eliminarea lui JS.Nemucod cu SpyHunter sau o altă unealtă anti-malware puternică fără întârziere.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea JS.Nemucod sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui JS.Nemucod. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Despre autor

Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi