Analizare RegCure Pro, descărcare gratuită

Actualizare: RegCure Pro Registry Cleaner by ParetoLogic a fost întrerupt. Cu toate că a fost un optimizator de sistem puternic, pe care l-am recomandat pentru utilizare, performanţa curentă este chestionabilă. Experţii din securitatea cibernetică pretind că afişează rezultate pozitive false, şi că cu greu poate îmbunătăţi performanţa sistemului din cauza bazei de date învechite.

RegCure Pro poate fi descărcat, ca şi înainte, de pe website-ul său oficial. În plus, diverse surse terţe de descărcare continuă să îi promoveze versiunile. Cu toate acestea, mai multe surse nu oferă o cheie gratuită pentru licenţă, indicând faptul că unealta a fost întreruptă şi că nu se mai primeşte suport de la dezvoltator.

Indiferent, programul nu este maliţios. Versiunea gratuită iniţiază scanări şi raportează unele probleme, care pot fi fixate doar după achiziţionarea versiunii complete. Cu toate acestea, cu greu poate îmbunătăţi performanţa şi stabilitatea sistemului, deoarece se pare că nu mai primeşte actualizări critice.

Recomandăm utilizatorilor de RegCurePro să se schimbe la o altă utilitate de optimizare, precum FortectIntego. În mod contrar, RegCure Pro va ocupa din spaţiul liber şi va utiliza resursele fără îmbunătăţiri semnificative ale sistemului.

RegCure Pro este un curăţător de regiştri puternic de la ParetoLogic. Poate fi utilizat pentru a elimina erorile din regiştri, pentru a îmbunătăţi performanţa calculatorului şi pentru a-i repara viteza. În plus, de asemenea, poate fi folosit pentru a optimiza memoria PC-ului, să îmbunătăţească timpul de start, să oprească procesele nedorite şi BHO-urile, să înlăture malware şi să ajute oamenii la executarea unor activităţi similare.

Conform cu dezvoltatorii acestuia, scanerul RegCure Pro va intra adânc în sistem şi va permite oamenilor să găsească până şi cele mai mici erori. Pe lângă acest lucru, acesta mai oferă ca bonus o unealtă care oferă protecţie pentru informaţiile confidenţiale ale oamenilor, precum parole, date de autentificare, numerele cardurilor de credit, date bancare plus altele similare.

Versiunea curentă a acestui program este 3.1.6. Versiunea gratuită a lui RegCure Pro este compatibilă cu sistemele de operare Windows XP, Vista, 7 şi 8.

Recenzia RegCure Pro de către centrul de cercetare faravirus.ro:

Echipa Faravirus, de asemenea, a testat acest program de optimizare a calculatorului pe mai multe maşini. Pentru a descărca RegCure Pro în sistemul dumneavoastră, trebuie să aveţi 20 MB spaţiu liber pe hard disk şi conexiune la Internet. În plus, trebuie să fiţi autentificat ca şi administrator. Totuşi, veţi fi notificat de faptul că dacă doriţi o reacţie mai bună din partea acestui program ar trebui să luaţi în considerare specificaţii ale sistemului mai înalte. 

Imediat ce RegCure Pro a fost instalat în calculatorul dumneavoastră, se va oferi să scaneze sistemul şi să îi verifice statutul. Trebuie menţionat că interfaţa acestuia este foarte intuitivă, deci nu ar trebuie să întâmpinaţi probleme atunci când veţi folosi această aplicaţie.

În mod normal, va scana zonele care în general au probleme pentru a găsi ce scade performanţa PC-ului, şi imediat ce scanarea cu RegCure Pro a fost finalizată, va afişa zonele problematice şi se va oferi să le elimine. În majoritatea cazurilor, trebuie doar să apăsaţi pentru a elimina problemele detectate şi pentru a repara PC-ul cu RegCure Pro. 

Totuşi, au fost observate mai multe încetiniri ale sistemului atunci când a fost efectuată scanarea PC-ului cu RegCure Pro. 

Deci, de ce ar trebui să descarc RegCure Pro?

Ca şi concluzie, este o aplicaţie uşor de utilizat, care a fost construită pentru utilizatorii individuali de PC-uri. Totuşi, nu prea poate fi folosită pentru a proteja PC-ul de malware avansat, precum rogue anti-spyware sau ransomware, deci ar trebui utilizată în acelaşi timp cu alţi antiviruşi. Poate încetini calculatorul puţin, însă nu îi va diminua viteza în mod considerabil. 

În final, ar trebui să adăugăm că un furnizor din securitate (Norton) a decis să includă RegCure Pro în baza sa de date. Aici, a fost clasificat ca şi un  program cu potenţial nedorit. Conform echipei acestuia, acest program este răspândit la pachet cu alte aplicaţii şi caută doar să îşi vândă licenţa.

Noi NU suntem dezvoltatorii lui RegCure Pro, deci nu vă putem spune cu exactitate ce metode sunt folosite pentru răspândirea acestui program sau ce fel de tehnici foloseşte pentru vânzare. Echipa noastră nu a observat nimic dubios, încă. Chiar şi aşa, trebuie să vă atenţionăm că dacă decideţi să descărcaţi RegCure Pro în calculatorul dumneavoastră, o veţi face pe propriul risc. 

Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi