Elimină virusul Android (Instrucţiuni de înlăturare) - actualizare nov. 2017

Ghid de înlăturare a viruşilor Android

Ce este Virusul Android?

Experţii din securitate despre virusul Android

Android virus

Virusul Android este un termen prezentat pentru a încerca să descrie aplicaţia maliţioasă ce este capabilă să afecteze telefoanele Android. Trebuie să vă avertizăm că numărul de astfel de viruşi a crescut rapid, şi acum se crede că una din zece aplicaţii este maliţioasă.

Experţii din securitate au dezvăluit recent că majoritatea viruşilor sunt „concentraţi pe plată” ceea ce înseamnă că vă pot fura cu uşurinţă informaţii despre cardul de credit, autentificări, parole, şi alte informaţii personale identificabile. Mai mult, este demn de menţionat şi faptul că există sute de viruşi pentru mobile care au abilitatea de a iniţia activităţi „mai puţin dăunătoare”.

De exemplu, pot colecta şi trimite terţelor lista de contacte, adresele de email şi alte informaţii, pot abona victimele unor servicii premium, să înregistreze conversaţii, să infecteze telefonul cu un alt malware, să cauzeze reclame de tip pop-up şi să redirecţioneze oamenii către website-uri suspecte. Sună impresionant, nu?

Similar viruşilor normali, puteţi să nu realizaţi că telefonul dumneavoastră a fost infectat cu virusul Android deoarece acesta se poate ascunde adânc în sistem. Totuşi, există semne precum încetinirea sistemului, alerte dubioase, redirecţionări şi creşterea facturii de la telefon cu puţin, semne care ar trebui să vă pună în alertă în ceea ce priveşte starea dispozitivului dumneavoastră. În acest caz, ar trebui să optaţi pentru un anti-virus reputabil şi să vă verificaţi dispozitivul cu acesta.

Virusul Android continuă să atace în 2017

Lista de aplicaţii maliţioase, care aparţine grupului de viruşi Android însă se extinde. Experţii din securitate susţin că una din zece aplicaţii este infectată cu malware-ul Android. Din nefericire, multe dintre aceste aplicaţii pot fi descărcate de pe Google Play Store. Totuşi, Google depune foarte mult efort pentru a proteja utilizatorii şi pentru a preveni aplicaţiile maliţioase din a trece de securitate. Cea mai mare sursă de programe infectate este reprezentată de website-urile terţe sau de răspândire fişiere. Cu toate acestea, este un singur mod în care virusul Andoid poate infecta dispozitivul.

În februarie 2016, o variantă a virusului Android a fost observată răspândindu-se prin intermediul mesajelor text şi activând conexiuni ilegale. Cele mai periculoase versiuni ale malware-ului sunt interesate să obţină informaţii personale identificabile despre victimă, şi deseori aceste informaţii includ detalii despre cardul de credit, detalii despre autentificări, şi parole. Alte versiuni cauzează mai puţine daune precum lista de contacte ale victimei, înregistrează conversaţii, livrează reclame de tip pop-up, iniţiază redirecţionări către diverse website-uri sau infectează dispozitivul cu alt malware.

În 2017, o nouă variantă a fost observată, ce utiliza tehnici sofisticate de inginerie socială pentru a se infiltra în dispozitiv prin intermediul unei aplicaţii troianizate. Prin urmare, ar trebui să fiţi atent atunci când instalaţi aplicaţii noi. Totuşi, dacă aţi observat că tableta sau telefonul dumneavoastră se comportă ciudat, nu ar trebui să ignoraţi aceste simptome de posibile infecţii.

Dacă aveţi de a face cu încetiniri, alerte suspicioase , redirecţionări şi o factură mărită a telefonului, ar trebui să vă verificaţi dispozitivul de malware, pentru că acestea sunt principalele semne care arată că sunteţi infectat . Pentru a elimina virusul Android, puteţi utiliza FortectIntego.

Cercetarea virusului Android

Cu siguranţă, infectarea cu virusul Android poate fi o experienţă frustrantă. Reclamele iritante semnalează că este ceva în neregulă cu dispozitivul dumneavoastră Android. Cercetătorii din securitate recomandă evitarea reclamelor de tip loterie şi a altelor similare, care pot începe să vă întrerupă atunci când începeţi să utilizaţi dispozitivul.

În plus, ar trebui să acordaţi atenţie la semne precum îngheţări constante ale dispozitivului. Dacă telefonul dumneavoastră sau un alt dispozitiv pe Android a început să îngheţe şi să înceteze din funcţionare în timp ce navigaţi pe internet, ar trebui să instalaţi un antivirus Android pentru a-l verifica. De asemenea, acordaţi atenţie facturii telefonice şi urmăriţi numerele.

Dacă aţi început să primiţi o factură telefonică mărită, ar trebui să verificaţi de două ori raportul lunar. Există posibilitatea ca infecţia să vă fi abonat la vreum serviciu premium. Pentru a salva banii, trebuie să eliminaţi virusul Android din dispozitivul dumneavoastră. Pentru a preveni astfel de ameninţări, ar trebui să vă gândiţi la un software antivirus pentru Android . Totuşi, unii experţi pretind că prevenirea unui astfel de malware nu necesită aplicaţii de securitate deoarece Androidul este mai sigur decât alte sisteme de operare, însă de asemenea, sunt de acord cu faptul că ar trebui să vă gândiţi de două ori la tehnici de prevenire pentru a vă salva de astfel de viruşi .

Metode de distribuire a malware-ului Android

Virusul Android încă mai este răspândit prin intermediul aplicaţiilor terţe care trebuie instalate manual în telefon. Totuşi, noi metode de distribuire a acestei ameninţări au început să se răspândească şi astăzi, puteţi fi infectat cu acest virus doar apăsând pe link-uri maliţioase. În majoritatea cazurilor, oamenii descarcă această ameninţare în dispozitivele lor la pachet cu aplicaţii nelicenţiate sau experimentale ce sunt activ promovate pe Google Play Store sau alte locaţii similare.

Pentru a evita acest lucru, vă recomandăm să descărcaţi aplicaţiile doar de pe magazinele cu aplicaţii legitime care verifică fiecare program înainte de a începe să îl promoveze. Google Play Store, Amazon şi Samsung sunt de încredere în acest caz. Chiar şi aşa, chiar dacă aţi selectat oricare aplicaţie de pe aceste magazine cu aplicaţii, tot ar trebui să o verificaţi de două ori.

Dacă sunteţi interesat de securitatea cibernetică, este posibil să fi auzit că unii hackeri au reuşit deja să adauge aplicaţii maliţioase pe Google Play Store şi să colecteze mai mult de 10.000 de descărcări înainte să fi fost descoperit acest lucru . De asemenea, au fost raportate website-uri afectate care pot descărca automat o aplicaţie infectată în telefon .

Deci, păstraţi-vă dispozitivul curat şi asiguraţi-i protecţie împotriva virusului Android, deci nu ar trebui să mai vizitaţi website-uri suspecte / ilegale şi să nu apăsaţi niciodată pe link-uri care pot apărea atunci când vizitaţi astfel de website-uri. În final, credem că a sosit momentul să luaţi în considerare un anti-virus pentru mobile care poate ajuta oamenii să prevină instalarea aplicaţiilor maliţioase, inclusiv malware-ul Android.

Exemple ale virusului Android

Versiuni ale virusului Android:

Virusul Com.google.provision operează ca un script maliţios care descarcă şi instalează aplicaţii necunoscute în dispozitivul Android. Din nefericire, infecţia nu ţinteşte utilizatorii Android, ci versiunile lui ocupă PC-uri şi tablete.

De la introducerea uneltei Administrare Dispozitiv pe Android 2.2, aceste malware pentru Android are mai multe şanse de a produce haos în sistem. Este posibil să nu îl detectaţi pe cont propriu.

În acest moment, singura metodă sigură de a şterge virusul este prin instalarea unei unelte de eliminare malware pentru dispozitive mobile, şi eradicarea acestuia. Din nefericire, resetarea la setările din fabrică nu ajută la eliminarea infecţiei, însă puteţi încerca.

Virusul de tip ransomware DoubleLocker ransomware virus. În septembrie, 2017, cercetătorii de malware au descoperit o nouă versiune a malware-ului pentru dispozitive mobile. Se răspândeşte ca şi actualizare falsă pentru Adobe Flash. După atac, blochează dispozitivul prin înlocuirea PIN-ului. După, lansează criptarea datelor şi cere plata a 0.0130 Bitcoins pentru a debloca dispozitivul şi pentru a recupera fişierele.

În plus, malware-ul poate fura bani din contul PayPal şi conturi bancare. Prin urmare, eliminarea virusului ar trebui efectuată IMEDIAT. Cu toate acestea, proprietarii de dispozitive nerutate ar putea avea nevoie de resetare din fabrică a telefoanelor infectate pentru a le debloca. Utilizatorii de dispozitive rutate pot utiliza unealta Android Debug Bridge (ADB). Mai mult, eliminarea lui DoubleLocker trebuie finalizată cu un software de securitate.

Virusul LokiBot. Infostealer.Lokibot este o aplicaţie maliţioasă proiectată pentru telefoanele inteligente pe Android. Imediat după ce intră în dispozitivul victimei, devine capabil să trimită SMS-uri şi să răspundă la acestea, să utilizeze browserele din mobil, să acceseze anumite URLuri şi să instaleze proxy-ul SOCKS5.

Ca şi rezultat, traficul de ieşire al victimei poate fi redirecţionat. Virusul poate să şi compună şi să afişeze notificări false pentru utilizator, cerându-i victimei să deschidă un cont bancar. Imediat după ce victima face acest lucru, virusul încarcă un autentificator fals pe pagina de autentificare şi colectează toate detaliile de autentificare pe care victima le introduce în câmpurile oferite.

Extinderea acestui virus troian creşte rapid, deoarece este vândut pe forumurile de pe dark web pentru aproximativ 2000 de dolari, însemnând că oricine doreşte să devină un criminal îl poate cumpăra şi distribui.

În octombrie, 2017, malware-ul LokiBot a reuşit să devină un virus de tip ransomware. Cu toate acestea, această funcţie devine activă doar în cazul în care victima detectează Infostealer.LokiBot şi încearcă să îl şteargă. Această aplicaţie maliţioasă nu reuşeşte să cripteze fişierele victimei, însă afişează un mesaj de blocare a ecranului. Acesta spune: „Telefonul tău este blocat din cauza vizualizării de pornografie infantilă,” şi cere o plată de 100 de dolari în termen de 48 de ore. În caz contrar, conform virusului, cazul „va fi predat poliţiei.”

Virusul NotCompatible este un virus Android extrem de periculos care acţionează ca şi proxy. Imediat după ce intră în sistemul ţintit, se conectează la serverul acestuia şi aşteaptă comenzi specifice. Au fost destule speculaţii asupra faptului că acest malware este capabil să conecteze dispozitive afectate într-un botnet după care să le transforme în maşini tip spam.

De asemenea, unii experţi din securitate au avertizat că malware-ul NotCompatible poate fi utilizat pentru a fura informaţii personale de pe telefon şi alte dispozitive similare. Pentru a vă proteja de astfel de probleme, vă recomandăm să descărcaţi un antivirus pentru mobile. Vă poate ajuta să preveniţi infiltrarea acestui virus precum şi a altor viruşi similari.

Virusul Lastacloud este un troian cunoscut ca şi Android.Lastacloud. A fost răspândit activ ca şi actualizări pentru WhatsApp şi Android Browser, care ambele se prezintă ca şi Updatecom.whatsapp.update şi com.androidbrowser.update. După ce intră în dispozitiv, această ameninţare caută să fure informaţiile personale, precum lista de contacte, conturile activate pe dispozitiv de către victimă, memoria internă şi externă, şi alte date similare.

În plus, poate încerca să infecteze sistemul şi cu alte ameninţări cibernetice. Aproape oricare program anti-virus pentru Android cu reputaţie vă poate ajuta să eliminaţi virusul Lastacloud din sistem. Vă rugăm, NU amânaţi eliminarea acestui virus deoarece poate conduce la probleme serioase.

Virusul Android Police este o versiune nou proiectată a virusului FBI, care este capabilă să infecteze sistemul de operare Android. Astăzi, este cel mai periculos exemplu de virus Android deoarece poate bloca întregul sistem şi să cripteze fiecare fişier care este instalat pe acesta.

De asemenea, poate cauza mesaje de atenţionare şi să vă redirecţioneze către website-uri maliţioase pentru a vă face să plătiţi recompensa pentru dezvoltatorii acestuia. Nu este dificil să observaţi infiltrarea acestui virus. Dacă sunteţi infectat, ar trebui să evitaţi vizitarea site-urilor care necesită să vă adăugaţi numele de utilizator şi parolele. Desigur, trebuie să eliminaţi malware-ul Android cât mai curând posibil.

Ransomware-ul Android este o ameninţare maliţioasă pentru telefoane mobile, care utilizează o tehnică numită clickjacking pentru a obţine drepturi de administrator pe fiecare dispozitiv Android al victimei. Totuşi, se poate infiltra în dispozitive şi prin aplicaţii maliţioase, precum Porn ‘O’ Mania.

Pentru a evita aplicaţiile infectate, ar trebui să utilizaţi doar magazine oficiale, precum Google Play şi Appstore. Imediat după ce ransomware-ul Android vă infectează sistemul, criptează fişierele victimei şi le blochează. De asemenea, ameninţă utilizatorul şi pretinde că va răspândi istoricul de navigare şi datele victimei cu oamenii din lista de contacte. Acest virus trebuie eliminat imediat.

Virusul Svpeng este un ransomware Android, care a fost introdus în 2014. Totuşi, se pare că încă este activ – în 2016, utilizatorii de Android au fost loviţi de un val mare al acestui virus ce cauza probleme serioase telefoanelor şi tabletelor lor. Ce face acest malware?

Este un parazit de „blocare a ecranului” care blochează ecranul telefonului cu un mesaj fals de avertizare de la FBI. În realitate, oamenii din spatele ransomware-ului Svpeng nu au nicio conexiune cu FBI. Aceştia caută să îşi înşele victimele să plătească recompensa falsă. Vă rugăm, NU vă lăsaţi înşelaţi de aceste pretinderi false. Trebuie să eliminaţi Svpeng din sistem resetând dispozitivul Android la setările din fabrică.

Malware-ul Mazar nu este o versiune tradiţională a virusului Android. Această ameninţare se răspândeşte prin mesaje text ce conţin link-uri infectate. Imediat după ce victima apasă pe aşa aparentele link-uri legitime, sistemul de operare Android va fi infectat cu un software maliţios care începe să ruleze activităţi periculoase pe la spatele dumneavoastră.

În mod normal, începe să monitorizeze telefonul sau un alt dispozitiv Android, modifică setările în funcţie de nevoile lui, trimite SMS-uri către numere premium, şi iniţiază conexiuni ilegale prin intermediul internetului. Cei care sunt conectaţi la acestea, primesc drepturi de administrator, deci pot face ce doresc. Nu există vreo îndoială asupra faptului că trebuie să eliminaţi virusul Mazar din dispozitiv. În mod contrar, puteţi pierde date bancare sau alte informaţii similare.

Malware-ul Android Smart cars-hacking a fost introdus de către cercetătorii de viruşi la sfârşitul lui noiembrie, 2016. Conform companiei cunoscută ca şi Promon, a fost utilizat de către aceştia pentru a intra în aplicaţia Android oficială a lui Tesla care permitea descoperirea maşinii, deschiderea portierelor şi pornirea motorului . Pentru a efectua aceste comenzi, malware-ul Android a modificat mai întâi codul sursă al aplicaţiei oficiale Tesla.

După, a dat numele victimelor şi parolele atacatorilor şi cu ajutorul lor furau maşina. Cu toate acestea, virusul care a fost testat de către cercetătorii de la Promon, nu se bazează pe vulnerabilităţi din securitatea aplicaţiei Tesla. Conform companiei, trebuie instalat manual cu ajutorul ingineriei sociale sau a unor alte tehnici similare.

Malware-ul Gooligan a corupt peste 86 de aplicaţii, precum Youtube Downloader, Kiss Browser, Memory booster, Demo, Perfect Cleaner, Battery Monitor, System Booster, etc. Se pare că toate programele de performanţă ale sistemului, browsere, şi jocuri, precum şi aplicaţii pornografice riscă să devină purtătoare ale lui Gooligan. Peste 74% din telefoanele Android pot fi vulnerabile la această versiune nouă a virusului.

După ce procesul de infectare este complet, malware-ul se instalează în dispozitiv şi activează accesul complet pentru a instala şi mai multe componente maliţioase. O astfel de activitate este efectuată doar pentru a vă fura informaţiile presonale precum date de autentificare sau conturi bancare. Interesant este faptul că virusul Ghost Push care a apărut anul trecut, a fost fundaţia acestui malware.

Nu trebuie să mai menţionăm faptul că versiunea îmbunătăţită este mult mai periculoasă. Utilizatorii care rulează Android OS Ice Cream Sandwich, JellyBean sau Kitkat pot deveni ţintele primare pentru acest malware, deoarece acestea reprezintă majoritatea sistemelor de operare de pe piaţă. Cu toate că Google a luat deja măsuri pentru a elimina aplicaţiile compromise de către acest virus, încă mai există multe aplicaţii terţe infectate. Mai mult de 1 milion de utilizatori au fost asaltaţi de acest malware.

Virusul HummingWhale. Acest virus maliţios este o copie actualizată a malware-ului HummingBad, cunoscut pentru atacul masiv contra utilizatorilor de Android. În 2016 , acest virus a reuşit să creeze haos pentru aproximativ 10 milioane de utilizatori de Android. Recent, HummingBad a apărut într-o formă nouă şi sub un nou nume, iar de această dată este numit malware-ul HummingWhale. Aparent, malware-ul HummingWhale este disponibil pe Google Play Store sub forma a 20 de aplicaţii diverse, majoritatea fiind numite [cuvânt la întâmplare]Camera.

Exemple includ Rainbow Camera, Whale Camera, Ice Camera, Hot Camera, şi alte aplicaţii similare. Malware-ul obişnuia să seteze o maşină virtuală în dispozitivul infectat, să instaleze în fundal alte aplicaţii şi să servească utilizatorului reclame enervante. Imediat după ce utilizatorul închidea o reclamă, malware-ul încărca un program dubios, deja instalat, pe maşina virtuală pentru a crea un ID fals de referrer, utilizat pentru a genera venituri.

Virusul HummingBad. Descoperit pentru prima dată în februarie 2016, malware-ul deja infectase mai bine de 10 milioane de utilizatori Android. Malware-ul se răspândea prin „atacuri conduse de descărcare”, iar utilizatorii erau infectaţi după ce vizitau anumite website-uri maliţioase. În ianuarie 2017, malware-ul a fost observat răspândindu-se activ pe Google Play Store ca şi aplicaţia HummingWhale.

După infiltrare, malware-ul HummingBad obţine acces la nucleul sistemului de operare a smartphone-ului. După, începe să livreze reclame înşelătoare şi să afişeze alerte despre actualizări necesare sistemului. După ce utilizatorii apasă pe aceste reclame, dezvoltatorii aplicaţiei generează venit. Totuşi, nu asta este principala problemă. Malware-ul obţine acces complet la dispozitivul infectat şi poate fura informaţiile private ale utilizatorului, precum contacte, date de autentificare, date despre cardul de credit şi informaţii bancare. Din acest motiv, este crucial să eliminaţi HummingBad imediat după ce apare în dispozitiv.

Ransomware-ul Lockdroid. Cunoscut şi ca Android.Lockdroid.E, malware-ul se răspândeşte ca o aplicaţie pornografică, “Porn ‘O’ Mania”. Virusul utilizează tehnici de inginerie socială pentru a obţine privilegii administrative în dispozitivul infectat. Ţinteşte să îşi atingă scopul prin utilizarea unui pachet fals de instalare. Imediat după ce instalarea este finalizată, virusul Lockdroid obţine acces complet la dispozitiv şi criptează datele.

Mai mult, poate schimba PIN-ul şi bloca dispozitivul. În acest mod, eliminarea malware-ului poate deveni dificilă. Malware-ului utilizează tehnici de clickjacking şi atacă telefoanele inteligente şi tabletele cu versiuni ale sistemului de operare Android 5.0 sau mai noi. Conform Google , această aplicaţie maliţioasă nu poate fi descărcată de pe Google Play Store.

Cum să elimin virusul Android?

Atunci când dispozitivul dumneavoastră a fost infectat cu virusul Android, puteţi da peste aceste probleme:

  • Pierderea de informaţii senzitive. Aplicaţiile maliţioase care sunt utilizate pentru a infecta sistemul de operare Android pot colecta diferite tipuri de date. Astfel de informaţii pot conţine lista de contacte, autentificările, adresele de email şi alte informaţii similare importante pentru atacatori.
  • Pierderi monetare. Majoritatea malware-urilor Android pot trimite mesaje către numere raportate premium sau abonarea utilizatorilor la servicii premium. Aceste lucruri pot duce la pierderi băneşti şi alte probleme similare.
  • Infiltrarea de malware. Virusul Android poate prelua controlul asupra dispozitivului dumneavoastră şi să îl infecteze cu alt malware. De asemenea, poate cauza reclame enervante, alerte de tip pop-up, şi mesaje false de avertizare.
  • Probleme legate de performanţă. Atunci când sunteţi infectat cu o astfel de ameninţare, puteţi observa că sistemul dumneavoastră prezintă probleme de instabilitate, încetiniri şi alte probleme similare.

În cazul în care credeţi vă virusul Android deja se ascunde în dispozitivul dumneavoastră, vă recomandăm să îl scanaţi cu FortectIntego, pentru tablete sau telefoane inteligente. Sunt anti-viruşi puternici, capabili să detecteze fişiere maliţioase şi alte componente de viruşi. Uneori, viruşii blochează software-urile de securitate pentru a evita eliminarea. Dacă acesta este şi cazul dumneavoastră, ar trebui să reporniţi dispozitivul Android în Safe Mode înainte de a lansa android Mobile Security:

  1. Găsiţi butonul de pornire / oprire şi ţineţi-l apăsat în jur de două secunde până când vedeţi un meniu. Apăsaţi Power off.
  2. Imediat după ce vedeţi fereastra care vă oferă să reporniţi Android-ul în Safe Mode, selectaţi această opţiune şi OK.

Dacă nu a funcţionat în cazul dumneavoastră, trebuie doar să închideţi şi deschideţi înapoi dispozitivul. Imediat după ce devine activ, încercaţi să apăsaţi şi să ţineţi apăsat în acelaşi timp Menu, Volume Down, Volume Up sau Volume Down and Volume Up pentru a vedea Safe Mode.

De asemenea, puteţi încerca să eliminaţi virusul Android manual, dezinstalând aplicaţia maliţioasă dumneavoastră. Totuşi, ar trebui să fiţi atent atunci când încercaţi acest lucru deoare puteţi înlătura aplicaţii şi fişiere utile. Pentru eliminarea manuală a virusului Android, vă rugăm să urmaţi aceşti paşi:

  1. Reporniţi dispozitivul în Safe Mode cu ajutorul paşilor daţi mai sus.
  2. Atunci când sunteţi în Safe Mode, mergeţi la Settings. Acolo, apăsaţi pe Apps sau Application manager (poate fi diferit în funcţie de dispozitiv).
  3. Aici, căutaţi aplicaţia / aplicaţiile maliţioase şi dezinstalaţi-le pe toate.

De asemenea, vă recomandăm să opriţi opţiunea care permite instalarea aplicaţiilor de pe surse necunoscute. Pentru acest lucru, mergeţi la Settings -> Security. După ce ajungeţi acolo, dezactivaţi această opţiune.

Instrucţiuni actualizate pentru eliminarea virusului Android:

Dacă nu vă ajută nimic să eliminaţi virusul Android din telefon sau tabletă, ar trebui să îl resetaţi la setările din fabrică. Pentru acest lucru, trebuie să efectuaţi aceşti paşi:

  1. Apăsaţi pe pictograma Settings din dispozitiv. O puteţi găsi printre alte aplicaţii.
  2. Selectaţi Privacy (sau Personal) şi Factory reset (puteţi găsi şi ca Factory data reset, Backup & reset, etc.). Vă rugăm să selectaţi Back up my data pentru a vă proteja de pierderea ei.
  3. Apăsaţi Reset device pentru a elimina virusul Android din dispozitiv precum şi alte aplicaţii.
Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi