Evaluare:  
  (87/100)

Analizare Malwarebytes Anti Malware, descărcare gratuită

Jake Doe - - | De tip: Anti- Program spion
12

Malwarebytes’ Anti-malware este o aplicaţie simplă şi uşor de utilizat ce poate ajuta oamenii să lupte contra malware-urilor. Conform creatorilor săi, oamenii ar trebui să aleagă versiunea PREMIUM, ce oferă protecţie în timp real, scanări mai rapide, şi oferă posibilitatea de a programa scanările şi actualizările bazei de date. De asemenea, include şi o interfaţă de utilizator împrospătată (UI) şi abilitatea de a proteja 3 calculatoare în acelaşi timp. Totuşi, se pare că versiunea gratuită a Malwarebytes este de asemenea capabilă de a concura cu produsele liderilor de piaţă ce promit să detecteze şi să înlăture orice tip de malware precum cele worms, troienii, rootkits-urile, rogues, dialers, spyware şi alte infecţii cibernetice. Dacă decideţi să descărcaţi acest program, va trebui să descărcaţi ultima versiune Malwarebytes Anti-Malware 2.0 ce a fost lansată pe 24 Martie 2014.

Recenzia Malwarebytes de către centrul de cercetare 2spyware:

După testarea Malwarebytes Anti-Malware în calculatoarele noastre, am observat că este o unealtă extrem de personalizabilă, ce conţine utilităţi suplimentare pentru manualul de înlăturare a unui malware. Programul este disponibil în mai multe limbi străine şi nu are probleme la rularea în comun cu alte programe anti- virus sau anti- spyware. Scanarea malwarebytes se diferenţiază prin viteză. Totuşi, nu prezintă un impact vizibil asupra uzajului procesorului. Datorită tehnologiei sale avansate, malware nu este capabil de a bloca scanările efectuate de Malwarebytes şi să prevină înlăturarea sa.

Cea mai nouă versiune, Malwarebytes Anti-Malware 2.0, permite acum utilizatorilor să scaneze în arhive şi să elimine programele spion mai repede. Mai mult, începând cu versiunea 1.70, programul identifică Microsoft Windows 8 şi Internet Explorer 10 în autentificările scanărilor sale, automat prin carantine implicite ale programului spion detectat şi eliminându-l. Utilizatorii pot permite unei ameninţări să ruleze temporar sau să adauge un articol detectat în Lista de Ignorare în cazul în care este vorba de o aplicaţie inofensivă. S-a promis că bara de unelte va fi îmbunătăţită în viitor.

Deci, de ce ar trebui să descarc Malwarebytes?

Pentru a concluziona, Malwarebytes Anti-Malware este o unealtă de securitate puternică, ce poate fi utilizată pentru a vă menţine sistemul în siguranţă. Spre deosebire de celelalte programe de securitate, oferă protecţie reală şi scanări complete ale sistemului pentru toate drive-urile pentru a-i oferi utilizatorului abilitatea de a-şi repara PC-ul cu Malwarebytes fără nicio problemă. Baza de date a acestui program poate fi actualizată cât de des doriţi. Însă, există unele dezavantaje pe care le-am observat: bonusul Malwarebytes şi protecţia în timp real vin doar cu versiunea PREMIUM, şi, ei bine, este un program ce luptă doar contra malware-urilor, deci nu poate fi comparat cu software-urile mai serioase.

Malwarebytes Anti Malware captură de ecran
Malwarebytes Anti Malware captură de ecranMalwarebytes Anti Malware captură de ecran

Recenzii în alte limbi