Ce este DSearchLink.exe? Ar trebui să îl elimin?

Există un fişier maliţios numit DSearchLink.exe ce este răspândit prin jur. Dacă de abia aţi observat acest executabil rulând prin administratorul dumneavoastră de sarcini,ar trebui să ştiţi că acesta vă avertizează asupra infiltrării unui program cu potenţial nedorit. Atenţie la faptul că apariţia lui DSearchLink.exe înseamnă că PC-ul dumneavoastră a fost infectat cu delta-homes.com, Delta-Search.com sau un alt browser hijacker.

Reţinerea unui asemenea program instalat în sistem poate fi foarte periculos deoarece acestea vă pot conduce către website-uri maliţioase ce pot fi folosite pentru răspândirea altor malware. În plus, indiferent că nu sunt considerate maliţioase, majoritatea acestora au abilitatea de a urmări utilizatorii de PC-uri şi să colecteze date ce sunt asociate cu obiceiurile lor de navigare. Astfel de informaţii pot fi numite şi „non-identificabile personale”. Totuşi, dacă este răspândit la un loc cu alte terţe, poate duce la o creştere a spamurilor, apariţia unor reclame foarte înşelătoare şi la alte probleme. În final, puteţi descoperi cu uşurinţă că nu puteţi utiliza browserul precum l-aţi mai utilizat înainte de infiltrarea virusului delta homes pentru că poate bloca motoare de căutare cunoscute (Google, Yahoo, Bing, etc.), şi să le încetinească.

După cum puteţi vedea, DSearchLink.exe este un fişier foarte maliţios care este asociat cu activităţi suspecte. Dacă veţi încerca să îl eliminaţi, este posibil să îl găsiţi din nou rulând în Task Manager imediat după ce aţi repornit calculatorul, deci ar trebui să utilizaţi doar înlăturarea automată a acestuia, şi a altor fişiere ce au legătură cu Delta Homes. După cum am spus deja, acest browser hijackwe este foarte dubios şi nu ar trebui utilizat niciodată pentru căutări. În timp ce unii experţi în PC-uri pretind că acest browser hijacker nu este un virus, noi credem că nu este necesar să vă supuneţi calculatorul unui risc de a se infecta cu un malware…

Pentru a înlătura Delta Homes şi componentele asociate cu acesta, precum DSearchLink.exe, ar trebui să utilizaţi una dintre aceste aplicaţii: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Julie Splinters
Julie Splinters - Specialist în eliminarea de malware

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Julie Splinters
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi