Ce este delta.dll? Ar trebui să îl elimin?

delta.dll este un fişier periculos ce ar trebui evitat. Exact ca şi deltaApp.dll, deltasrv.exe şi deltaEng.dll, aparţine unui motor de căutare extrem de dubios cunoscut sub numele de delta-homes.com. După cum se poate observa în mod clar din pozele oferite în descrierea acestuia, virusul delta homes caută să înşele oamenii în a crede că au nevoie de a verifica registrul de erori, de a repara erorile din Windows, actualizări ale software-urilor descărcate, etc. Înainte de a apăsa pe oricare dintre aceste reclame, ar trebui să ştiţi că acestea sunt înşelătoare şi sunt utilizate pentru a răspândi doar aplicaţii chestionabile care, în loc să vă ajute, pot duce la mai multe şi diverse probleme legate de PC.

De asemenea, după ce va prelua controlul asupra paginii de start şi/sau a motorului de căutare, delta homes poate începe să vă afişeze rezultate modificate ale căutării. Acest lucru are un singur scop- încercarea de a vă redirecţiona către website-uri afiliate acestuia şi de a-i ajuta să îşi mărească rangul paginii sau vânzările. În acest mod obţin bani proprietarii lui delta homes. Totuşi, nu există nicio garanţie precum că aceste rezultate sponsorizate ale căutărilor nu vă vor redirecţiona către website-uri necunoscute şi chiar dubioase ce aparţin unor terţe maliţioase. În final, astfel de hijackeri sunt capabili de a urmări utilizatorii de PC şi să colecteze informaţii personale non-identificabile.

Pentru ce este utilizat delta.dll? Exact ca orice alt fişier .dll, funcţionează ca şi un Browser Helper Object (BHO) ce rulează automat de fiecare dată când calculatorul este repornit. Caută să monitorizeze navigările şi să colecteze informaţii despre activitatea online a victimei. Ar trebui să puteţi găsi acest fişier în subdosarul „C:\Program Files”, însă nu este o regulă generală. Asta deoarece caută în mod activ să evite înlăturarea din sistem.

Vă rugăm, NU lăsaţi delta.dll în calculatorul dumneavoastră, deoarece după cum v-am avertizat deja, este un fişier maliţios. Pentru a verifica dacă este sigur şi pentru a obţine abilitatea de a înlătura delta homes şi fişierele asociate, ar trebui să utilizaţi aceste programe: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Fortect Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu macOS
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Fortect Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Fortect Intego are un scaner gratuit, limitat. Fortect Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Fortect, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Despre autor
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi
Software
Comparaţi