Abonare

Actualizat

Doriţi să fiţi la curent cu ultimile ştiri despre spyware şi securitate? Abonaţi-vă la buletinul informativ al lui FaraVirus!
Apăsând pe butonul de trimitere, recunoaşteţi că înţelegeţi că faravirus.ro va procesa şi stoca informaţia trimisă prin acest formular, inclusiv actualizări, conform cu politica de confidenţialitate.

 

Subscribe to 2-Spyware newsletter

FaraVirus este o sursă reputabilă pentru ştiri din securitatea cibernetică, malware şi spyware, precum şi instrucţiuni pentru eliminarea viruşilor. Fiecare articol este pregătit de către experţi din IT, care îşi îmbunătăţesc continuu cunoştinţele şi caută să împărtăşească ştirile din crimele cibernetice atât cu utilizatori profesionişti cât şi cu utilizatori neexperimentaţi.

Economia din crimele cibernetice ne leagă de vieţile noastre bazate pe Internet şi lipsa de cunoştinţe despre cele mai bune practici din securitate. Rezultatul acestui lucru este reprezentat de faptul că acum crima cibernetică este la fel de comună ca şi o crimă reală. Nu există vreo îndoială asupra faptul că fiind la curent cu ultimele tendinţe de malware şi cu ultimele ştiri din securitate reprezintă o necesitate în ziua de azi.

Contrar credinţei populare, apăsarea pe link-uri suspicioase nu este singurul mod prin care se poate acorda acces hackerilor în calculator şi la informaţiile personale.

În ziua de azi, criminalii pot accesa calculatoarele cu uşurinţă dacă aveţi tendinţa de a amâna acele actualizări de software de care vă reaminteşte calculatorul. În plus, calculatorul dumneavoastră poate fi compromis imediat după vizitarea unui website favorit. Evident, există numeroase tehnici neaşteptate pe care criminalii cibernetici le utilizează pentru a vă accesa de la distanţă calculatorul sau informaţiile stocate în acesta.

Totuşi, nu este uşor să vă protejaţi contra malware, phishing sau escrocherii deoarece criminalii cibernetici au tendinţa de a schimba tehnicile utilizate pentru a înşela utilizatorii de calculatoare. Nu există vreo metodă de protecţie care vă poate ţine 100% în siguranţă deoarece escrocii găsesc rapid metode de a trece peste metodele tradiţionale de securitate.

Echipa FaraVirus selectează cele mai importante subiecte din lumea crimei cibernetice şi le prezintă cititorilor într-un limbaj ce poate fi înţeles. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre ultimele scheme de înşelătorii folosite de către escroci şi dezvoltatorii de malware, abonaţi-vă la buletinul informativ al lui FaraVirus pentru a primi cele mai relevante ştiri direct în inbox-ul dumneavoastră.

Aflaţi ştirile în timp ce beţi cafeaua de dimineaţă: aflaţi primul despre ultimele vulnerabilităţi ale Android-ului, noi versiuni de ransomware, şi strategii de phishing folosite de către escroci. Durează mai puţin de 10 minute pentru a trece peste ştirile care vă pot ajuta să evitaţi devenirea unei victime a crimei cibernetice.

Ajutaţi-ne să răspândim ştirile despre viruşii cibernetici ce creează haos

Safety online is a matter of everyone's concern

De asemenea, echipa FaraVirus invită webmasterii să participe în lupta contra criminalilor cibernetici şi să ajute la răspândirea ştirilor despre ameninţările cibernetice, care în acest moment, sunt în creştere la nivel mondial. Plugin-ul Virus Activity este un component adiţional, în mai multe limbi, a website-ului dumneavoastră, care furnizează informaţii despre ultimele şi cele mai periculoase versiuni de malware şi spyware.

Widget-ul arată o listă cu cele mai recent descoperite ameninţări cibernetice, precum şi cele care, recent, au redevenit active. Lungimea listei spuse poate fi configurată pentru a prezenta un set de numere a viruşilor cibernetici activi.

Virus Activity WordPress plugin

Lăsaţi-vă vizitatorii să ştie că pot elimina rapid spyware-uri

Adăugaţi plugin-ul Virus Activity în bara laterală sau în josul paginii, şi înştiinţaţi vizitatorii de tendinţele ameninţărilor cibernetice. O privire asupra widget-ului va alerta vizitatorul despre o campanie ransomware, o nouă versiune de malware bancar sau despre un browser hijacker care este distribuit în mod activ la pachet cu software-uri gratuite.

Vizitatorii website-ului dumneavoastră vor primi ultimele informaţii despre versiuni malware, agresive, pentru sistemele de operare Windows, Mac şi Android, precum şi faptul că lista de ameninţări este actualizată zilnic. Widget-ul este destul de simplu – se poate adapta automat la design-ul website-ului sau vă poate permite să îi personalizaţi design-ul, conform preferinţelor dumneavoastră.