Scala de severitate:  
  (97/100)

Elimină virusul Android

123

Experţii din securitate despre virusul Android:

Virusul Android este un termen prezentat pentru a încerca să descrie aplicaţia maliţioasă ce este capabilă să afecteze telefoanele Android. Trebuie să vă avertizăm că numărul de astfel de viruşi a crescut rapid, şi acum se crede că una din zece aplicaţii este maliţioasă. Experţii din securitate au dezvăluit recent că majoritatea viruşilor sunt „concentraţi pe plată” ceea ce înseamnă că vă pot fura cu uşurinţă informaţii despre cardul de credit, autentificări, parole, şi alte informaţii personale identificabile. Mai mult, este demn de menţionat şi faptul că există sute de viruşi pentru mobile care au abilitatea de a iniţia activităţi „mai puţin dăunătoare”. De exemplu, pot colecta şi trimite terţelor lista de contacte, adresele de email şi alte informaţii, pot abona victimele unor servicii premium, să înregistreze conversaţii, să infecteze telefonul cu un alt malware, să cauzeze reclame de tip pop-up şi să redirecţioneze oamenii către website-uri suspecte. Sună impresionant, nu? Similar viruşilor normali, puteţi să nu realizaţi că telefonul dumneavoastră a fost infectat cu virusul Android deoarece acesta se poate ascunde adânc în sistem. Totuşi, există semne precum încetinirea sistemului, alerte dubioase, redirecţionări şi creşterea facturii de la telefon cu puţin, semne care ar trebui să vă pună în alertă în ceea ce priveşte starea dispozitivului dumneavoastră. În acest caz, ar trebui să optaţi pentru un anti-virus reputabil şi să vă verificaţi dispozitivul cu acesta. 

Tehnici şi metode utilizate pentru infiltrarea în telefoane:

În acest moment, virusul Android trebuie să fie instalat manual în telefon, însă credem că este doar o chestiune de timp până când escrocii vor începe să utilizeze alte tehnici pentru a-l răspândi. În majoritatea cazurilor, oamenii descarcă această ameninţare în dispozitivele lor la pachet cu aplicaţii nelicenţiate care sunt promovate activ utilizând diverse tehnici. Pentru a evita acest lucru, vă recomandăm să descărcaţi aplicaţiile doar de pe magazinele cu aplicaţii legitime care verifică fiecare program înainte de a începe să îl promoveze. Google Play Store, Amazon şi Samsung sunt de încredere în acest caz. Chiar şi aşa, chiar dacă aţi selectat oricare aplicaţie de pe aceste magazine cu aplicaţii, tot ar trebui să o verificaţi de două ori. Dacă sunteţi interesat de securitatea cibernetică, este posibil să fi auzit că unii hackeri au reuşit deja să adauge aplicaţii maliţioase pe Google Play Store şi să colecteze mai mult de 10.000 de descărcări înainte să fi fost descoperit acest lucru. De asemenea, a fost raportat despre website-uri afectate care pot descărca automat o aplicaţie infectată în telefon. Deci, păstraţi-vă dispozitivul curat şi asiguraţi-i protecţie împotriva virusului Android, deci nu ar trebui să mai vizitaţi website-uri suspecte / ilegale şi să nu apăsaţi niciodată pe link-uri care pot apărea atunci când vizitaţi astfel de website-uri. În final, credem că a sosit momentul să luaţi în considerare un anti-virus pentru mobile care poate ajuta oamenii să prevină instalarea aplicaţiilor maliţioase, inclusiv malware-ul Android.

An example of the most dangerous Android virus

Versiuni ale virusului Android:

Virusul NotCompatible este un virus Android extrem de periculos care acţionează ca şi proxy. Imediat după ce intră în  sistemul ţintit, se conectează la serverul acestuia şi aşteaptă comenzi specifice. Au fost destule speculaţii asupra faptului că acest malware este capabil să conecteze dispozitive afectate într-un botnet după care să le transforme în maşini tip spam. De asemenea, unii experţi din securitate au avertizat că malware-ul NotCompatible poate fi utilizat pentru a fura informaţii personale de pe telefon şi alte dispozitive similare. Pentru a vă proteja de astfel de probleme, vă recomandăm să descărcaţi un antivirus pentru mobile. Vă poate ajuta să preveniţi infiltrarea acestui virus precum şi a altor viruşi similari. 

Virusul Lastacloud este un troian cunoscut ca şi Android.Lastacloud. A fost răspândit activ ca şi actualizări pentru WhatsApp şi Android Browser, care ambele se prezintă ca şi Updatecom.whatsapp.update şi com.androidbrowser.update. După ce intră în dispozitiv, această ameninţare caută să fure informaţiile personale, precum lista de contacte, conturile activate pe dispozitiv de către victimă, memoria internă şi externă, şi alte date similare. În plus, poate încerca să infecteze sistemul şi cu alte ameninţări cibernetice. Aproape oricare program anti-virus pentru Android cu reputaţie vă poate ajuta să eliminaţi virusul Lastacloud din sistem. Vă rugăm, NU amânaţi eliminarea acestui virus deoarece poate conduce la probleme serioase.

Virusul Android Police este o versiune nou proiectată a  virusului FBI, care este capabilă să infecteze sistemul de operare Android. Astăzi, este cel mai periculos exemplu de virus Android deoarece poate bloca întregul sistem şi să cripteze fiecare fişier care este instalat pe acesta. De asemenea, poate cauza mesaje de atenţionare şi să vă redirecţioneze către website-uri maliţioase pentru a vă face să plătiţi recompensa pentru dezvoltatorii acestuia. Nu este dificil să observaţi infiltrarea acestui virus. Dacă sunteţi infectat, ar trebui să evitaţi vizitarea site-urilor care necesită să vă adăugaţi numele de utilizator şi parolele. Desigur, trebuie să eliminaţi malware-ul Android cât mai curând posibil.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Android sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
este recomandată înlăturarea lui BullGuard Mobile SecurityWebroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul Android

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
Software Alternant
SpyHunter
Am testat eficienţa lui SpyHunter's în înlăturarea Virusul Android (2015-12-10)
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul Android (2015-12-10)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul Android (2015-12-10)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook