Înlătură Delta-homes.com (Instrucţiuni de înlăturare) - actualizare apr. 2015

Ghid de înlăturare Delta-homes.com

Ce este Delta-homes.com?

Ce este Delta-homes.com?

Delta-Homes.com este un browser hijacker, care este capabil să atace sistemul de operare Windows. Deja am primit sute de rapoarte despre acest program din SUA, Polonia, UK, Franţa precum şi din alte ţări. Aici, este important să realizaţi că Delta Homes nu este un virus. Este doar un motor de căutare dubios, care a fost utilizat pentru a arăta conţinut sponsorizat. Cel mai important lucru este că nu putem şti cu siguranţă ce fel de website caută să promoveze. Poate fi folosit pentru a redirecţiona oameni către website-uri legitime, dar de asemenea, îi poate înşela în a vizita locuri extrem de suspecte ce sunt utilizate doar pentru răspândire de malware. Atunci când un calculator este infectat, va apărea această pagină în locul paginii de start şi a motorului de căutare pe fiecare web browser din PC, deoarece este compatibil cu Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer şi altele. Dacă doriţi să evitaţi redirecţionările Delta-Homes.com către website-uri dubioase şi periculoase ar trebui să îl eliminaţi din calculator. Atenţie la faptul că înlăturarea acestui browser hijacker nu este o sarcină uşoară deoarece acesta se bazează pe aplicaţia Search Protect, care protejează setările modificate ale browserului şi previne înlăturarea acestui program. Din acest motiv, majoritatea experţilor în securitate recomandă utilizarea metodei de înlăturare automată.

Dacă aţi suferit din cauza redirecţionărilor delta-homes.com, este posibil să fi ratat ceva. Dacă aţi încerca să verificaţi ce este scris în Politica de confidenţialitate a acestuia, aţi fi observat că poate fi utilizat pentru a urmări utilizatorii de PC şi pentru a colecta informaţii despre obiceiurile de navigare ale acestora. După cum pretind dezvoltatorii acestui program, aceştia sunt interesaţi de informaţiile personale neidentificabile ale oamenilor. Totuşi, nu puteţi şti niciodată cu siguranţă ce pot atinge terţele cu acele informaţii. Dacă nu doriţi ca terţe necunoscute să ştie care sunt website-urile dumneavoastră favorite, ce date introduceţi pe acestea atunci când le vizitaţi, care este adresa dumneavoastră de IP sau adresa PC-ului, sau care este adresa de email a dumneavoastră, atunci ar trebui să staţi departe de virusul Delta-homes.com. După cum am menţionat deja, credem că înlăturarea automată este cea mai bună metodă pentru a scăpa de acest browser hijacker deoarece poate reapărea în calculatorul dumneavoastră imediat după o actualizare. În acest caz particular, vă recomandăm să utilizaţi FortectIntego care vă va ajuta să scăpaţi de acest program şi de alte componente suspecte, precum Search Protect. Dacă nu ştiţi cum să instalaţi acest program şi cum să îl utilizaţi pentru înlăturarea unei aplicaţii nedorite, verificaţi această postare: Tutorial SpyHunter.

Delta-Homes.com

Cum poate Delta-Homes.com să îmi infecteze calculatorul?

Browser hijacker-ul Delta-Homes.com este unul dintre acele programe cu potenţial nedorit care sunt răspândite utilizând tehnica la pachet. Această tehnică de distribuţie a fost discutată de către diverşi cercetători din securitate. Cu toate acestea, este încă legitimă şi permisă. Dacă doriţi să o evitaţi trebuie să acordaţi atenţie atunci când instalaţi un freeware în calculatorul dumneavoastră. Asiguraţi-vă că verificaţi de două ori instalarea unui program gen Softonic, Babylon Toolbar, uTorrent, Any.Do, BeeLine Reader, Foxit Reader şi a altor freeware-uri similare. În timp ce oamenii pot seta această pagină ca şi pagina de start şi/sau motorul de căutare în mod conştient, în majoritatea cazurilor aceştia sunt înşelaţi în a instala acest program, acesta fiind promovat ca un component opţional al freeware-ului. Pentru a evita acest lucru precum şi a altor descărcări neplanificate (Conduit, www-searching.com, mystartsearch.com, v9.com, sweet-page.com, mystart, websearch.fixsearch.info,genieo.com, etc.), este un singur lucru pe care trebuie să vi-l amintiţi: TREBUIE să alegeţi metoda de instalare Personalizată/Avansată atunci când instalaţi un freeware de la dezvoltatori chestionabili. În plus, verificaţi ce fel de componente adiţionale oferă şi deselectaţi motoarele de căutare necunoscute, add-ons-urile, extensiile, barele de unelte, etc. Dacă vă uitaţi la o frază deja selectată care spune „Make Delta-homes.com my start page” sau ‘Make Delta-homes.com my default search engine’, ar trebui să o debifaţi. Desigur, având un anti-spyware popular v-ar putea atenţiona despre infiltrarea unui program suspect, lucru care de asemenea este recomandat.

Cum să înlătur Delta-Homes.com?

Dacă deja aţi fost afectat de către acest program cu potenţial nedorit şi doriţi să scăpaţi de Delta Homes, ar trebui să vă bazaţi pe paşii oferiţi în Ghidul de înlăurare Automată şi Manuală a lui delta-homes.com, ghid ce îl găsiţi mai jos.

Întrebări Puse Frecvent (FAQ)

Întrebare. Am nevoie de asistenţă pentru a înlătura Delta-homes.com Search din browserul meu (folosesc Google Chrome). Mă puteţi ajuta?

Răspuns. Poţi elimina Delta Homes folosind metoda de înlăturare automată sau paşii pentru înlăturare manuală. Ambele sunt oferite mai jos. Atenţie la faptul că cea mai sigură şi eficientă metodă de a reuşi acest lucru este prin rularea unei scanări complete a sistemului cu un anti-spyware actualizat. Acesta te va ajuta să eviţi reapariţia acestui browser hijacker în viitor.

Întrebare. Ajutaţi-mă! Cred că PC-ul meu e infectat cu virusul delta-homes.com. Mi-a apărut în calculator imediat după ce l-am repornit…

Răspuns. Nu, browser hijackerul delta-homes este doar un program cu potenţial nedorit, ce caută să infecteze toate browserele web ce sunt instalate în calculator. Cel mai probabil aţi descărcat acest program nedorit la pachet cu o altă aplicaţie gratuită de pe Internet. Dacă doriţi să ştergeţi complet delta-homes.com din calculatorul dumneavoastră, trebuie să utilizaţi paşii de mai jos.

Întrebare: Sunt îngrijorat deoarece toate căutările pe care le efectuez pe internet sunt întrerupte de redirecţionările delta-homes.com. De asemenea, această pagină a apărut ca şi pagină principală şi ca motor de căutare. Am crezut că mi-am fixat calculatorul deoarece am încercat să elimin delta homes, delta search, conduit şi alte extensii din browserele mele. Din păcate, acestea au reapărut imediat după ce mi-am repornit calculatorul… Mă puteţi ajuta? Nu vreau să văd iar cum apare Delta Homes ca şi pagina principală a mea…

Răspuns: Înlăturarea paginii Delta Homes Search necesită multe cunoştinţe în domeniu, deoarece se bazează în principal pe funcţia Search Protect. Această funcţie protejează setările sistemului infectat şi previne eliminarea din calculator a delta-homes.com. Dacă aveţi nevoie de înlăturarea completă a acestui browser hijacker, trebuie să optaţi pentru metoda de înlăturare automată. Desigur, vă puteţi baza şi pe paşii de înlăturare manuală ce au fost creaţi de către experţii din securitate 2-spyware. Totuşi, ar trebui să fiţi foarte atent atunci când efectuaţi fiecare din acei paşi. Asiguraţi-vă că îi urmaţi cu atenţie în ordinea corectă pentru a preveni apariţia altor probleme în calculatorul dumneavoastră.

Întrebare: Am fost infectat cu virusul delta-homes.com şi acum sufăr din cauza redirecţionărilor şi reclamelor. Acestea îmi spun că ar trebui să îmi fixez erorile din regiştri sau să repar erorile din windows. Ar trebui să am încredere în ele? De asemenea, mă puteţi ajuta cu înlăturarea lui delta-homes.com? Pare a fi destul de complicat…

Răspuns: În primul rând, ar trebui să staţi departe de reclamele de la delta-homes.com deoarece acestea sunt înşelătoare. După ce apăsaţi pe ele, vă puteţi infecta destul de uşor PC-ul cu alte ameninţări, precum adware-uri, browser hijackeri, optimizatori suspecţi pentru PC şi alte aplicaţii similare. În plus, atunci când încercaţi să înlăturaţi din sistem hijackerul delta-homes.com ar trebui să ştiţi că acesta este răspândit la pachet cu alte componente adiţionale ce pot fi detectate cu greutate în cazul în care folosiţi opţiunea de înlăturare manuală. Din acest motiv, ar trebui să luaţi în considerare un anti-spyware actualizat. Vă rugăm, verificaţi ghidul de mai jos pentru a obţine mai multe informaţii despre acest lucru.

Întrebare: Cum pot înlătura complet delta-homes.com? Se pare că acesta continuă să îmi infecteze calculatorul iar şi iar.

Răspuns: Dacă doriţi un ghid de înlăturare completă a delta-homes.com, ar trebui să daţi mai jos şi să verificaţi ghidul de mai jos. Asiguraţi-vă că acordaţi multă atenţie atunci când efectuaţi paşii de înlăturare manuală!

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.

Manual de înlăturare Delta-homes.com

Înlăturaţi Delta-homes.com din sistemele Windows

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Delta-homes.com şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Delta-homes.com sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'

Înlăturaţi Delta-homes.com din sistemul Mac OS X

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Delta-homes.com sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi Delta-homes.com din Microsoft Edge

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, Delta-homes.com ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

Înlăturaţi Delta-homes.com din Mozilla Firefox (FF)

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Delta-homes.com şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 4. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Delta-homes.com. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi Delta-homes.com din Google Chrome

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Delta-homes.com şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 4. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 5. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 6. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 7. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Delta-homes.com. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi Delta-homes.com din Safari

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Delta-homes.com sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 4. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Delta-homes.com. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Delta-homes.com şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner sau Malwarebytes.

Despre autor
Julie Splinters
Julie Splinters - Specialist în eliminarea de malware

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Julie Splinters
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi