Ce este deltaTlbr.dll? Ar trebui să îl elimin?

deltaTlbr.dll este un fişier foarte dubios, ce aparţine lui Montera Technologies LTD. Se ştie că acest fişier are 5 versiuni diferite, cea mai recentă fiind 1.8.20.0. Se poate instala în sistem împreună cu hijackerul delta-homes.com şi se va purta ca un obiect util pentru browser. În acest moment, deltaTlbr.dll este compatibil doar cu browserul web Internet Explorer, deci dacă de abia aţi observat hijackerul Delta Homes pe acest browser, de asemenea, ar trebui să reuşiţi să descoperiţi acest fişier din librărie în dosarul C:\Program Files. Mărimea medie a acestui fişier este de aproximativ 300.21 KB.

Desigur, ar trebui să înlăturaţi deltatlbr.dll şi componentele asociate acestuia din calculator deoarece sunt foarte multe activităţi negative ce pot fi iniţiate de către acestea. Prima activitate este infectarea sistemului. Au fost arătate foarte multe exemple, delta-homes poate modifica pagina de start, motorul de căutare implicit, noua filă şi alte setări ale sistemului fără a cere acordul utilizatorului. În plus, poate bloca cu uşurinţă Google, Yahoo, Bing şi alte site-uri de căutare cu reputaţie pentru a încerca să vă înşele în a folosi cât mai des posibil Delta Homes Search. Indiferent de faptul că acest site de căutare pare a fi unul normal, un singur lucru ne-a deranjat de la descoperirea lui. Vă rugăm, reţineţi că Delta-homes.com este sprijinit de reclame, deci vă poate afişa rezultate ale căutării modificate pentru a încerca să vă înşele în a vizita website-uri afiliate. În plus, de asemenea, poate să vă întrerupă cu reclame de tip pop-up înşelătoare ce sunt afişate pentru acelaşi scop- încercarea de a vă redirecţiona către website-uri asociate. În final, datorită deltatlbr.dll, veţi observa că browserele web (Internet Explorer şi altele) se vor încărca mai lent decât obişnuiau.

Ca şi concluzie, trebuie să înlăturaţi deltatlbr.dll sau orice alte fişiere maliţioase ce pot avea legătură cu delta-homes.com, Delta Toolbar şi alţi hijackeri similari. Pentru acest lucru, puteţi efectua o scanare completă a sistemului cu un anti-spyware actualizat. După testarea mai multor programe de acest tip, am descoperit că în acest caz cea mai bună soluţie poate fi reprezentată de către FortectIntego .

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Linas Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi
Software
Comparaţi