Analizare Webroot SecureAnywhere AntiVirus, descărcare gratuită

Webroot SecureAnywhere AntiVirus este un antivirus puternic ce a fost creat pentru lupta contra malware-ului direcţionat către PC şi Mac precum şi contra altor ameninţări cibernetice. Conform dezvoltatorului Webroot, este o aplicaţie rapidă şi uşoară, ce poate fi instalată în secunde. Dacă aţi auzit vreodată de Spy Sweeper, veţi şti şi dezvoltatorul acestui antivirus. Promite că scanarea cu Webroot SecureAnywhere AntiVirus va dura doar 2 minute sau mai puţin; chiar software-ul nu va cauza întreruperi; va dezvălui link-uri maliţioase în Safari şi alte browsere web, şi va vorbi despre alte funcţii grozave ale acestui antivirus. În plus, promite că vine cu protecţie Antispyware, Scuturi de Protecţie în Timp Real plus alte funcţii. De fapt, funcţionalitatea firewall-ului său ridică acest program la cel mai înalt nivel deoarece este foarte dificil să găseşti un antivirus Mac cu o astfel de capabilitate. Se pare că nu este niciun motiv pentru care ar trebui să nu avem încredere în ce a fost menţionat de către Webroot deoarece este unul dintre liderii din detectarea ameninţărilor cloud şi ameninţări pe internet în timp real pentru consumatori, afaceri şi întreprinderi. Din nefericire, chiar în acest moment, nu există nicio versiune gratuită a Webroot SecureAnywhere AntiVirus. Protecţia Mac este o arie nouă ce cere foarte multe resurse din partea companiei pentru testarea şi descoperirea celor mai bune soluţii. Aveţi oportunitatea de a descărca versiunea cu plată a Webroot SecureAnywhere AntiVirus pentru 3 dispozitive (Mac şi PC), pentru $19.19 pe an.

Recenzie pentru Webroot SecureAnywhere AntiVirus de către centrul de cercetare 2spyware:

Indiferent de faptul că oamenii cred că nu au nevoie să îşi facă griji pentru un antivirus deoarece Mac-ul este prea mic pentru a deveni ţinta hackerilor sau a altor criminali cibernetici, nu este adevărat. Fiind experţi în securitate trebuie să vă atenţionăm că, la fel ca şi PC-urile Windows, Mac OS X a devenit deja vulnerabil atacurilor tip phishing şi a furturilor de identitate. Deci, nu este nicio îndoială că acest sistem de operare are nevoie de puţină protecţie. Ca de obicei, echipa 2spyware nu a putut rezista tentaţiei de a verifica Webroot SecureAnywhere AntiVirus şi a decide cât valorează. Deci, am instalat acest antivirus pe două calculatoare în câteva secunde. Acest lucru s-a întâmplat deoarece este un fişier micuţ de 731Kb. Unul dintre calculatoare a fost deja infectat şi imediat după ce scanerul Webroot SecureAnywhere AntiVirus şi-a terminat treaba, ne-a atenţionat despre acest lucru şi a rezolvat problema. Principalul lucru care chiar ne-a susprins este că această aplicaţie are funcţia Social Network Protection care permite protecţia pe Twitter şi Facebook. În plus, pretinde că „întăreşte” browserul web atunci când facem cumpărături online sau vizităm instituţii financiare. Aici, trebuie să spunem că nu am observat încetiniri atunci când am avut acest program instalat. Chiar şi când am rulat scanarea cu Webroot SecureAnywhere AntiVirus, calculatorul nostru a funcţionat perfect. Interfaţa de utilizator al acestui program este grozavă şi credem că chiar şi cei care nu au cunoştinţe de IT pot utiliza acest program cu uşurinţă.

Deci, de ce ar trebui să selectez Webroot SecureAnywhere AntiVirus?

Trebuie să spunem că Webroot SecureAnywhere AntiVirus este o unealtă impresionantă ce poate fi folosită conform nevoilor dumneavoastră. Este una dintre cele mai puternice soluţii din securitate bazată 100% pe cloud, ce execută scanări foarte rapide, nu cauzează încetiniri şi este plină cu alte funcţii briliante. Apropo, poate fi utilizată pentru a proteja trei calculatoare diferite, Mac-uri şi PC-uri, ce noi considerăm că este ceva grozav. Antivirusul Mac cu astfel de funcţii ar costa de două ori sau chiar mai mult decât acesta.

Website-ul oficial este www.webroot.com; achiziţionările sunt efectuate printr-o conexiune sigură.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Fericirea
Garantată
Descărcare
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Fericirea
Garantată
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Webroot SecureAnywhere AntiVirus, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus are un scaner gratuit, limitat. Webroot SecureAnywhere AntiVirus oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi