Elimină virusul Android Police

Ghid de înlăturare a viruşilor Android Police

Ce este Virusul Android Police?

Ce este Virusul Android Police?

Virusul Android Police (sau virusul Android este o infecţie maliţioasă, a cărei primă apariţie pe Internet a fost înregistrată în mai, 2014. Totuşi, se pare că a fost actualizat recent, şi în acest moment este activ răspândit. De fapt, unii oameni consideră că acest virus este unul de tip ransomware precum virusul FBI. Totuşi, o diferenţă crucială între virusul Android Police şi ransomware-uri este că acesta poate afecta doar telefoanele inteligente şi tabletele care rulează sisteme de operare Android. În plus, experţii din securitate îl consideră mai puţin maliţios.

Virusul Android Police este asociat cu troianul Koler.A.BKA, care de obicei, este activat după instalarea unei aplicaţii corupte de pe un site suspect sau un portal de răspândire fişiere, după ce se apăsă pe actualizarea unui media player atunci când sunt vizitate website-uri pentru adulţi sau după ce se apasă pe link-uri infectate. Imediat după ce troianul este activat, va bloca imediat maşina şi va livra o alertă falsă acuzându-vă de faptul că aţi comis o crimă cibernetică gravă datorită căreia calculatorul dumneavoastră a fost blocat. Un exemplu de alertă a virusului Android Police:

ATTENTION!
Your phone has been blocked up for safety reasons listed below.
All the actions performed on this phone are fixed.
All your files are encrypted.
CONDUCTED AUDIO AND VIDEO.

Acest mesaj este conform cu locaţia PC-ului, care poate fi determinată cu ajutorul GPS-ului şi a datelor wireless din Android-ul dumneavoastră. În consecinţă, mesajul poate apărea în diverse limbi. Apropo, aparent este trimis de către serviciul naţional de securitate sau GVU (Gesellschaft zur Verfolgung von Urheberrechtsverletzungen), care este o organizaţie care lucrează pentru a opri violarea drepturilor de autor. Din moment ce oamenii de obicei sunt învinuiţi pentru că descarcă ilegal fişiere şi speriaţi să creadă că dacă nu vor achita taxa, care de obicei este de 300 de dolari în cazul victimelor din SUA, serviciul naţional de securitate îi va penaliza pentru activităţile lor ilegale, aceştia imediat cred că cel mai bine este să plătească taxa. Cu toate acestea, cel mai bine este să reţineţi că acest lucru este doar o escrocherie, care nu are nimic de a face cu autorităţile. După plata recompensei este posibil nu doar să pierdeţi banii, ci şi de asemenea să dezvăluiţi detalii despre cardul de credit criminalilor cibernetici, lucru care ar putea să îi încurajeze să comită mai multe crime.

Cum poate virusul Android Police să îmi infecteze telefonul?

Există foarte multe metode utilizate de către criminalii cibernetici pentru a răspândi infecţii, precum Virusul Android Police. De obicei, astfel de infecţii sunt luate atunci când vizitaţi website-uri ilegale sau pornografice cu dispozitivele mobile. Astfel de website-uri pot avea conţinut suspect precum actualizări false pentru software, link-uri infectate, etc., care odată apăsate pe ele pot activa un Troian şi vă poate infecta dispozitivul cu virusul Android Police. În plus, cercetătorii au arătat că acest malware se infiltrează frecvent în dispozitive cu ajutorul aplicaţiilor corupte. Desigur, nu este foarte probabil să instalaţi o aplicaţie cu cod maliţios de pe Play Store; totuşi, dacă preferaţi să descărcaţi aplicaţii de pe surse nefamiliare sau de pe portale de răspândire fişiere în care nu se poate avea încredere, puteţi sfârşi cu uşurinţă cu o infecţie de calculator serioasă. Prin urmare, dacă doriţi să vă păstraţi dispozitivul în siguranţă, staţi departe de website-urile suspecte, NU apăsaţi NICIODATĂ pe link-uri ce arată dubios, alerte, reclame şi alte lucruri similare şi descărcaţi aplicaţii doar de pe surse reputabile. În plus, ar trebui să instalaţi un anti-spyware puternic şi să îl menţineţi actualizat.

Cum să elimin Virusul Android Police?

În cazul în care suspectaţi că Virusul Android Police se ascunde în telefonul dumneavoastră sau pe un alt dispozitiv Android, vă recomandăm să vă verificaţi sistemul cu BullGuard Mobile Security, care este capabil să detecteze fişierele maliţioase, malware şi componente ale viruşilor. Desigur, astfel de infecţii pot bloca software-urile de securitate pentru a preveni eliminarea. Dacă treceţi prin această experienţă chiar acum, ar trebui să vă resetaţi dispozitivul Android în Safe Mode înainte de a lansa BullGuard Mobile Security:

  1. Găsiţi butonul de pornire / oprire şi ţineţi-l apăsat timp de câteva secunde până observaţi un meniu. Apăsaţi pe Power Off.
  2. Imediat după ce vedeţi o fereastră de dialog care vă oferă posibilitatea să vă restartaţi Android-ul în Safe Mode, selectaţi această opţiune şi OK.

Dacă acest lucru nu a mers în cazul dumneavoastră, închideţi şi deschideţi dispozitivul. Odată ce devine activ, încercaţi să apăsaţi şi să menţine-ţi apăsat pe Menu, Volume Down, Volume Up, sau Volume Down şi Volume Up în acelaşi timp pentru a vedea Safe Mode.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi